Blogolj!

JÓ ESÉLLYEL LEFIZETÉSSEL NYERTE EL A VB-T KATAR

Trollfoci

Olyan hírek láttak (ismét) napvilágot, melyek szerint a 2022-es -több sebből vérző- foci vb rendezését nem a legtisztességesebb úton nyerte el Katar. A közel-keleti olajállam ellen már korábban is voltak ilyen hihetetlen, elképzelhetetlen, nevetséges vádak, de a mindig tisztességes, becsületes, angyali tisztaságú FIFA rendre megvédte őket.

Most az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma tett közzé egy olyan vádiratot, amely azt feszegeti, hogy a 2022-es arab pályázat képviselői pénzzel kenték meg a FIFA végrehajtó bizottságának tagjait, hogy azok később rájuk voksoljanak a torna odaítélésekor.

A dokumentum azt állítja, hogy három dél-amerikai FIFA-tagnak biztosan jutott a pénzből. Közülük kettőt, a brazil Ricardo Teixeirat, a paraguayi Nicolás Leozt meg is neveznek az iratok.

Ismét elmondjuk, hogy számunkra elképzelhetetlen, hogy egy olyan makulátlan, szeplőtlen, szűzies szervezetben, mint a FIFA, akár csak a gondolata is felmerüljön az ilyesminek, de azért várjuk ki a végét...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/93038/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?