Blogolj!

VÉGE A BARCELONA ÉS A REAL MADRID EGYEDURALMÁNAK!!!

Trollfoci

Leáldozóban van a csillaga a Barcelonanak és a Real Madridnak! Más szelek fújnak már tegnap estétől Spanyolországban!

Az interneten kalandozva lettünk arra figyelmesek, hogy egy spanyol kis csapat, az egykor szebb napokat is megélt Real Murcia, egy különleges ötlettel hívta fel magára a figyelmet. Egész egyszerűen arról van szó, hogy mostantól bárki klubtulajdonos lehet, akár 400 forintért is.

A legkisebb részvénycsomag 1.22 euróba, azaz 392 forintba kerül. Már ez megéri, hogy haverjaid alá dörzsöld, hogy te bizony egy volt LA Ligas csapat részvényese vagy. A legnagyobb csomagért viszont már több, mint 320.000 forintot kell leszurkolnod. De mi ez, ha nem egy jó befektetés? 

A legjobb az egészben, hogyha már 15.000 forint felett vásárolsz, akkor ezáltal meghívót kapsz a klub részvényeseinek számára fenntartott értekezletre! Most gondolj bele: két legyet ütsz egy csapásra! Asszony megy a városba múzeumokat nézni, viszont sajnos te nem tudsz vele tartani, mert fontos értekezleted van, vagy a saját tulajdonodban lévő csapatod játszik és, mint részvényes nem hagyhatod ki, hogy ne legyél ott, hisz mit szólnának az ugyanúgy részvénytulaj társaid?

Élve az alkalommal mi is vettünk jó pár részvényt, közösen a barátainkkal. Egyszóval Real Madrid, Barcelona kösd fel a gatyád! Vége a hereverének! Társtulajok lettünk a Real Murcia Club Futbol csapatánál és nem félünk kiporolni a seggeteket!!!

ITT tudsz te is részvényeket vásárolni:

https://hazlotuyo.realmurcia.es/en/product/acciones-real-murcia/

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/64594/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?