Blogolj!

BEKEMÉNYÍTETT A KAPITÁNY!

Trollfoci

"Na, menjetek a p*csába!" - azt hittük, hogy ez a gondolat csak a szurkolók fejében fordult meg az Észtországban összeszenvedett, végül még nekünk hízelgő 3-3-as döntetlen után. Kiderült azonban, hogy nem csak mi, de még a szövetségi kapitány is így érzett.

Erre pedig tegnap délután derült fény, amikor a megszokottól eltérően - a sajtó számára általában sematikus, konfliktuskerülő dumát nyomató edzők közül kiemelkedve -,
Marco Rossi beszélni kezdett. És üdítő volt hallgatni, amit mondott.

Elmondta ugyanis, hogy nem, sőt nagyon nem volt elégedett azzal, amit látott, és nem csak, hogy nem volt elégedett, de ha ezt még egyszer meglátja bizonyos emberektől, akkor kiteszi őket a csapatból. Na ez az, amihez sajnos nem szokhatott hozzá a fülünk.

Igen, sajnos, mert amíg egy klubnál természetes, hogy nem játszik, akin nem látják az akarást, hiszen ezzel (pénzügyi) kárt okoz a klubnak, addig a nemzeti csapatnál ez nem igazán dívott. Pedig itt a kár (legalábbis morálisan) sokkal nagyobb lehet, hiszen a hazáját képviseli, és hagyja cserben az, aki beleszarik az egészbe és nem nyújtja azt, amire képes lehetne.

Nevek nem hangzottak el, de nem is lényegesek a nevek. Akiről szó van, az úgyis tudja, hogy neki szóltak a kőkemény szavak, mi meg láttuk a meccset, sejthetjük, hogy kiknél érezte a kapitány is azt, amit mi.

Rossi nem a legjobb kapitány, még csak nem is a valaha volt legjobb edző, de hogy a szíve a helyén van, az biztos. És most már azt is tudjuk, hogy a töke is.

____________________________

Nézd nálunk a jövőheti válogatott meccseket óriáskivetítőnkön a Ziccer! - TrollFoci Sport Pubban!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/63544/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?