Kilenc új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 587-re emelkedett.
Blogolj!

EZ MÁR KUTTORT IS KIAKASZTOTTA - videó

Trollfoci

Kuttor Attila az esetek 99%-ban egy higgadt, "szürke eminenciás" befolyását kelti, még a meccs közbeni szituációk is csak ritkán zökkentik ki. A nem sokkal ezelőtt játszott, és kövesdi vereséggel végződött Debrecen elleni meccsük után azonban már ő sem tudott nyugodt maradni.

Azt kell mondanunk, hogy a játékvezetői döntéseket érő kritikáját nehéz lenne megcáfolni, hiszen a sporik nem álltak a helyzet magaslatán. A Kövesd első góljának elvétele minimum véleményes volt, szerintünk legalább annyi bíró adta volna meg, mint ahány nem. A második - valóban lesről lőtt - meg nem adott góljuk előtti kezezés viszont teljesen egyértelmű volt, büntetőnek kellett volna következnie.

Kuttor Attila ezek ellenére, bár indulatosan, de abszolút úriemberhez méltó stílusban maradva vette sorra sérelmeit. Sajnos azonban azt kell mondanunk, hogy - ismerve az MLSZ legtöbb ilyen esetben előjövő, vagdalkozva védekező, a hibákat elismerni képtelen magatartását - így is őt fogják megbüntetni a szavaiért. De jó lesz már végre az a videóbíró...

Itt megnézhetitek, mit is mondott a kövesdi tréner:

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/96781/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?