Blogolj!

8 KÉP, AMIN VARGA ROLAND ÉPPEN NEM KÖPKÖD

Trollfoci

Mindenkinek a fejében az a kép él Varga Roliról, hogy állandóan köpköd, mi most igyekszünk ezt a tévképzetet megcáfolni.

1.

Varga Roland fülig érő mosollyal konstatálja, hogy a Ferencváros játékosa lett. Ha sokáig nézzük a képet, megláthatjuk rajta, hogy ez inkább egy kikényszerített vigyor. No nem azért, mert az FTC kötelékébe tartozhat, hanem amiatt, hogy már 5 perce fényképezik különböző újságírók és a szájában nagyon gyűlik már a nafta, amitől minél előbb megszabadulna.

2.

Roli egy győztes meccs utáni pillanata, amikor a szurkolókkal pacsizik. Gejzírszerű köpőrohamtól itt nem kell tartani. A 90 perc alatt tízazenahuszonharmadikon mennyiségű nyál távozott a száján keresztül a zöld gyepre. Állítólag annyit csulázott, hogy Noé elkezdett bárkát építeni és megint összeterelte az állatokat.

3.

Szomorú arccal néz válogatott játékosunk a kamerába. Nem szereti a zárt tereket, hisz ott nem igen lehet, nem ildomos turházni. Egyes nyelvek szerint Varga Roli csakis azért nem jár jogi egyetemre, mert képtelen 20 másodpercet kibírni anélkül, hogy köpet hagyná el a száját.

4.

Itt éppen azt a pillanatot sikerült elkapnia a fotóriporternek, amikor egy mérkőzésen a támadónk éppen két köpködés között van. A fénykép akkora ritkaságnak számít, hogy nagy eséllyel pályázik a jövő évi World Press fotókiállítás, szenzációs és hihetetlen képek kategória győzelmére. Gratulálunk!

5.

Ezen a képen Roli még a fantasztikus, tévedhetetlen Pinyő mester kezei alatt játszott Győrben. Hatalmas önmérsékletet tanúsít Roli, hiszen nincsen játékban a labda, szája jó nagyra ki van tátva, gondtalanul köpködhetne egy jót, mégsem teszi. Bravó Roli!

6.

Egy kép az egyik derbi végéről, ahol Thomas Doll éppen azt mondja Rolinak, "ne köpj édes fiam"! Roli fegyelmezett labdarúgó lévén hallgat bölcs mestere szavaira, pedig könnyedén kikövetkeztethető az összeizzadt felsőruházatból, hogy bizony nagy szüksége lenne már rá, hogy egy komolyabb mennyiségű folyadékmasszát távolítson el egy gyors mozdulattal a szájából. De nem teszi.

7.

Interjúadás közben, egy csepp köpetet nem látni a képen. Talán a fotós szándékosan deréktől felfelé készítette a képet, talán a földön el van helyezve egy hupikék lavór. Azonban ne legyünk igazságtalanok, ugyanis a képen ténylegesen nem köpköd.

8.

Lát itt bárki is bármekkora, összegyűlt nyáltömeg szájból történő kilökődését Varga Rolitól? Bizony, hogy nem. Mondjuk nem is szerepel Roli ezen a képen.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/64818/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?