894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

KŐKEMÉNY LESZ AZ FTC-NEK A BL 2. KÖRE!

Trollfoci

Bár már a svéd bajnok Djurgardensre sem mondhatnánk, hogy kutyaütő ellenfél lesz az 1. körben, de akkor mit szóljon egy esetleges továbbjutás esetén a Ferencváros?! Megvan, hogy melyik 3 (4) csapat lehet a következő megugrandó akadály.

Amennyiben sikeresen túllendül az északi együttesen a jövő heti párharcban, akkor a magyar bajnokra egy harmadik körhöz illő trió vár, már a másodikban. Az UEFA közleménye szerint ugyanis a skót bajnok Celtic (ha legyőzi izlandi ellenfelét), a horvát bajnok Dinamo és a svájci Young Boys közül kerül ki a riválisuk.

A Celticet be sem kell mutatni, ahogy a Fradit éppen tavaly búcsúztató Dinamót sem nagyon - ezen a szinte kimagasló csapatok. A Young Boys szintén magasabb polc, de talán - ha érdemes egyáltalán méregetni - még ellenük lenne a legnagyobb sansz.

Igen kemény menet lesz tehát (a szintén egymeccses) második, és még az első sincs meg! Egyébként, ha már ellenfelek: Eurépa Ligás klubjaink is ma tudják meg, kikkel kell megmérkőzniük először.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/98805/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?