Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!

10 MILLIÓ EURÓ SZOBOSZLAIÉRT ANGLIÁBÓL?

Trollfoci

Újabb nagy csapat állt be a Szoboszlai Dominikért komolyabban érdeklődő klubok sorába - legalábbis a Football Insider nevű portál értesülése szerint. Az Arsenalról van szó, akik állítólag 9 millió fontot, vagyis 10,2 millió eurót sem sajnálnának a fiatal magyar játékosért.

Lassan már hozzászokunk, hogy hetente repkednek a "topklubok" nevei a válogatott új 10-esével kapcsolatban: legutóbb a Juventus ajánlattételi szándékáról lehetett olvasni, de volt már itt Inter, Dortmund, Bayern, meg amit akartok.

Az Arsenal állítólag azért fordulna a fiatal tehetségek felé, mert szűkítették az anyagi keretet a klubnál. Ez mondjuk nem éppen a legjobban hangzó indok Szoboszlai megszerzésére...

A transfermarkt.de egyébként (második legértékesebb magyarként) 12 millió euróra taksálja Szoboszlait, így az Arsenal 10 milliója elég jutányosnak hangzik. Nem hinnénk, hogy a Salzburg ennyiért elengedné játékosát, arról meg, hogy egyáltalán érdemes lenne-e máris eligazolnia, erősen megoszlanak a vélemények.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/74896/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?