Blogolj!

HANGOSAN FOCIZNAK! - CSATTANÓS VÁLASZ A POLGÁRMESTERNEK

Trollfoci

A korábban szebb napokat is megért, jelenleg az MB3-ban tanyázó Kozármisleny csapatánál mókás levélváltás történt a napokban. A baranyai kisváros polgármestere írt először a klubvezetőnek, hogy úgy en bloc hangos, amit foci címén csinálnak a stadionban és környékén, legyenek szívesek lefelé állítani a hangerőn.

A válasz sem váratott magára sokat:

Polgármester Úr!

Levelét megkaptuk, amelyben mint tulajdonos társunk (?) írásban felszólít.
Meglepő, hogy az elmúlt húsz évben, amióta ebben a formában itt létezünk és dolgozunk, pont most érezte ennek fontosságát, bár semmilyen utalást, indokot nem csatolt a leveléhez, amelyben ennek alapját hitelesen megjelölné.
Ennek ellenére természetesen ezt komolyan vesszük!
Azonnal intézkedtem és az edzői stáb már dolgozik az új módszereken, hogyan lehet lopakodva csendesebben futni, passzolni, illetve a nézőket nagyon szigorúan szankcionálni, ha hangosan fognak szurkolni!
A gyerekeket, akik sokszor hangosabban kommunikálnak, esetleg valamilyen szájkosárral megpróbáljuk ellátni, ha ez nem sikerül, további megoldásokat keresünk.
Egyeztetni fogunk, hogy a saját költségvetésünkből vásárolt gépparkot hogyan lehet kiváltani kézi ollókra, amivel a füvet tudjuk nyírni, és megvizsgáljuk, hány vödörre van szükség ahhoz, hogy az automata öntözőt ki tudjuk váltani.
Amennyiben városunk egyik büszkesége – amit ahogy Ön is írja, mi tartunk ilyen szép állapotban a saját költségvetésünkből – ilyen komoly fejtörést okoz városunk vezetőjének, biztosíthatom, mi igyekszünk széles körű segítséget nyújtani abban, hogy erre a jövőben ne legyen gondja!

Feleki Attila
Gold-Sport Kft. tulajdonosa

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/82672/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?