Blogolj!

Kórházi épületek bontásával épülhet az ETO új stadionja Győrben

Trollfoci
2015.10.30.

Németh Krisztián elképesztően nagy gólja

Szalai Ádám levelét megírta, szerelmes könnyével, azt is telesírta...

Trollfoci
2015.10.29.

Még mielőtt jönnének a megmondóemberek és belemagyarázzák, azt az ostoba faszságot, hogy a TrollFocin "utáljuk" Szalai Ádámot, rögtön leszögeznénk, hogy ez ABSZOLÚT NINCS ÍGY! Elismerjük a tudását? EL! A Bundesligában játszik évek óta? OTT! El tudja valaki venni tőle azt, amit eddig letett az asztalra? NEM! El akarjuk? NEM! Miért "csesztetjük"? Irónia,vicc, poén! Hogy ez már túl sok és befolyásoljuk egy labdarúgó pályafutását? Na ez a vicc kategória. Egy magát profinak nevező labdarúgót NE befolyásoljon egy facebook oldal, hanem eddzen, küzdjön, hajtson, hozza ki magából a maximumot, mással ne foglalkozzon. 

Nicklas Bendtner-t, avagy Lord Bendtner-t több millióan csesztették nap, mint nap. 

Emile Heskey egy időben mémóriássá vált.

Ronaldot, Messit naponta milliószor előveszik világszerte.

Foglalkoznak vele? Nem hinnénk...

Mémek, troll, humor. Ez erről szól. Híres vagy? Közszereplő vagy? Írnak rólad? Véleményük van rólad az embereknek? Hát, figyi: ez sajnos ilyen.

Szalai Ádám ezt a mémhullámot egy pillanat alatt megszüntethetné, ahogy azt már tették korábban többen is. Deve nyomott egy devecseringet, Dzsudzsák tankolós képet küldött stb stb. Ha az ember pozitívan fogja fel a dolgokat, akkor még hasznára is válhat a felhajtás körülötte.

" Egyúttal elfogadhatatlannak tartom, ha az egyik magyar ócsárolja a másikat. Egy nemzet vagyunk! "

Hogy is volt anno Ádi, amikor elkezdted lengetni a tolladat és a kapitány személye miatt nem vetted fel a szent meggypiros mezt, ami minden labdarúgónak az álma?

Jaj, az a kurva fagyi...

"Egyébként meg nem a fórumozók között találom meg azokat az embereket, akiknek a véleménye fontos számomra."

Akkor meg mi a baj? :)

Ádi, te itt egy mém vagy. Bármit is hiszel, mi kedvelünk, mi azt kívánjuk, hogy ontsd a gólokat a csapatodba, a válogatottba. Akkor minden bizonnyal ismét sztár leszel nálunk, mert anno ugye voltál. De hidd el, hogy nosztalgiából, akkor is lesznek pados képek, mert ez csak vicc.

Ja, igen! Szeretnénk mi ennyi mindent elérni, mint te és akár csak 2 percig azon a padon ülni. Ezt most hulla komolyan írjuk!

Minden jót!

B*szottul felrúgták Tevezt!!! (18+)

Trollfoci
2015.10.27.

Ha azt hiszed, hogy mindent láttál már a német fociról, akkor tévedtél!

Trollfoci
2015.10.27.

Láttad már Metzker Viki új TrollFocis tetoválását?

Trollfoci
2015.10.26.

Mert:

Lokomotiv-Besiktas / Hatalmas megoldás a szurkolótól!

Trollfoci
2015.10.23.

Dögöljön meg a szomszéd tehene is!!!

Trollfoci
2015.10.22.

Még mindig az EB-selejtező…

 

 Egyszerű szurkolóként sem állhatom meg szó, szavak nélkül ezt a habzó szájú „dögöljön meg a szomszéd tehene is (de még jobb lenne, ha a szomszéd maga tenné)” hozzáállást a válogatott elért eredményéhez.

Igen, valóban, mindig minden lehetne kicsivel, vagy talán sokkal jobban is, pláne, hogyha a kis magyar futballvalóságról beszélünk. Arra gondolok, hogy, amióta kiderült, hogy nem a csoport első két, biztos továbbjutást érő helyén megyünk a jövő évi EB-re, mindenhonnan az dübörög, hogy: „Akkor minek egyáltalán nekünk Franciaország?!”. Egy igen nagy csoportja a sportot figyelemmel kísérő társadalomnak ugyanis, képtelen örülni. Minden örömre egy fikarcnyit is okot kínáló esemény képzeletbeli, halványan mosolygó arcán a szeplőt keresi. „Egyszerre három ország válogatottjának a kezébe tenni a sorsunkat, ez az igazi magyar virtus.” – és ehhez hasonlatos, magasztos gondolatok röpködnek a médiában a szélrózsa minden irányából.

Én már csak arra kérném az ilyetén gondolatokat megfogalmazó, mindig tettre kész szakértő elméket, hogy vessenek egy pillantást a török válogatottra. A vitéz holdas-csillagosokat bizonyára jóval többre értékelik nálunk, hiszen manapság magasabb szinten űzik a bőrt minálunk. Na, pont emiatt érdekes, ami az izlandi-török meccs után történt. Hogy lehet az, hogy őrjöngésig ünneplő masszává tudott változni a stadion, és minden bizonnyal az országuk népe is, amikor – letudva saját kötelességüket egy győzelemmel, akárcsak mi, Feröer ellen - beevickéltek a harmadik helyre, és megjött a hír? A hír, amire vártak. És, hogy miről? Hát arról a másik válogatottról, akinek a „kezébe tették a sorsukat”.

Micsoda selejtes teljesítmény! Más válogatottakra bízni a török sorsot! Pfejj! Biztosan minden török imígyen köpködött odahaza a tévé előtt és a helyszínen is… ja nem! Érdekes módon nem lehetett látni méltatlankodva morgolódó, fejcsóváló alakokat, csak az örömmámort, az ünneplést. Merthogy ünnepeltek. Szívből. Vigadtak a győzelmük miatt és a kijutás miatt, amit viszont nem csak saját, de annak a „másiknak” a diadala is eredményezett. És ez utóbbi mégsem érdekelt senkit. Talán példát vehetnénk. Nem, nem talán… biztosan.

(Sándor)

Kikre cseréljük le a magyar válogatottat??? Cikk+szavazás

Trollfoci
2015.10.21.

Minden fórumon szembejön a 10 millió magyar szövetségi kapitány kommentje:

Le kell cserélni a magyar válogatottat!!!

Értjük mi ezt, mindenkinek megvan a véleménye, szólásszabadság van. De a kérdésünk az lenne, hogy kikre? Kikre kell lecserélni a nemzeti csapatot, hogy jobbak legyünk? Melyik lenne az a felállás, amivel agyonvernénk a norvégokat? Vajon van mögöttes tartalma az ilyen hozzászólásoknak, vagy csak odaböffentik a cikkek alá? 

Mert a megoldást mi is várjuk, de úgy érezzük, hogy az ilyen megnyilvánulások csak a szokásos hőzöngés kategóriába tartoznak bele, mert nem kínálnak semmiféle dolgot, ami előrébb vinné a magyar focit. Nagyon szimpatikusak voltak a feröeriek és mind a két mérkőzés alkalmával rendesen megszorongattak minket, pedig ugye csupa amatőrökből állt a csapat. Orvosok, pékek, halászok? Rájuk kéne lecserélni a magyar válogatottat? Összesen 6 darab pontot gyűjtöttek a csoportban, külön dicséret illeti őket, hogy lezúzták kétszer is a görögöket, nem úgy, mint mi, de jegyezzük meg, hogy kurva messze végeztek egy pótselejtezőt érő helytől, lehetnek bármilyen cukik is. 

Szóval akkor ez nem megoldás, ezt ki is húztuk a listáról. De akkor most rajtatok a sor, hogy a TrollFoci VÉRESEN KOMOLY szavazásán eldöntsétek, hogy kikre cseréljük le a magyar nemzeti tizenegyet!

Kikre cseréljük le a magyar válogatottat?

Szavazok

Kurv*ra utálom a Star Wars-ot!!! Szavazás!

Trollfoci
2015.10.20.

A cím kissé félrevezető, mert ez csak a személyes véleményem. A többi TrollFoci admin már tűkön ül a legújabb Lucas "csodára" várva. Sőt! Vannak olyan barátaim is, akik váltig állítják és bizonyosak benne, hogy a Csillagok háborúja az nem csak egy film... A Csillagok háborúja MEGTÖRTÉNT! Ők is ugyanolyan focib*zik, mint én, de amikor ezt a kérdést feltettem nekik, hirtelen megtorpantak és gondolkodóba estek. A végére azért nagy nehézségek árán a franciaországi labdarúgó Eb-t választották, de megkértek, hogy többször ne állítsam őket ilyen eldöntendő kérdés elé, mert nehéz volt dönteniük.

Nézzünk akkor téged! Te mit választanál?

Melyikről mondanál le?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?