894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

SEPSI-ELNÖK: MINKET NEM LEHET KIEJTENI!!!

Trollfoci

Elképesztő tragikomédiába ment át a koronavírus tépázta román bajnokság finise. A pályán a sorsdöntő pillanatokban hideg fejjel helyt álló Sepsi OSK bebiztosította ugyan a bent maradását, ám sokáig úgy tűnt, ez mit sem számít majd.

A román szövetség ugyanis megszavaztatta a klubokat, hogy mit kezdjenek a rengeteg (főleg a bukaresti Dinamo vírusfertőzöttsége miatt) elmaradt meccs okozta összevisszasággal. A csapatok pedig 7-6 arányban (1 tartózkodással) arról döntöttek, hogy csak a rájátszás pontjainak átlagát vegyék figyelembe, ne a teljes szezonét.

Ez pedig azt jelentette volna, hogy a Sepsi osztályzóra kényszerül. 24 óra kellett ahhoz, hogy a rendkívül intelligens döntnökök ráeszméljenek, hogy ez a kavarás ugyanakkor nem csak a kiesőket, de a bajnokság győztesét is megváltoztatná. És mivel a Kolozsvári VSC-t már nevezték a BL-be, így ezzel már nem akartak trükközni.

Ezek után jött a fordulat és egy megnyugtató Facebook-poszt a Sepsi elnökétől, Diószegi Lászlótól, melyben gyakorlatilag kijelentette, hogy a szövetség más megoldást választott, ami alapján a Sepsi a 8. helyen bent marad a ligában!

„Nem tudjátok, milyen két hetem volt, azt hittem, megőrülök, de azt mondják: minden jó, ha a vége jó. Köszönöm nektek a sok biztatást, tényleg nagy szükségem volt erre, hiszen itt minden változott óránként, nem tudtuk, mit akar a szövetség. Akármit is akar, minket nem lehet egykönnyen kiejteni, mi vasakarattal rendelkezünk! Nekünk mindig sokkal többet kell teljesítenünk, de megszoktuk már! Örülök, ha boldogságot okoztunk nektek, és megígérem, még sok szép napot fogunk varázsolni nektek” – írta Diószegi.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/98678/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?