894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

FORRÓ LESZ A TALAJ RÓMÁBAN, A CELTIC SZURKOLÓKNAK

Trollfoci

Közel 8000 Celtic szurkoló érkezik a napokban Rómába és előre borítékolhatóak lesznek az utcai megmozdulások, pofozkodások, kergetőzések, kocsmák és azok bútorainak átrendezésére irányuló akciók.

A skót klub már előre ki is adott egy közleményt, amelyben felhívják a zöld-fehér drukkerek figyelmét arra, hogy az olasz fővárosban, csakis nagy csoportokban mászkáljanak, ne viseljenek a klubra utaló színeket, ne fogyasszanak alkoholt (mondjuk ez a skótoknál igen nehéz lesz). Továbbá ne közelítsék meg egyedül a római olimpiai stadiont, illetve a meccs végén maradjanak a vendégszektorban.

Az olasz rendfenntartók is kiemelten készülnek a találkozó biztosítására, "köszönhetően" a Celtic szurkolói csoportjának, a Green Brigade, a két csapat korábbi mérkőzésén bemutatott koreográfiája miatt (is).

A Celtic "ultráinak" politikai meggyőződése, szöges ellentéte a Lazio szurkolók jobboldali beállítottságának, amelynek hangot és képet is adtak a már említett koreóval, amelyen a volt olasz diktátor, Benito Mussolini volt látható, fejjel lefelé felakasztva, egy "Kövessétek a vezetőtöket!" felirattal. 

A mérkőzés 2:1-es hazai sikerrel végződött, de az már előre borítékolható, hogy a csütörtök esti Európa Liga találkozón, nem csak a zöld gyepen fognak megmérkőzni a felek.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/85566/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?