Blogolj!

BORZALMAS FOCIS SZÁMMAL JÖTT KI KIS GRÓFO!

Trollfoci

Szokták mondani, hogy a suszter maradjon a kaptafánál és ne kezdjen bele más jellegű munkálatokba, mert ahhoz kurvára nem ért. Tett volna így a mulatós zenével foglalkozó előadó is, hisz ha csak megnézzük a korábbi dalainak megtekintési számait, -és attól függetlenül, hogy valaki szereti vagy éppen ki nem állhatja  - azok kiugróan magasak.

Grófo most valami Isten tudja milyen sugallattól úgy döntött, hogy olyan pályára téved, ahol hatalmas öngólt rúghat. Méghozzá egy olyan öngólt, amelyet a saját kapujába, egy gyönyörű ollózós mozdulattal felvert a felső ficakba, a két kapufa találkozásához.

Az még rendben van, hogy nekünk nem tetszik a dal, de elég megnézni a komment szekciót, ahol a saját rajongói szedik darabokra:

- Ez egyre rosszabb lesz sajnos.

- EZ EGY NAGY FOS !!! ENNYI ERŐBÖL BÁRKI LEHET " HÍRES " EGYRE JOBBAN LESÜLLYED CSORIKÁM .. ANNYIRA NEM AKAROM BÁNTANI MERT VAN AZERT JÓ ZENÉI DE EZ MEG AZ UTOBBIAK HAT JAH ... HMM :(

- hallgathatatlan kategoria , grofo fiam leulhetsz talpas 1-es.

- Ne haragudj de ez egy nagy nulla zene soryy Maradj inkább a mulatós vonalon !!!!!

Nem is értjük, hogy mire gondolt, amikor egy olyan időszakban adott ki egy "focis" számot, amikor a magyar válogatott tényleg a béka segge alatt van, az egész országban futball és stadionellenes hangulat uralkodik. 

A dalszöveg megírásához minden bizonnyal a Kriszitinavárosi Napsugár óvoda nagycsoportosait pályáztatták meg, akik egy extra pohár forró kakaóért papírra vetették a labdarúgással kapcsolatos gondolataikat. 

Olé, olé, olé... 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/63764/pics/15418416114847061_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?