894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

VÉGAKARATÁVAL FIZETETT EGY PIÁT A CSAPATÁNAK!

Trollfoci

Egész életében Norwich City-szurkoló volt Barrie Greaves, élete végén pedig megható gesztust tett végakaratában. 100 fontot hagyott kedvenc csapatára, hogy minden játékos ihasson egyet belőle.

Greaves, aki történelemtanárként dolgozott 1992-es nyugdíjba vonulásáig, december 28-án, 83 évesen hunyt el, ám tettével biztosította, hogy örökké emlékezzenek rá a klubnál.

Amint lánya, Dr. Sarah Greaves elmondta: „Mindig arról beszélt, hogy egy kis pénzt fog adni a csapatnak. Ezzel az apró gesztussal akart köszönetet mondani nekik a jó és rossz időkben egyaránt kapott szórakoztató percekért."

Barrie Greavesnek elképesztő, de több, mint 70 éven át volt bérlete a sárga-zöld együttesnél. Ezen idő alatt legnagyobb élményét az 1959-es FA kupa elődöntő jelentette, ahol a Lutonnal játszhattak kedvencei.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/88660/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?