894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

A VILÁG LEGNAGYOBB CSELE! - videó

Trollfoci

Sok megyei csapatnál lehet tapasztalni, hogy amikor nézed a meccs előtti bemelegítést, felfedezel egy őszes kobakot a többiek között, akire minden csapattag láthatóan felnéz. Általában 10-es mezben nyomja, és tőle várják a fiatalabbak az utasítást.

Sokszor ő maga az edző is egy személyben, de ha nem, akkor annak a "meghosszabbított keze" a pályán. Bármelyik szurkoló megmondja róla a pálya szélén, hogy

A Lackóval még én is játszottam, pedig má nem tegnap választottak le a csöcsrű! Má nem olyan gyors, mer hát múnak az évek, de még máma is odateszi, ahova köll. Olyan labdát ad a kezdőkörbű, hogy szeme van, ammeg a másik, hogy ezt a sok suhancot ott eteti meg, ahol akarja!"

És ez utóbbival meg is érkeztünk mai videónkhoz: a fent leírt játékos "fegyvertárának" legjobbjához. Egy olyan cselhez, aminél igazából nem csinálsz semmit, mert a kisugárzásod megoldja helyetted. Legnagyobb király!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sent him to the shops 😂👋 @varzapp

Footballvideo (@footballvideo) által megosztott bejegyzés,

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/98712/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?