894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

VÉGE A KASSAI-LIPTÁK PERNEK!

Trollfoci

A tegnapi másodfokú ítélethirdetéssel lezárult egy több, mint 2 éves bohózatba illő ügy a magyar fociban. Kassai Viktor és Lipták Zoltán pere azután indult, hogy 2017 tavaszán előbbi piros lapot adott utóbbinak (amiről mi is rengeteg mémmel emlékeztünk meg), mire a haragos védő azt állította róla, hogy rasszista kifejezéseket használt csapattársára.

A győri ítélőtábla - megerősítve az elsőfokú eredményt - a becsületsértési pert indító Kassainak adott igazat. Ennek folyományaként, a rasszista vádat megfogalmazó Lipták Zoltán 400.000 forintos sérelemdíjat lesz kénytelen fizetni, immár jogerősen.

A bizonyítás elvileg egyszerű lett volna, hiszen a rasszista szöveg elhangzását Liptákon és az elvi célszemélyen, Mevoungoun kívül más nem nagyon hallotta és a bírók hangrögzítője sem vette fel, mégis 2 év telt el. 

Kassai Viktor a megítélt összeget a diósgyőri Rakaczki Bence Alapítványnak ajánlotta fel.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/75294/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?