Blogolj!

KASSAI VIKTORON RÖHÖG AZ EGÉSZ VILÁG!!!

Trollfoci

"Ukrajna, Ukrajna!"- hallhatjuk időnként a rigmust a diósgyőri stadionból, amikor Kassai Viktor egy-egy kétes vagy éppen teljesen egyértelmű szituációnál belefúj a sípjába, ezzel borzolva 11 játékos és sok ezer miskolci szurkoló idegeit.

De honnan is ered ez a skandálás? A 2012-es Európa Bajnokságon lejátszott Anglia-Ukrajna mérkőzésen kezdte meg a magyar FIFA játékvezető a kálváriáját, ahol egy teljesen szabályos gólt nem adott meg az ukránoknak, ami miatt rögtön haza is zavarták a kontinenstornáról.

Aztán kikiáltották a Real Madrid 12. játékosának. Elég csak megnézni az alábbi videót és feltehetjük a kérdést magunknak, hogy vajon mik lehetnek a követelmények egy FIFA játékvezetőnél, mert ezen a meccsen még Tóth Feri bácsi, a megye III-as,  pocakos, 30 éve a kezdőkörből ki nem lépő bíró sporttárs, bekötött szemekkel is jobban lefújta volna.

De a csúcsok csúcsát tegnap mutatta be Kassai, amikor egy teljesen ártalmatlan szituációban a büntetőpontra mutatva röhögtette ki magát az egész világgal. Történt, hogy Sterling a Sahtar kapuja felé vette az irányt, a labdának szeretett volna alányúlni és egy amolyan megyekettes, suta mozdulattal a földbe rúgott, elvesztette egyensúlyát és elhuppant a földön. TIZENEGYES! 

Teljesen felesleges az esetről többet írni, hisz annyira abszurd, mint egy Monthy Python film.

Tudjátok mi a különbség a feljebb említett megye III-as, pocakos sporttárs és Kassai Viktor között?

Hogy Feri bácsi nem fúj faszságokat egy Bajnokok Ligája mérkőzésen.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/63659/pics/15416658675226775_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?