Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!

IZRAELI FOCISTÁT HONOSÍTANA AZ MLSZ?

Trollfoci

Izraeli sajtóhiírek alapján, a nemzeti tizenegy látókörébe került Omri Altman, a Hapoel Tel-Aviv középpályása, aki magyar útlevéllel is rendelkezik.

Ugyanakkor jogosan merül fel az utánpótláskérdés, a magyar futballszurkolókban, melynek különböző fórumokon hangot is adtak, a hírrel kapcsolatban.

„A magyar válogatott szövetségi kapitánya és szakmai stábja folyamatosan minden olyan játékost monitoroz – Magyarországon és határainkon túl is –, aki a FIFA és az UEFA szabályai szerint pályára léphet a magyar válogatottban. Amennyiben bármelyikük a magyar válogatottban szeretne játszani és ezen felül a szövetségi kapitány megítélése szerint a nemzeti együttes hasznos tagja tud lenni, akkor arról az MLSZ tájékoztatni fogja a közvéleményt. Az ebben a témában megjelenő sajtóinformációkat azonban a továbbiakban sem kívánjuk kommentálni.”- írja a Nemzeti Sport érdeklődésére, a Magyar Labdarúgó Szövetség

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/90342/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?