hirdetés
Blogolj!

Amire senki nem számított! Szalai bekerült a keretbe!!!

Trollfoci
2015.10.02.

Sajnos tutira zárt kapunak tűnik a magyar-feröer

Trollfoci
2015.10.01.

Az MLSZ fellebbezett ugyan a döntés ellen és október másodikáig még ki is egészíthetik a beadott anyagot, de körülbelül annyi esélye van az UEFA-tól egy pozitív elbírálásnak, mint, hogy a román szurkolók ne verjék össze egymást valamelyik meccsükön.

"„A vicc kategóriájába tartozik, hogy az UEFA zárt kapus büntetéssel sújtott minket. Sosem felejtem el, hogy a bukaresti mérkőzésen hogyan viselkedtek a hazai szurkolók, kifütyülték a himnuszunkat, dobáltak és gyaláztak minket, még egymással is verekedtek – mint utóbb kiderült, különösebb következmény nélkül. Dühítő, egyben elkeserítő, hogy Feröer ellen nem játszhatunk nézők előtt, de a magunk módján válaszolhatunk az UEFA döntésére: győzelemmel!" - kommentálta a válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, az UEFA döntését.

Bernd Stork pedig így reagált: „Egyetlen csapatom sem játszott még zárt kapuk mögött, és borzasztóan sajnálom a fiúkat, mert ez valódi futballünnep lehetett volna. Sajnálhatjuk, hogy néhányan csúnyán viselkedtek a románok elleni meccsen, most ennek a többség és főleg a csapat issza meg a levét. De ez van, mit tudunk csinálni? Tudom, hogy az emberek mennyire szeretik ebben az országban a futballt, jó lenne megragadni az esélyt, és örömöt szerezni nekik."

A FARE szerint, -akik életükben nem látták a bukarest táblát- ezért volt indokolt a zárt kapus mérkőzés:

Tehát egyelőre úgy néz ki, hogy marad a foteles, a kivetítős, kocsmás meccsnézés, fiainknak pedig össze kell szedniük magukat és győzelemmel zárni ezt a selejtezőt, hisz lássuk be, hogy itthon egy Feröer ellen kötelező házi feladat lenne a 3 pont.

Reméljük, hogy Belfast szelleme nem kísért.

Barcelona vagy Real Madrid?

Trollfoci
2015.09.30.
Barcelona vagy Real Madrid? Szavazz!!!

Szavazok

Adjátok vissza a focimat!

Trollfoci
2015.09.29.

Míg korábban sokkal nagyobb elégedetlenkedést váltott ki a honi futballszurkolókból egy-egy focival kapcsolatos hír, döntés, szövetségi kétmilliós büntetés, addigra már ez is totális közönybe fulladt. Egyszerűen már nem érdekel senkit.

Mi történik a magyar focival? Mi történik a magyar profi ligában? Miért van ez?

Világéletemben nagy meccsre járó voltam, amikor tudtam, ott voltam csapatom találkozóin, amikor időm engedte kimentem olyan mérkőzésekre is, amelyekhez közöm nem volt, de 1-2 zacskó szotyival a zsebemben, sörrel a kezemben beálltam a leghangosabb helyi nyugdíjas mögé és magamban, néha már-már hangosan nevettem az elégedetlenkedő vagy éppen buzdító szövegeken.

Mára ez már totálisan megszűnt. Míg korábban vártam a hétvégéket, készültem akkor is, ha személyesen vagy akár otthonról követtem végig embéegyes fiaink zsonglőrködését. Nem érdekeltek a hangok, amelyek már-már lenézően kérdezgették, hogy miért nézem én ezt a szart... Uram bocsá' de leszartam ezeket a mondatokat. Otthon tudták, hogy szombaton csak addig szólhatnak hozzám, amíg szünet van, vagy éppen várok a következő kapcsolásra. Mert ugye nem is olyan régen szinte minden mérkőzést leadott a tévé. Azóta valami nagykutya kitalálta, hogy azért nem járnak a családok ki a stadionokba, mert túl sok találkozót tűznek műsorra a sportcsatornák... Édes istenem. Ugye ezek a honi a labdarúgás vezetői... Ha ők a vezetők, akkor milyen lehet a többi?

Behozták a kártyás rendszert. Életemben nem balhéztam sem a stadionban, sem a stadion környékén, így úgy gondoltam, hogy nekem nincs félnivalóm, kiváltom a plasztikot. Nem értettem a tiltakozókat, hisz a személyes adatokat manapság mindenhol meg kell adni. Aztán elérkezett az a nap is, amikor egy barátommal mentem volna ki meccsre, de közölték, hogy nem ülhetünk egy szektorba, mert neki más klubkártyája van. Valahol akkor értettem meg az egész tiltakozás lényegét, hogy itt nem a név meg cím megadásról szól ez az egész történet az ultrák részéről, hanem egyszerű, érthető, magyar nyelvre lefordítva: ez már sok volt, azok számára, akik időt, pénzt nem sajnálva követik a gárdájukat, hóban, kánikulában és egy újabb béklyót kötöznek rájuk. Nem a kártyával lehet megoldani a magyar foci helyzetét. Igaz azóta belátták, hogy óriási szopóálarcot kötöttek ezzel magukra, így meg is szüntették, vagyis inkább a klubokra bízták a döntést, hogy kiket mehetnek be személyesen követni ezt a túlfizetett csodát, ami manapság a pályákon zajlik.

Totális érdektelenség jellemez mostanában. Jelenleg körülbelül annyit tudok, hogy a Fradi utcahosszal vezeti a bajnokságot, agyonver mindenkit, kivéve a Puskás Akadémiát... Minden bizonnyal felszívták magukat a felcsúti legények és életük meccsét játszották. Mert ugye a politikát ne keverjük bele ebbe a csodálatos sportágba. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy ne keverjük még jobban bele, mert szegény nyakig benne van... A Videoton kieső helyen tanyázik, egy olyan kerettel, amivel illene megszorongatni a gazdagabb klubok tökét, de idén valahogy nem megy nekik.

Ennyi információ áll jelenleg a rendelkezésemre. Nem követem, nem nézem, nem érdekel. Valamit kiöltek belőlem. Hiába jöttek vissza az ultrák szurkolni a stadionokba, valahogy bohózatnak nézem ezt az egészet, ami manapság magyar futball néven zajlik. A legutóbbi fordulóban totális érdektelenség, az idei év legalacsonyabb nézőszáma. Hol vannak a családok? Hol van az az új réteg, aki fizetőképes? Magyarországon miért a szurkolók vannak a klubokért és nem a klubok a szurkolókért?

Múlt héten egyik kedves barátom szólt, hogy nézzünk ki a hétvégi FTC-Kispestre. De a vendégbe, mert neki sincs semmi kedve semmiét odatartogatni, meg kiváltani egy újabb felesleges kártyát. Remek, menjünk! Az újbóli fellángolásom körülbelül a hét elejéig tartott, amikor is közölték, hogy buszoztatás lesz ismételten a Határ útról... Pedig már tökéletesen elképzeltük, ahogy indítunk egy kis alapozással, aztán a népligeti düledező hambisnál tolunk egy olyan jó kis igazi csalamádés hamburgert, amely már annyira rossz, hogy szabályosan finom. De így baszok rá! Ha így akarnak több nézőt becsalogatni a stadionokba, akkor nem egy hullámhosszon vagyunk. Én másképp gondolkodom. Elnézve a fordulók nézőszámait, lehet, hogy nem egyedül vagyok így vele.

Hétvégén? Akkor kinézünk egy jó kis mennyei megyei meccset, pár sör, szotyi a zsebbe és beállunk a leghangosabb nyugdíjas mögé. Mert ott legalább szívvel-lélekkel szurkolnak és szívvel lélekkel játszanak!

(Péter)

Licitet hirdetünk Lázár Bence gyógykezelésére

Trollfoci
2015.09.27.

Mi a f@sz van veletek, emberek?

Trollfoci
2015.09.24.

Nem követjük sem a premier ligát, sem a tusfürdő kupát, de arra felkapjuk a fejünket, ha egy honfitársunk, kint messze a ködös Albionban megfog három büntetőt. Megemelve a kalapunkat, betolunk egy elismerő arcot és a reggeli kávé mellett nézve az összefoglalót már szebben is indult a napunk, azzal, hogy ez a fiatalember "polipra itta magát" és három löketet hárított. Örülünk, hogy ilyen tagja van a válogatottnak, mert ha Király Gabi szögre akasztja a mackó alsót, akkor tudjuk, hogy van ez a Bogdán Ádi gyerek, akire lehet majd számítani. Ennek a hírnek körülbelül idáig kellene tartania és netovább. Kivédte, megfogta, fasza gyerek volt, ennyi!

Na de kérem szépen, Magyarországon vagyunk! Egy olyan helyen, ahol semmi sem jó! Egy olyan helyen, ahol a kákán is csomót, meg a bolha faszán is pattanást keresnek az emberek. Ahol nem tudunk örülni szimplán valaminek, hanem mindenféleképpen bele kell kötnünk valahogy.

Itt jönnek a képbe a személyes kedvenceim, a magyar Liverpool szurkolók. Egyelőre nekik még nincs semmilyen hangzatos nevük, mint pl a hungarokatalányok vagy a pannonbajorok, de ha így folytatódik, keresünk nekik is valamit. Na, szóval ezek bejönnek a képbe, az orruk a göncölszekér kerekeit súrolja, pökhendien lenéznek ránk és befröcsögik az alábbi kommenteket:

- Látszik, hogy nem láttatok még egyetlen Liverpool meccset sem...

- Jó, oké... Megfogott három tizenegyest, de ne szopjuk már le a faszát!

- A bekapott gólról ő tehetett, erről miért nem írtok?! YNWA

- Egy csicska sokad osztályú csapat ellen, ezeket én is megfogtam volna...

- TrollFoci, ti ez ehhez nem értetek. Bogdán hős? A realitás mond nektek valamit?

Értitek? A Liverpool hivatalos oldalain Ádámnak, a szó átvitt értelmében "szopkodják a faszát"! Kapott egy gólt, utána megfog három darab kibaszott büntetőt és ilyen kommentek jönnek???

Nem értünk a Liverpoolhoz, fogalmunk sincs, hogy hányadik helyen állnak a bajnokságban, tulajdonképpen le is szarjuk. De abban biztosak vagyunk, hogy 100 angol Pool szurkolóból 99 azt mondja, hogy ez parádés teljesítmény volt, a maradék egy pedig úgy bebaszott Bogdán védéseit látva, hogy Gébriell Zéchör-nél fekszik, a toxikológián.

De mi magyarok nem. Mi nem tudunk felhőtlenül örülni egy honfitársunk sikerének. Mi mindig találunk mindenben valami rosszat.

Mondjuk mi a TrollFocinál megoldjuk az ilyen emberek problémáit:

Delete and ban user! Hogy miért? MERT!!!

Magyarország-Románia 4:3 /gólok+dráma+himnuszok

Trollfoci
2015.09.23.

Risitas elemzi a román és az észak-ír meccset

Trollfoci
2015.09.22.

Szotyi vagy tökmag? Szavazz!!!

Trollfoci
2015.09.21.
Szotyi vagy tökmag?

Szavazok

Tömegverekedés mennyei megyei meccsen!

Trollfoci
2015.09.20.

Ezeket a cikkeket olvastad már?