894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

SZAVAZÁS: ELÉG LESZ EZ A BOLGÁROK ELLEN?

Trollfoci

Mához pontosan 1 hónapra játssza következő mérkőzését a magyar válogatott, ami egyben az elmúlt 4 év legfontosabb meccse is lesz. Október 8., 20 óra 45 perc: Bulgária - Magyarország NL-play off (lánykori nevén Eb-pótselejtező). De mire lehetünk képesek?

Az elmúlt 5 nap kétszer 90 perce alapján tényleg csak a klasszikust idézhetjük: bármire. Bármire, hiszen, ha az oroszok elleni első 60 percet sikerül lehozni Szófiában is, akkor, ha nem is három, de 1-2 gólt a Szbornajánál jóval gyengébb bolgárok is rúgnak majd nekünk. 

És bármire, mert, ha azt tesszük le a bolgár stadion gyepére, amit Sivasban a törökök láthattak tőlünk, akkor sok esélye nem lesz az elmúlt két évben egyetlen győzelmet felmutatni képes ellenfélnek. Igen, az ő formájuknál azért még a mi - majdnem tengeribetegséget okozóan - ingadozó eredményeink is sokkal jobbak. 

Verhetőek tehát bőven, de a vasárnap megmutatta: mi is tudunk azok lenni. Az pedig, hogy a visszatérők (Korhut, Lovrencsics, Baráth, esetleg Dzsudzsák) beilleszthetők-e az 3+2 védős rendszerbe, egyáltalán akarja-e ezt játszatni Rossi, majd kiderül. A védelem erősíthető, az biztos. (Borítókép: MLSZ)

Ti mit gondoltok, mit hozunk össze egy hónap múlva? Szavazzatok!

TÚLJUTUNK A BOLGÁROKON OKTÓBER 8-ÁN?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/99875/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?