Blogolj!

MI A ***** **** VOLT EZ???!!!

Trollfoci

De rohadtul unalmas már ez! Megint vártuk, megint eljött, aztán megint csak fekszel, bámulod a plafont, és azon filózol, hogy minek neked ez az egész. Avagy, szlovák-magyar 2-0.

Aki látta, az nyilván szintén a leírtakat érezte tegnap este. Egy újabb csalódás, ráadásul egy olyan összecsapáson, amire tűkön ülve készültünk. A meccset elnézve azonban lehet, hogy csak mi, mert a csapat olybá tűnt, mintha mindenki végigaludta volna a taktikai megbeszéléseket.

Voltak támadásaink, lehetőségeink, de az egészről (néhány esetet leszámítva) üvöltött az esetlegesség. Jó, persze, ha az ellenfél sokkal erősebb, akkor borulhat a taktika, DE HÁT NEM VOLT AZ! 

Nagyon nem. Egy teljesen közepes, vagy inkább az alatti focit mutató szlovák csapat ellen sikerült tükörsimán felvenni a szopóálarcot. Az első gólnál mutatott védekezés a legsötétebb 90-es éveket idézte, a "támadásaink" pedig teljesen, a már említett "majd lesz valami" szellemében folytak.

Ezek után nagyon félünk a vasárnaptól. De a görögök ellen is sikerült feltámadni ősszel. Szóval marad a reménykedés, mi más...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/70512/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?