Blogolj!

A LEGDÖGÖSEBB NŐI SPORTRIPORTEREK

Trollfoci

Bemutattuk már nektek a női focisták, sőt a játékvezetők közül is a legszemrevalóbbak listáját, viszont vannak olyan szereplői a sportpályák környékének, akik még nem kerültek szóba: a riporterek! Merthogy bizony közöttük is akadnak csinos hölgyek, nem is kevesen, de hát nekünk magyaroknak ez nem is újdonság. Következzen tehát néhány igazán tetszetős női sportriporter!

A négy nyelven kiválóan beszélő Kate Abdo dolgozott már a német és az angol SkySportsnak is, tudósított fociról, de más sportokról szintén. A leginkább mégis a mi kedvenc játékunk áll hozzá közel, hiszen többszörös háziasszonya az Aranylabda díjátadó gáláknak.

A mexikói Jimena Sanchez, amellett, hogy elképesztően szép, a foci két irányzatához is vonzódik, hiszen a FoxSports mexikói adójánál nem csak európai, de amerikai focis munkái is vannak.


Britt McHenryt akár az amerikai Berkesi Juditnak is nevezhetnénk, hiszen focistából lett újságíró. Méghozzá nem is akármilyen, hiszen a világ egyik vezető csatornája, az ESPN alkalmazza, mind tudósítóként, mind webes újságíróként. Többféle sportágat is találunk a repertoárjában.


Marisol González szintén mexikói. Modellként kezdte, már azonban a Televisa Deportes munkatársaként már többször megjárta a SuperBowlt is.


Sara Carbonero legalább olyan ismert a saját szakmájában, mint a férje. Számtalan futballeseményről tudósította már a spanyol tévécsatornákat a világ sok-sok pontjáról. Ja igen, a férje Iker Casillas.

És, mivel a magyar nők híresen szépek, nem maradhatunk ki mi sem a felsorolásból. Illetve nem marad ki Berkesi Judit! A szőke hajú hölgy, mint már fentebb jeleztük, labdarúgóként kezdte, aztán maradt ennél a sportágnál sajtómunkásként is. Egy gyermek büszke mamája, legutóbb pedig az új Puskás megnyitójának háziasszonyaként láthattátok. Meg persze kicsivel előtte az aréna-bejáró videónk szereplőjeként is.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/87719/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?