Blogolj!

Szurkolói képek a tegnapi magyar-feröer meccsről

Trollfoci
2015.10.09.

További képekért kattints a linkre!

Forrás: luckystriker 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.763507520442055.1073741836.340474439412034&type=3

Délutáni PornFoci (+18)

Trollfoci
2015.10.08.

Tavaly valamikor ilyen tájban dedikáltuk fiatal barátnőnk formás tomporát. Bevalljuk, hogy akkor is üdítő látvány volt, de most egy év után megkeresett minket, hogy edzésmunkája még jobbá tette, eme nemes testrészét.

Lyádékozsokad, etszőkett gérdesztünk a Freöre eleni medzsről!

Trollfoci
2015.10.07.

11 ok, amiért Messi és Ronaldo kutyaütők lennének a megyei fociban

Trollfoci
2015.10.05.

1. Ha más igazolásával próbálnának meg játszani, a sporik egyből kiszúrnának egy törpét, vagy egy köcsögöt

2. Nem bírják a fröccsöt

3. Nem bírják a sört

4. Nem bírják a pálinkát

5. Az ilyen ratyikra nem hat a szóda és a leukoplaszt varázslatos gyógyító ereje

6. Kettőt nem tudnának meccs előtt beleszívni a tigris szofiba

7. Ismeretlen fogalom számukra a meccs előtti bálozás, tömegverekedés

8. Egyfolytában edzésre akarnának járni, pedig köztudott, hogy a Mennyei Megyeiben csak a kislányok járnak tréningezni

9. Messi elsikkasztaná a jegybevételt

10. Ronaldo a falu legjobb csajának nézné a ceglédi kannát

11. Az lehet, hogy kitudnának 4 embert egymás után cselezni, de a második embernél páros lábbal, éles stoplival rúgnák őket mellbe

Storckpapa, Böderős, Törppados stb

Trollfoci
2015.10.03.

Amire senki nem számított! Szalai bekerült a keretbe!!!

Trollfoci
2015.10.02.

Sajnos tutira zárt kapunak tűnik a magyar-feröer

Trollfoci
2015.10.01.

Az MLSZ fellebbezett ugyan a döntés ellen és október másodikáig még ki is egészíthetik a beadott anyagot, de körülbelül annyi esélye van az UEFA-tól egy pozitív elbírálásnak, mint, hogy a román szurkolók ne verjék össze egymást valamelyik meccsükön.

"„A vicc kategóriájába tartozik, hogy az UEFA zárt kapus büntetéssel sújtott minket. Sosem felejtem el, hogy a bukaresti mérkőzésen hogyan viselkedtek a hazai szurkolók, kifütyülték a himnuszunkat, dobáltak és gyaláztak minket, még egymással is verekedtek – mint utóbb kiderült, különösebb következmény nélkül. Dühítő, egyben elkeserítő, hogy Feröer ellen nem játszhatunk nézők előtt, de a magunk módján válaszolhatunk az UEFA döntésére: győzelemmel!" - kommentálta a válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, az UEFA döntését.

Bernd Stork pedig így reagált: „Egyetlen csapatom sem játszott még zárt kapuk mögött, és borzasztóan sajnálom a fiúkat, mert ez valódi futballünnep lehetett volna. Sajnálhatjuk, hogy néhányan csúnyán viselkedtek a románok elleni meccsen, most ennek a többség és főleg a csapat issza meg a levét. De ez van, mit tudunk csinálni? Tudom, hogy az emberek mennyire szeretik ebben az országban a futballt, jó lenne megragadni az esélyt, és örömöt szerezni nekik."

A FARE szerint, -akik életükben nem látták a bukarest táblát- ezért volt indokolt a zárt kapus mérkőzés:

Tehát egyelőre úgy néz ki, hogy marad a foteles, a kivetítős, kocsmás meccsnézés, fiainknak pedig össze kell szedniük magukat és győzelemmel zárni ezt a selejtezőt, hisz lássuk be, hogy itthon egy Feröer ellen kötelező házi feladat lenne a 3 pont.

Reméljük, hogy Belfast szelleme nem kísért.

Barcelona vagy Real Madrid?

Trollfoci
2015.09.30.
Barcelona vagy Real Madrid? Szavazz!!!

Szavazok

Adjátok vissza a focimat!

Trollfoci
2015.09.29.

Míg korábban sokkal nagyobb elégedetlenkedést váltott ki a honi futballszurkolókból egy-egy focival kapcsolatos hír, döntés, szövetségi kétmilliós büntetés, addigra már ez is totális közönybe fulladt. Egyszerűen már nem érdekel senkit.

Mi történik a magyar focival? Mi történik a magyar profi ligában? Miért van ez?

Világéletemben nagy meccsre járó voltam, amikor tudtam, ott voltam csapatom találkozóin, amikor időm engedte kimentem olyan mérkőzésekre is, amelyekhez közöm nem volt, de 1-2 zacskó szotyival a zsebemben, sörrel a kezemben beálltam a leghangosabb helyi nyugdíjas mögé és magamban, néha már-már hangosan nevettem az elégedetlenkedő vagy éppen buzdító szövegeken.

Mára ez már totálisan megszűnt. Míg korábban vártam a hétvégéket, készültem akkor is, ha személyesen vagy akár otthonról követtem végig embéegyes fiaink zsonglőrködését. Nem érdekeltek a hangok, amelyek már-már lenézően kérdezgették, hogy miért nézem én ezt a szart... Uram bocsá' de leszartam ezeket a mondatokat. Otthon tudták, hogy szombaton csak addig szólhatnak hozzám, amíg szünet van, vagy éppen várok a következő kapcsolásra. Mert ugye nem is olyan régen szinte minden mérkőzést leadott a tévé. Azóta valami nagykutya kitalálta, hogy azért nem járnak a családok ki a stadionokba, mert túl sok találkozót tűznek műsorra a sportcsatornák... Édes istenem. Ugye ezek a honi a labdarúgás vezetői... Ha ők a vezetők, akkor milyen lehet a többi?

Behozták a kártyás rendszert. Életemben nem balhéztam sem a stadionban, sem a stadion környékén, így úgy gondoltam, hogy nekem nincs félnivalóm, kiváltom a plasztikot. Nem értettem a tiltakozókat, hisz a személyes adatokat manapság mindenhol meg kell adni. Aztán elérkezett az a nap is, amikor egy barátommal mentem volna ki meccsre, de közölték, hogy nem ülhetünk egy szektorba, mert neki más klubkártyája van. Valahol akkor értettem meg az egész tiltakozás lényegét, hogy itt nem a név meg cím megadásról szól ez az egész történet az ultrák részéről, hanem egyszerű, érthető, magyar nyelvre lefordítva: ez már sok volt, azok számára, akik időt, pénzt nem sajnálva követik a gárdájukat, hóban, kánikulában és egy újabb béklyót kötöznek rájuk. Nem a kártyával lehet megoldani a magyar foci helyzetét. Igaz azóta belátták, hogy óriási szopóálarcot kötöttek ezzel magukra, így meg is szüntették, vagyis inkább a klubokra bízták a döntést, hogy kiket mehetnek be személyesen követni ezt a túlfizetett csodát, ami manapság a pályákon zajlik.

Totális érdektelenség jellemez mostanában. Jelenleg körülbelül annyit tudok, hogy a Fradi utcahosszal vezeti a bajnokságot, agyonver mindenkit, kivéve a Puskás Akadémiát... Minden bizonnyal felszívták magukat a felcsúti legények és életük meccsét játszották. Mert ugye a politikát ne keverjük bele ebbe a csodálatos sportágba. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy ne keverjük még jobban bele, mert szegény nyakig benne van... A Videoton kieső helyen tanyázik, egy olyan kerettel, amivel illene megszorongatni a gazdagabb klubok tökét, de idén valahogy nem megy nekik.

Ennyi információ áll jelenleg a rendelkezésemre. Nem követem, nem nézem, nem érdekel. Valamit kiöltek belőlem. Hiába jöttek vissza az ultrák szurkolni a stadionokba, valahogy bohózatnak nézem ezt az egészet, ami manapság magyar futball néven zajlik. A legutóbbi fordulóban totális érdektelenség, az idei év legalacsonyabb nézőszáma. Hol vannak a családok? Hol van az az új réteg, aki fizetőképes? Magyarországon miért a szurkolók vannak a klubokért és nem a klubok a szurkolókért?

Múlt héten egyik kedves barátom szólt, hogy nézzünk ki a hétvégi FTC-Kispestre. De a vendégbe, mert neki sincs semmi kedve semmiét odatartogatni, meg kiváltani egy újabb felesleges kártyát. Remek, menjünk! Az újbóli fellángolásom körülbelül a hét elejéig tartott, amikor is közölték, hogy buszoztatás lesz ismételten a Határ útról... Pedig már tökéletesen elképzeltük, ahogy indítunk egy kis alapozással, aztán a népligeti düledező hambisnál tolunk egy olyan jó kis igazi csalamádés hamburgert, amely már annyira rossz, hogy szabályosan finom. De így baszok rá! Ha így akarnak több nézőt becsalogatni a stadionokba, akkor nem egy hullámhosszon vagyunk. Én másképp gondolkodom. Elnézve a fordulók nézőszámait, lehet, hogy nem egyedül vagyok így vele.

Hétvégén? Akkor kinézünk egy jó kis mennyei megyei meccset, pár sör, szotyi a zsebbe és beállunk a leghangosabb nyugdíjas mögé. Mert ott legalább szívvel-lélekkel szurkolnak és szívvel lélekkel játszanak!

(Péter)

Licitet hirdetünk Lázár Bence gyógykezelésére

Trollfoci
2015.09.27.

Ezeket a cikkeket olvastad már?