Blogolj!

UKRAJNA KITILTOTTA A KÁRPÁTALJAI FOCISTÁKAT!

Trollfoci

Már korábban írtunk róla, hogy milyen nevetséges, mégis teljesen komoly eljárást indított az ukrán fociszövetség a CONIFA (Állam Nélküli Nemzetetek Labdarúgó-szövetsége) vb-győztes Kárpátalja válogatottja ügyében. Hát most megszületett az ítélet is.

Az pedig már a röhej csimborasszója, csak az a baj, hogy a kedves szomszédok teljesen komolyan gondolják ezt is. Fogták ugyanis, és - az ukrinform.ua szerint - 

A NYÁRI TORNÁN RÉSZT VETT ÖSSZES JÁTÉKOST ÖRÖKRE ELTILTOTTÁK A FOCITÓL ÉS MINDEN AHHOZ KÖTŐDŐ DOLOGTÓL UKRAJNA TERÜLETÉN.

És bizony ez az őrület még nem volt nekik elég, ugyanis a csapatban akármilyen szerepben részt vett magyar állampolgárokat még Ukrajna területéről is kitiltották, szintén örökre!

És hogy mi az indok? Nos, Kostyucsenko szövetségi elnök azt volt képes kiböfögni érvként, hogy azzal, hogy részt vettek a CONIFA vb-n, a kárpátaljai srácok (és magyarországi magyarok, többek közt a Vidivel kétszeres bajnok Sándor György is) az Ukrán Labdarúgó Szövetség hírnevét rontották. Értitek? A vb-győzelem, amivel hírnevet lehet rontani. Édes jó anyám...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/62128/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?