Blogolj!

KERESSÜK AZ ORSZÁG LEGJOBB MEGYEI SZURKOLÓJÁT! - szavazás

Trollfoci

Az alábbi urakat mozgóképen is megnézhetitek a TrollFoci YouTube Channel nevű csatornánkon!

SZAVAZÁS LENT!


A szihalmi fővadász úr! Aki miután lelőtte a farkast, megette, aztán desszertként letolta mellé Piroskát és a nagymamát is. Rendületlenül öntötte a 97%-os etiljét a poharainkba, pörköltet főzött, lejárt szavatosságú sörrel itatott minket és nem utolsó sorban, szó szerint ő volt a csapat szócsöve.


A sükösdi matematikus. "5:0 lesz az eredmény. Négyet rúgunk, egyet kapunk..." Próbáltunk ennek utánaszámolni a bácsi nyilatkozata után, de a 35 fokos meleg, és az ugyanolyan erősségű pálinkák után, jobbnak láttuk, ha csak simán igazat adunk neki.A csévharaszti Rambo. "Lesz bunyó? LESZ!" Hála istennek nem lett és a mi életünket is megkímélte. Korábban természetesen a csapat legjobbja volt, egy meccsen hetet rúgott, azóta szurkoló lett. Ez kb annyit tesz, hogy a kocsma mellett a pályabüfét is ő tartja el. Antialkoholista, csak hát kicsit szereti a vodkát, meg a jégermasztert... ÉÉÉÉS???Tarzan, a legenda. Tarzannal a Romhány-Kétbodony meccsen találkoztunk, de azóta sem tudjuk eldönteni, hogy melyik csapatnak szurkolt. Nem tett hűségesküt egyik gárdának sem, annál inkább az alkoholnak. Egy öreganyánk kori szatyorral jelent meg, állítása szerint egy közeli büntetésvégrehajtó intézményből egyből mérkőzésre vezetett az útja. A szatyorban kétféle bor és egy jó kis vegyes pálinka lapult meg. Mondanunk sem kell, hogy a meccs végére már az eredményre sem emlékezett a hősünk.

A tótszentmártoni sétapálca. Még valamikor a délelőtti órákban kapott el minket a helyi söntésben egy öregúr, aki szívélyesen mutatta be a kerékpárját, amely világhíres és csodájára járnak hetedhét országból is. Mindezt azért teszik, mert ez egy varázsbicikli!!! Ha túl sok a "menü", akkor ez a bicikli magától hazaviszi a gazdáját. Segítünk: NEM!

KI A LEGJOBB MEGYEI DRUKKER?

Szavazok
https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/87715/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?