Blogolj!

SIMEK PÉTER ÚJABB BAROMSÁGAI - videó

Trollfoci

Fogalmunk sincsen arról, hogy Simek Péter mit szed szakértés előtt, de adhatna belőle! Nem először hallhattuk ugyanis óriási baromságot nyilatkozni.

Adva van egy sporttelevízió, ahová nemhogy időnként behívják szakértősködni, hanem folyamatosan a futballmérkőzések állandó megmondója Simek úr, aki még 2018-ban sem jött rá, hogy a zselé már kurvára égő, helyette inkább ajánljuk a waxot. Azon gondolkodtunk, hogyha ő folyamat bent magyarázhat egy tévéstúdióban, akkor vajon milyen lehetett a többi, aki nem ugorta meg még ezt a béka segge alatt 23 emelet mélyen leledző színvonalat?

Simek Péter már a világbajnokságon bizonyított. Letette névjegyét azzal, hogy rendkívül sokoldalú fodballjátékosi és szakmai múltjával megállapította, hogy Griezmann nem egy Barcelona-szintű játékos. Joggal kérdezhetett volna vissza a francia csodalabdarúgó, hogy: "KI A FASZOM AZ A SIMEK PÉTER?"

És most itt van Petink sokadik nagy szakértése a 27 évesen(!) beérő játékosokról. Szerintünk, ha valaki kiemelkedő és érdemes rá, az már 20 évesen felnőtt válogatott tud lenni. Tesó, ne égesd már magad. Lécci...


 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/63051/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?