Blogolj!

HÁT EZ MEG MILYEN TIZENEGYES???!!! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.11.06.

Nem vagyunk már Kiskokó-korú sihederek, láttunk már egy-két érdekességet az EA Sport háza tájáról, de így is mindig jön egy új dolog, amin meg tudunk lepődni. Most például a lenti videón látható eset, amihez hasonlóval még nem találkoztunk.

Az oké, hogy közel állsz a tizinél, hátha jön a kipattanó, na de, hogy segítesz elrúgni, az nem tűnik túl szabályosnak :DDD
Ezt a megoldást még a Tsubasa kapitány készítői is megirigyelhetnék!

Esport csapatuk kapitányának szakmai véleménye:
A labdarúgás szabályai szerint ez a gól érvénytelen, ugyanis csak a lövő játékos lehet a 16-oson belül, na meg a kapus, egészen a labda elrúgásának pillanatáig.
Viszont, mivel a FIFA 20-ról van szó, így csak egy kérdésem van: HOOOOGYAAAAN??? ????

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

'Hold on, bro. I got this.' 😂🎮 @joe.carterr @433esports

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

TE FOCILABDÁVAL SEM TUDOD, NEKI TENISZLABDÁVAL IS MEGY! - videó

Trollfoci
2019.11.05.

Nem tudjuk, hogy még milyen szerepekben képes sikeres lenni Johnny Sins Baráth Boti, de úgy néz ki, hogy a teniszlasztival sem bánik rosszul.

Na jó, ez nem ő, de az biztos, hogy nem akármi a faszi. Úgy veri be a felsőbe, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nézzétek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When your tennis coach tells you to practice your 'volleys' 😉🎾 @dcfreestyle

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

SZTÁRJA NÉLKÜL JÖN URUGUAY A PUSKÁSBA?

Trollfoci
2019.11.04.

Úgy tűnik, eggyel kevésbé lesz harapós az ellenfél a Puskás Aréna 15-i megnyitóját. Luis Suarez ugyanis megsérült a klubja hétvégi bajnokiján.

A vádlijára kapott rúgás okozta a veszélyes fogazatú csatár vesztét, le is kellett cserélni már a 41. percben.

A meccs után a csapat közleményt adott ki, melyben hosszabb kihagyást jósolnak a dél-amerikai támadónak. Ennek értelmében kétségessé vált a szereplése a jövő pénteki avató mérkőzésen is, hiszen az már csak 11 napra van.

Talán fellélegezhetnek tehát a magyar játékosok, hiszen nagy eséllyel mégsem kell csibészelőben pályára lépniük.

HIDEGRÁZÓS VIDEÓ! EZ A FUTBALL!!!

Trollfoci
2019.11.01.

A Club Brugge 75 éves legendáját ünnepelte a minap. Raoul "Lotte" Lambert ugyan tudta, hogy valami készül, de amit látott, arra nem volt felkészülve.

Az egész karrierjét a klubnál töltő egykori játékos több, mint 200 gólt szerzett kék-feketében 18 szezon alatt. Sok-sok csapattársa között magyar is akadt: Kű Lajossal támadta együtt az ellenfelek kapuját. 

De vissza a látványhoz, ami fogadta: óriási 9-es mez az egyik, hatalmas 75-ös szám a másik oldalon, a kettő között pedig nagy betűkkel a neve.

Gyakorlatilag azonnal eltört a mécses, teljesen érthető módon...

SÉRÜLÉS: UGYE NEM VESZÍTJÜK EL A LEGJOBBUNKAT WALES ELŐTT?!

Trollfoci
2019.10.31.

A német kupában lépett tegnap pályára az RB Lipcse, ahol Gulácsi a keretbe sem került, pihentették. Bár így tettek volna Orbannal is...

A magyar válogatott védelmének oszlopa ugyanis játszott és óriási balszerencsére meg is sérült a meccsen. A térde bánta a kupatalálkozót, és bár lábra állt, le kellett cserélni.

A mérkőzés után elmondta: ma reggel derül majd ki a pontos diagnózis, de minden bizonnyal a meniszkusz, azaz a térdízület porcos-kötőszövetes része sérült meg.

Ugye nem?!... 

FRISSÍTÉS:
Az orvosi vizsgálat után az RB Leipzig azt közölte, hogy Orbannak kb. 2 hetet kell pihennie, sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt. Ennek értelmében a válogatott védelmének oszlopa ott lehet Cardiffban Wales ellen is.

"PRÓBÁLTAM CSITÍTANI, ARCON KÖPÖTT" - MEGYEI BALHÉ

Trollfoci
2019.10.29.

A szabolcsi megyei II. hétvégi fordulójában Ópályi-Ladányi TC mérkőzést rendeztek, ám a meccs nem ment végig, a játékvezető az 53. percben 0-0-ás állásnál félbeszakította azt.

A szon.hu megszólaltatta a résztvevő feleket:

"Kósa József, az ópályiak edzője így emlékszik a történtekre:

-Egy szabálytalanságot követően egyik játékosom összeakaszkodott a vele szabálytalankodó mezőladányi játékossal, majd pár néző is a pályára ment és bekapcsolódott a kakaskodásba.

-Egy ártalmatlan szituációban, a középpálya környékén történt egy szabálytalanság és ebből alakult ki a konfliktus. Lökdösődött a két játékos, majd a hazaiak játékosa belerúgott a földön fekvő játékosomba, ütésváltás is történt, majd a közben a pályára özönlő harminc-negyven hazai néző is kivette részét a dulakodásból, kaotikus állapotok uralkodtak a pályán. A rendezők nem álltak a helyzet magaslatán, mikor próbáltam csitítani a helyzetet, az egyik arcon köpött – elevenítette fel az eseményeket Kertész Milán, a Ladányi TC trénere."

A történteket a szabolcsi labdarúgó-szövetség versenybizottsága később tárgyalja.

CSATT!!! - FÉLIDEI ELIGAZÍTÁS - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.28.

Ehhez a törökországi felvételhez hasonlóan képzeljük el a hátrányban levő, rosszul játszó megyei csapatok félidei eligazítását is. 
Reméljük, Walesben Rossinak nem lesz ilyesmire szüksége!

EKKORA BUNDÁT MÉG NEM LÁTTÁL! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.25.

Röviden összefoglaljuk a Konyaspor legutóbbi, török bajnokságban játszott meccsének kezdetét:

-Te Kirintili (ő a kapus)! Az van, hogy meg kéne bundázni a meccset,
 de úgy, hogy ne legyen feltűnő!

-Rendben, megpróbálom...

13 másodperc múlva:

MOCSOK NAGY GÓLLAL NYERTEK GULÁCSIÉK! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.10.24.

2-1-re győzött és ezzel csoportja élére állt a Sampion Ligában Gulácsi és Orbán csapata. A győzelmet pedig az alábbi, hatalmas Sabitzer gólnak köszönheti a RB Leipzig.

Talán nem merész kijelenteni, hogy jó eséllyel pályázik a srác a jövő évi Puskás-díjra. Mekkora kifli!

ÍGY LEHETSZ OTT AZ ÚJ PUSKÁS MEGNYITÓJÁN

Trollfoci
2019.10.23.

November 15-én átadják a magyar labdarúgás új szentélyét: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel megnyitja kapuit az új nemzeti stadion. Az MLSZ pedig most összeszedte a Puskás Aréna első meccsére vonatkozó fontos információkat.

“A teljesen újjáépített Puskás Aréna igazán méltó mérkőzéssel nyitja meg kapuit a szurkolók előtt: a november 15-én, 19.00 órakor, Uruguay legjobbjai ellen játszott első meccs egyben Gera Zoltán, 97-szeres válogatott játékos, az U21-es válogatott szövetségi edzőjének, Marco Rossi segítőjének búcsúmérkőzését is jelenti.

A jegyértékesítés első szakasza (elővásárlási időszak):

Az elmúlt években megszokott módon először az MLSZ Szurkolói Klubjának (SZK) tagjaiválthatják meg a jegyüket a mérkőzésre 2019. október 25-én, 10 órától. Egy szurkoló hat darab jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat jegy tulajdonosának klubtagnak kell lennie. Az MLSZ Szurkolói Klubhoz bárki csatlakozhat a szurkoloiklub.mlsz.huweboldalon.

Az elővásárlási időszak letelte után is érdemes klubtagként megvásárolni a belépőjegyeket, hiszen az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a teljes jegyvásárlási időszak alatt 15% kedvezményben részesülnek.”

Személyesen is vásárolható jegy, de csak a kiemelt jegyirodákban (lista az MLSZ oldalán).

“A jegyértékesítés második szakasza:

Október 28-án, hétfőn reggel 10 órakorindul a jegyértékesítés következő szakasza, amikor a még elérhető mérkőzésjegyeket valamennyi vásárló számára elérhetővé tesszük. A viszonteladói pontok listája ittérhető el.

A mérkőzésre a megszokott módon a személyes adatok megadásával lehet megvásárolni a publikus forgalomba kerülő jegyeket. A jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya, az adatok az online felületen megadhatók.

A jegyek átírására egyszeri 1500 forintos díj ellenében, legkésőbb a mérkőzés előtt 72 órával van lehetőség. A névátírás utalványt ugyancsak a megújult jegyértékesítési felületen lehet megvenni.”

2019.11.15. 19:00

Magyarország - Uruguay

Ezeket a cikkeket olvastad már?