Blogolj!

DZSUDZSÁK: ÚJRA VAN CSAPATA, JÖHET A VÁLOGATOTT?

Trollfoci

Kedd délután a DVSC bejelentette: 12 év után újra a csapathoz tartozik Dzsudzsák Balázs. A 108-szoros magyar válogatott szélső fél év csapat nélküli lét után vált újra igazolttá. Ez pedig Rossinál alapkritérium volt ahhoz, hogy újra válogatott legyen, csakhogy van egy kis bökkenő...

Mégpedig az, hogy egy másik, Rossi által támasztott követelményt éppen ezzel az igazolással húzott át Dzsudzsák: a kapitány az MB2-ből nem akar válogatni.

Természetesen az olasz mester is megszólalt az ügyben, és elég ügyesen lavírozott a saját szabályai között, úgy, hogy azért kiskaput is hagyjon. Rossi elmondta, hogy tartja magát a korábban felállított keretekhez, miszerint nem szívesen hívna be bárkit is a másodosztályból. Aztán azzal folytatta, hogy emellett szeretné megadni az esélyt Dzsudzsáknak, hogy egyedüli válogatottsági rekorder legyen (jelenleg Király Gáborral holtversenyben áll az élen). 

Igen, jól érzitek, hogy ez így eléggé paradox helyzet, ám a szövetségi kapitány, ha burkoltan is, de feloldotta az ellentmondást. Azzal egészítette ki a mondandóját, hogy jelenleg még időre van szüksége Dzsudzsáknak a felzárkózáshoz, de a későbbiekben számít rá. Tehát, akár úgy is értelmezhetjük, hogy megvárja, hogy feljusson a Loki, és majd akkor, esetleg az Eb-re behívja DZSB7-et. 

Idővel kiderül. És ti mit gondoltok? Helye van Dzsudzsinak a meggypiros 11-ben?

Betennéd Dzsudzsákot a válogatottba?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/100492/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?