894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

BALHÉ VAN KASSAI "BEOSZTOTTJA" MIATT - videó

Trollfoci

Áll a bál az orosz bajnokság hétvégi fordulója után. A Szpartak Moszkva meccsén olyan bírói hibák történtek, amik miatt a klubelnök belengette, hogy kiszállnak a bajnokságból.

A fővárosiak PFK Szocsi elleni meccsén, Vaszilij Kazarcev volt a játékvezető és egy olyan büntetőt is befújt a Szocsinak, ami minimum érdekes. A meccs után a Szpartak vezetője teljesen kiakadt, kilátásba helyezte, hogy így ők nem folytatják a bajnokságot, hacsak nem törlik a meccs eredményét. Akkora port kavart a dolog, hogy még a parlament (Duma) alelnöke is megszólalt az ügyben a Szpartak pártján.

Természetesen, mint az orosz játékvezetői testület vezetőjét, Kassai Viktort is megkérdezték az esetről. A magyar ex-spori elismerte, hogy Kazarcev hibát követett el a második büntető megítélésénél, mert azt nem előzte meg szabálytalanság. Az Premjer Liga szabályai szerint ugyanakkor egy meccs eredményét csak az orosz szövetség ellenőrző és fegyelmi bizottság törölheti, amit a "sértettnek" kérvényezni kell.

 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/98852/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?