894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

JÓ SZÉRIÁBAN VANNAK AZ OROSZOK: MOST ÜTÖTTEK, RUGDOSTAK EGY BÍRÓT! - videó

Trollfoci

Éppen tegnap írtuk meg, hogy Kassai Viktor orosz bírófőnök egyik "beosztottjának" hibája miatt volt balhé az orosz bajnokságban, most pedig újra egy spori kapcsán irányul arrafelé a figyelem. Egy korábbi válogatott focista ugyanis nem csak szóban kérte számon az elmaradt büntetőt...

A korábbi, 57-szeres orosz válogatott Roman Sirokovnak sosem kellett a szomszédba mennie egy kis kötözködésért és balhéért. A Zenittel 2008-ban még az UEFA-kupát elhódító játékos azóta visszavonult a profizmustól, mostanában az orosz megyeiben focizgat - már, amikor éppen nem a játékvezetőt üti-rúgja. 

Miután tudniillik az nem adott meg a csapatának egy tizenegyest, sőt ki is állította Sirokovot dumálásért, a 39 éves középpályás ököllel az arcába vágott, majd meg is rúgta a már földre került bírót. Nyikita Dancsenkov játékvezető egy szép mokkával és egy kisebb kötéssel szerencsésen megúszta a dolgot. Sirokovnak meg, ha jól sejtjük, nem nagyon kell többet amatőr meccsekkel elütnie az idejét.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/98877/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?