Blogolj!

Így készült a Magyarország-Elefántcsontpart meccs koreográfiája

Trollfoci
2016.05.27.

Múlt héten koreográfiával készült a Carpathian Brigade a Magyarország-Elefántcsontpart mérkőzésre. A látványhoz közel 1500 méter pvc csövet és 2700 méter fóliát használtak fel a srácok.

Így készült:

NAPI GAGYI, AVAGY EZ MI EZ????????

Trollfoci
2016.05.26.

ÉGŐ EGY HARMINCON TÚL LÉVŐ FÉRFINEK PANINI KÁRTYÁT GYŰJTENI?

Trollfoci
2016.05.25.

"Amióta élek ezen a világon nem volt a magyar labdarúgó válogatott benne egy Panini albumban sem. Bár lehet, hogy én maradtam le róla eddig, nem tudom. Kijutottunk az EB-re és így bizony a mi kedvenc nemzeti tizenegyünk is helyet kapott eme kiadványban. Gyerekkoromban én is folyamatosan gyűjtöttem ezeket a matricákat és napestig ragasztgattam a játékosokat, barátokkal cseréltünk folyamatosan. Mai napig emlékszem, hogy a dánok 92-es csoportmeccsei után, egy Peter Schmeichel-ért, már 2-3 matricát is lehetett cserébe kérni, és volt, hogy egy-egy spílerre az egész napi uzsonnapénzt kiadtuk vagy éppen beszedtük. Folyamatos könyörgés a szüleinknek, hogy legalább egy matrica csomagot vegyenek meg, nem kell csoki, nem kell játék, nem kell semmi, csak egy matricacsomag! Imádtuk! Folyamatosan bújtuk az albumot, ismertünk minden játékost, tudtuk, hogy hol, melyik csapatban játszanak, kívülről fújtuk az összes válogatottat, irigykedtünk a pénzesebb srácokra, akiknek már majdnem tele volt ragasztva az egész, nekünk meg még a fele hiányzott. De valahogy mindig megoldottuk. 

44 év után kijutottunk egy Európa bajnokságra! Végre mi is részesei lehetünk mindennek, ami ezzel a nagy felhajtással jár. Ott vagyunk az EB reklámokban, Dévid Getta tornahimnuszában, ami valljuk meg, hogy annyira lett hallgatható, mint a kontinensviadalra készült hazai válogatás CD, az emberek készülnek ki Franciaországba, mindenki türelmetlenül várja már a június 14-ét. 

Az újságosnál láttam meg a Panini albumot. 10 percig nézegettem, milliónyi emlék eszembe jutott, mégis azon gondolkodtam mennyire ciki, hogy a harmadik X-en túl megvásároljam? Visszatettem, elvettem, visszatettem, elvettem, ezt játszottam folyamatosan, amíg Elemér bá kiszólt, hogy nyugodtan vigyek belőle egyet, mert már egy hete lehet kapni, de gyereknek még nem adott el belőle, szinte kizárólag velem egykorúak vásárolták meg... Azonnal lekaptam a polcról és hozzá egy egész doboz kártyát és késő estig ragasztgattam. 

Eleinte szinte titokban tartottam, hogy ismét gyűjtögetem a matricákat, mert az is bőven elég volt, hogy asszonypajtás szánakozó pillantásait kellett néznem, aki közölte velem, hogy sikerült visszamennem a dedóba. Az újságosnál elfogyott a kártya, így más forrás után kellett nézni. "-A gyereknek lesz?"- hangzott el folyamatosan a kérdés minden boltban. Peeerszeeeee! Hát ki másnak?!  

Mostanra kiderült, hogy tízből kilenc, hasonló korú ismerősöm is ugyanígy gyűjtés ragasztgat. Kissé fura látvány lehettünk eleinte a kocsmában, meglett férfiemberek albumaik társaságában, az asztalon lévő sörök és feles poharak között kérnek egy Dzsudzsákért cserébe, egy egész román válogatottat, de mára már megszokták.

Köszönöm, hogy leírhattam TrollFoci! Ha valaki elolvasná a levelemet és esetleg matricagyűjtő, akkor igazán segíthetne a 80-as számú Emmir Lenjani és a 117-es Breel Embolot beszerezni, mert lassan sörre nincs pénzem, annyi csomagot vettem, de ezt a két biszi-baszit még nem tudtam beszerezni...

Üdv nektek! Norbi"

MILYEN TELJESÍTMÉNNYEL LENNÉL ELÉGEDETT AZ EB-N A VÁLOGATOTTÓL?

Trollfoci
2016.05.24.
MILYEN TELJESÍTMÉNNYEL LENNÉL ELÉGEDETT AZ EB-N A VÁLOGATOTTÓL?

Szavazok

BOTRÁNY A SKÓT KUPADÖNTŐN

Trollfoci
2016.05.23.

A mérkőzés rendkívül izgalmasra sikeredett. Először a Hibs szerezte meg a vezetést, a Rangers fordított, de aztán a Hibernians beindult és hengerelt.

VALAKI MINDEN BIZONNYAL NYERT A TEGNAPI MECCSEN...

Trollfoci
2016.05.21.

Gratulálunk a szerencsés úriembernek!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! / AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET!/

Trollfoci
2016.05.20.

LIVERPOOL-SEVILLA, VEREKEDÉS A EL DÖNTŐN

Trollfoci
2016.05.19.

LABDAZSONGLŐR LÁNYOK

Trollfoci
2016.05.18.

A MAGYAR VÁLOGATOTTAL KEZDŐDIK AZ EB HIVATALOS DALA

Trollfoci
2016.05.17.

Neked tetszik a 2016-os EB hivatalos dala?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?