Blogolj!

NEM FELEDÜNK, FEHÉR MIKLÓS! - cikk és videó

Trollfoci

Ma van épp 15 éve, hogy elvesztettünk. Másfél évtized, amiben már nem voltál velünk, Miki. 15 futballszezon, amelyben egyetlen Fehér Miklós gól sem született, pedig mennyi születhetett volna!

Nem túlzunk, ha azt mondjuk: a legjobb magyar játékos voltál 2004. január 25-én. Azután, hogy végre megkaptad a lehetőséget, egy európai élcsapat, éljátékosa lettél. Jöttek a gólok ott is, úgy, ahogy azt mi már régen megszoktuk tőled címeres mezben. 

Aztán január 26-ára csend lett. És csend lesz azóta is, ha szóba kerülsz baráti-, szurkolói társaságban. De nem tart sokáig a némaság. Valaki ugyanis mindig megszólal: "Emlékeztek, amikor...". És bizony, mindenki emlékszik! A lelkesedésre, a csupa szív játékra, és az annak szeretetét mutató csibészes mosolyra. A litvánoknak, idegenben lőtt mesterhármasodat pedig képtelenség is lenne elfelejteni.

És persze elgondolkodik az ember, hogy milyen sok volt még benned. Micsoda rutinos vén róka, majd sokat tanítani képes, előbb gyermekekkel foglalkozó, majd nagy csapatokat sikerre vivő edző lehettél volna. De nem ez volt megírva abban a bizonyos könyvben.

Elmentél, hogy örökre velünk maradj. Nem adhatsz példát szóban, hogy örök példakép légy. 

Nem feledünk, Miki...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/68053/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?