Blogolj!

EGY NAGY HIÁNYZÓNK MÁR LESZ A SZLOVÁKOK ELLEN

Trollfoci

A Dunaszerdahelyi AC kiváló formában lévő csapatkapitánya, és a válogatott játékosa, Kalmár Zsolt olyan súlyos térdszalag-gyulladásban szenved, hogy műteni kell. Emiatt pedig sajnos a szlovákok elleni létfontosságú Eb-selejtezőről is lemarad.

A doktorok kb. 5 hét kihagyást jósolnak a vörös hajú játékosnak, ami lehetetlenné teszi, hogy pályára lépjen a nagy rivális ellen. Főhet Marco Rossi feje, hiszen Kalmár igen jó formában volt az utóbbi meccseken, ami gólokban és csapatkapitányi karszalag megszerzésében is megmutatkozott a DAC-ban.


„A problémáim még a tavaszi szezon előtt kezdődtek, s fokozatosan kipróbáltuk a konzervatív kezelés összes lehetőségét. Sajnos ezek nem segítettek megszüntetni a fájdalmat, ezért mutattam meg a térdem több magyarországi és szlovákiai szaktekintélynek is. Megegyeztünk abban, hogy megnyitják és kitisztítják. Bízom abban, hogy a visszatérésre nem kell majd sokat várnom, s még ebben a szezonban sok örömteli pillanatban lehet majd részünk szurkolóinkkal" - mondta a DAC honlapjának a játékos, akinek jobbulást kívánunk.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/82490/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?