Blogolj!

KUTTORRAL EGYETÉRTENI IS BÍRSÁGOT ÉR, A LOKI IS SÚLYOSAN BŰNHŐDÖTT!

Trollfoci

Július 2-án utoljára ülésezett a lezárult szezon történései miatt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. A Loki keményen bűnhődik majd a meccs utáni balhé miatt, de Osztermájer Gábor, a Paks edzője is fizethet, aki annyit mondott, hogy egyetért Kuttor Attilával: szerinte is les volt a Debrecen gólja a Kövesd ellen (ami valóban az volt...). Közleményükből idézünk a következőkben.

"Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) július 2-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

A FEB Osztermájer Gábor vezetőedzőt (Paks), a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzést követő nyilatkozatában szereplő, a szabályok által tiltott tartalom miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a DVSC-t, a Diósgyőr valamint a Paks elleni hazai mérkőzéseivel kapcsolatban szurkolói rendkívül súlyos rendzavarásért, a pályán tartózkodó játékosok inzultálásáért, testi épségének veszélyeztetéséért, továbbá megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálásáért, nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért összesen 2.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet NB II-es férfi felnőtt nagypályás bajnokságban szereplő csapata Nagyerdei Stadionban lejátszandó valamennyi bajnoki- és kupamérkőzésein a B4, B5, B6, B7 és B8 jelű szektorok 2020. december 31. napjáig történő lezárását."

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/97144/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?