Blogolj!

ANTI-PUSKÁS-DÍJ 2019! - videó

Trollfoci
2019.08.23.

Sok szó esik a napokban a Puskás-díjról, hiszen Zsóri Dániel személyében magyar jelölt is van (SZAVAZÁS ITT) az idei kiírásban. Rengeteget beszélünk tehát a nagy gólokról, gólszerzőkről, de vajon mikor kapnak díjat azok, akik olyan helyzeteket hagynak ki, amiket talán szándékosan se lehetne.

Mi megtaláltuk azt a csapatot, akiknek együttesen adnánk át az anti-Puskás-díjat. A portugál FC Famalicão játékosai ugyanis az alábbi produkciót akkor se tudnák megismételni még egyszer, ha ezerszer próbálhatnák!

Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Your nominees for the 2019 FAILon d'Or 🏆😂 @canal_11

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

TÉVEDÉS: KIDOBTÁK AZ EDZŐT A STADIONBÓL!

Trollfoci
2019.08.22.

Az angol negyedosztályú bajnokságban a Leyton Orient 2-0-s hátrányból, a 96. percben szerzett góllal 3-2-re nyert a Mansfield Town otthonában. Ebben a hírben még semmi nagyon meglepő nem lenne, hisz a futballtörténelemben előfordultak már hasonló feltámadások, fordítások. Eksztázisban tombolt a vendégcsapat a szurkolói előtt, ugyanebben a lelkiállapotban rohant oda a gárda edzője is fiaihoz, akit az igazán szemfüles biztonsági őrök drukkernek néztek, lefogták és kivezették a stadionból. A szigetországi szekuritisek nem éppen az arcmemóriájukról híresek, hisz emlékezhetünk arra az esetre, amikor egy túlbuzgó emberük a Manchester United legendáját, Wayne Rooneyt állította meg egy kis motozásra.

HANGOSAN FOCIZNAK! - CSATTANÓS VÁLASZ A POLGÁRMESTERNEK

Trollfoci
2019.08.21.

A korábban szebb napokat is megért, jelenleg az MB3-ban tanyázó Kozármisleny csapatánál mókás levélváltás történt a napokban. A baranyai kisváros polgármestere írt először a klubvezetőnek, hogy úgy en bloc hangos, amit foci címén csinálnak a stadionban és környékén, legyenek szívesek lefelé állítani a hangerőn.

A válasz sem váratott magára sokat:

Polgármester Úr!

Levelét megkaptuk, amelyben mint tulajdonos társunk (?) írásban felszólít.
Meglepő, hogy az elmúlt húsz évben, amióta ebben a formában itt létezünk és dolgozunk, pont most érezte ennek fontosságát, bár semmilyen utalást, indokot nem csatolt a leveléhez, amelyben ennek alapját hitelesen megjelölné.
Ennek ellenére természetesen ezt komolyan vesszük!
Azonnal intézkedtem és az edzői stáb már dolgozik az új módszereken, hogyan lehet lopakodva csendesebben futni, passzolni, illetve a nézőket nagyon szigorúan szankcionálni, ha hangosan fognak szurkolni!
A gyerekeket, akik sokszor hangosabban kommunikálnak, esetleg valamilyen szájkosárral megpróbáljuk ellátni, ha ez nem sikerül, további megoldásokat keresünk.
Egyeztetni fogunk, hogy a saját költségvetésünkből vásárolt gépparkot hogyan lehet kiváltani kézi ollókra, amivel a füvet tudjuk nyírni, és megvizsgáljuk, hány vödörre van szükség ahhoz, hogy az automata öntözőt ki tudjuk váltani.
Amennyiben városunk egyik büszkesége – amit ahogy Ön is írja, mi tartunk ilyen szép állapotban a saját költségvetésünkből – ilyen komoly fejtörést okoz városunk vezetőjének, biztosíthatom, mi igyekszünk széles körű segítséget nyújtani abban, hogy erre a jövőben ne legyen gondja!

Feleki Attila
Gold-Sport Kft. tulajdonosa

EGYRE FOGYUNK A SZLOVÁK-MECCS ELŐTT!

Trollfoci
2019.08.21.

Kalmár Zsolt után mindenbizonnyal Nagy Ádám sem erősítheti majd a válogatott középpályáját szeptember 9-én. Szombati bokasérülése nem tűnt súlyosnak, ám végül mégis heteket kell kihagynia.

Nem tartozik a kimondottan súlyos sérülések közé, de annyira azért igen, hogy 4 hétre távolt tartsa a pályától. Lehet, hogy műteni is kell. Egy specialista foglalkozik majd vele - mondta Nagy Ádám edzője.

Mielőbbi felépülést kívánunk! Marco Rossi meg jobb, ha betol egy páleszt az idegre, ha olvasta a hírt...

TE BEHÍVNÁD A VÁLOGATOTTBA? - videók

Trollfoci
2019.08.19.

Talán a középpálya a magyar válogatott legtöbbet variált része az utóbbi időben, és bár most Nagynak igen jól megy, Kalmár sérülése miatt pl. már vesztettünk egy embert. Vajon a Kövesden villogó Cseri Tamás beférne?

A 31 éves Cseri a későn (be)érő labdarúgók közé tartozik. Mondjuk ezt azért, mert bár az elmúlt 10 évben bejárta a magyar focit Óvártól Kisvárdáig és már ez a 3. MB1-es szezonja a Kövesddel, eddig 4 gól fölé sosem jutott, most viszont már 3 meccsen 2 van neki.

Csapatkapitányként igazi vezére a matyóföldieknek, az említett két találatot pedig nem kell magyarázni, mert magukért beszélnek. Íme mindkettő videón:

EGY NAGY HIÁNYZÓNK MÁR LESZ A SZLOVÁKOK ELLEN

Trollfoci
2019.08.16.

A Dunaszerdahelyi AC kiváló formában lévő csapatkapitánya, és a válogatott játékosa, Kalmár Zsolt olyan súlyos térdszalag-gyulladásban szenved, hogy műteni kell. Emiatt pedig sajnos a szlovákok elleni létfontosságú Eb-selejtezőről is lemarad.

A doktorok kb. 5 hét kihagyást jósolnak a vörös hajú játékosnak, ami lehetetlenné teszi, hogy pályára lépjen a nagy rivális ellen. Főhet Marco Rossi feje, hiszen Kalmár igen jó formában volt az utóbbi meccseken, ami gólokban és csapatkapitányi karszalag megszerzésében is megmutatkozott a DAC-ban.


„A problémáim még a tavaszi szezon előtt kezdődtek, s fokozatosan kipróbáltuk a konzervatív kezelés összes lehetőségét. Sajnos ezek nem segítettek megszüntetni a fájdalmat, ezért mutattam meg a térdem több magyarországi és szlovákiai szaktekintélynek is. Megegyeztünk abban, hogy megnyitják és kitisztítják. Bízom abban, hogy a visszatérésre nem kell majd sokat várnom, s még ebben a szezonban sok örömteli pillanatban lehet majd részünk szurkolóinkkal" - mondta a DAC honlapjának a játékos, akinek jobbulást kívánunk.

IGAZI DÉL-AMERIKAI GÓLÖRÖM! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.08.14.

Újabb olyan felvétellel gazdagodott a foci világa, amit, ha nem látsz, nem hiszel el! Egy igazi, hamisítatlan dél-amerikai gólöröm következik Praguayból.

A fiatalember azonnal reagál kedvenc csapata góljára, méghozzá úgy, hogy arra szerintünk még maga az isteni Diego is elismerően csettintene:


VIDEÓ: EZT A FRADITÓL VÁRTUK VOLNA TEGNAP!

Trollfoci
2019.08.14.

Egészen a második félidő kezdetéig úgy tűnt, hogy reménykedhet a BL-playoffban a Ferencváros. Aztán a Dinamo kijött az említett játékrészre, a Fradi viszont csak testben. A sárgában játszó vendégek meg ízlés szerint meghintették a meccset gólokkal. Elmaradt a zöld-fehér ünneplés.

Ahhoz képest, hogy Rebrov a meccs után azt nyilatkozta, hogy topszinten focizott az FTC, mi azért láttunk néhány nem "top" dolgot a meccsen. Sőt, valószínűleg az Eurépa Ligába jutásért is több kell majd ennél a "top"-nál egy hét múlva.

Amit pedig a Fradi nem tehetett meg, azt megtették a horvátok: szétbulizták az öltözőt.

Szavazás: TOVÁBBJUT A FRADI?

Trollfoci
2019.08.13.

20:00-tól az utóbbi 10-15 évének legfontosabb meccsét játssza majd az FTC. Szerhij Rebrov azt mondta, érzik a felelősséget és a zágrábitól eltérő taktikát ígért a mai visszavágóra. Mit gondoltok, sikerül a múltheti 1-1-ről továbbjutniuk a Dinamo Zagreb ellen?

Továbbjut ma az FTC?

Szavazok

VIDEÓ: HÁT EZ MEKKORA ÖNGÓL!

Trollfoci
2019.08.12.

Ha szívrohamot/gutaütést kapott az alább látható eset után a hazaiak edzője, akkor a gyógyulása után valószínűleg nem tudja majd megmondani, hogyan a kapus, vagy a védő miatt történt-e.

A chilei másodosztály egyik meccsen ugyanis olyan öngól született, amit szerintünk akarva se tudnának újracsinálni a résztvevők. Egy viszont biztos: ha ezt a megye 3-ban nyomják le így, akkor 1 évig ők fizetik a sört...

Ezeket a cikkeket olvastad már?