Blogolj!

KOMMANDÓSOK CSAPTAK LE DAC-SZURKOLÓKRA!

Trollfoci

Mint egy félvidéki portál, a ma7.sk írja, a szlovák rendőrség közösségi oldalán adott tájékoztatást arról az akcióról, amiben 150 egyenruhás vett részt. Úgy tudják, hogy több tárgyat is lefoglaltak, köztük egy DAC-zászlót is.

"Információink szerint (erre utalnak a hatóságok fotói is) a rendőrségi razzia a Felvidéki Harcosok (FH) szurkolói csoport egyes tagjai ellen zajlott. Ők egy kisebb, 15-30 fős csoportot alkotnak a DAC-táboron belül, de nem számítanak a dunaszerdahelyi klub hivatalos szurkolói csoportjának. Az FH tagjai rendszeresen járnak a magyar válogatott meccseire és ott ülnek a MOL Aréna B-közép szektorában is a DAC-meccsein.

Egy, a csoporthoz közeli forrásunk szerint a NAKA erődemonstráció folytat, hiszen az FH-sok nem használnak olyan jelképeket, melyek szerepelnek a tiltott szimbólumok listáján.

Szurkolói vélemények szerint az akció összefüggésben lehet a pénteki DAC-Sepsi barátságos mérkőzéssel, melyen a sárga-kék ultrák a székelyföldi csapat drukkereivel közösen több alkalommal is nemzeti rigmusokat skandáltak" - írja a portál.


https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/64511/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?