Blogolj!

VIDEÓ: AMIKOR LEGUTÓBB JÁTSZOTTUNK A BOLGÁROKKAL

Trollfoci

Több, mint 8 és fél évet kell visszamennünk az időben, hogy a legutóbbi, Bulgária elleni meccsünkről megemlékezzünk. 2012. február 29-én, Győrben csapott össze a két válogatott.

Az Egervári Sándor dirigálta magyar csapat elég jó formában várt az év első meccsét: a 8 megelőző megmérettetésből 1-1 vereség és döntetlen mellett 6-szor is győztesként vonulhattak le a pályáról. A hat között volt a svédek elleni drámai 2-1-es győzelem is.

Az előjelek tehát pozitívak voltak, ahogy a meccs is akként alakult: az első félidő hajrájában Szalai Ádám szerzett vezetést. A második félidőben viszont olyanok voltunk, mintha az öltözőben maradtunk volna. Csak a bolgárok helyzetkihasználásán múlt, hogy a négy óriási védelmi hibánk után, egy az egyben kapura törő játékosaik csak egyszer tudtak élni a lehetőséggel. Az akkori legnagyobb bolgár név, Bozsinov találatával, 1-1-gyel zárult a találkozó.

Nos, a nagy hibákról most (is) szívesen lemondanánk, ám egy Szalai-féle gitárszólót szívesen megnéznénk... vagy bármelyik játékosunkat, bármilyen hangszeren, CSAK LEGYEN MEG A MECCS!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/101043/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?