Kilenc új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 587-re emelkedett.
Blogolj!

EKKOR KEZDENEK AZ EURÓPAI KUPÁKBAN A MAGYAR KLUBOK!

Trollfoci

Elsőként szögezzük le: a koronavírusnak "köszönhetően" végre nem kell azon izgulnunk, hogy megérik-e az augusztust a magyar kupacsapatok! Mondjuk ez minden ellenfélről is elmondható, hiszen mindkét európai kupasorozat csak augusztus második felében indul... Íme az eddig ismert időpontok:

Az első selejtezőkör sorsolásának pontos dátuma, egyelőre sem a Bajnokok Ligája, sem az Európa Liga esetében nem ismert, de annyi biztos, hogy előbbinél augusztus 11. és 18., utóbbinál pedig augusztus 20. és 27. között kerül rá sor.

A Ferencváros kiemeltként csatlakozik majd a BL-selejtező 1. köréhez augusztus 18-án vagy 19-én, és (amennyiben továbbjut) egészen a play-offig egy meccsen dőlnek majd el a párharcai. Ez utóbbi állítás a Kispest, Fehérvár, Gyakadémia trióra is igaz lesz, de ők még a play-offot is egy meccsen játszhatják, ha bejutnak. Ennek a három csapatnak egészen augusztus 27-ig kell várnia a kezdésre. Az egymérkőzéses körök pályaválasztói jogáról sorsolás dönt majd.

A csoportkörök egyébként október 20-án, illetve 22-én indulnak majd a mostani tervek szerint. Reméljük érdekeltek leszünk legalább az egyikben!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/96962/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?