Blogolj!

CSAJOK A LELÁTÓN!

Trollfoci
2016.02.03.TÍZ OK, HOGY MIÉRT KAPTAK A MAGYAROK TÖBB JEGYET AZ EB-RE

Trollfoci
2016.02.02.

1. MERT!

2. Böde földhöz baszta volna őket

3. Mert attól féltek, hogy Németh András az uefa oldalán is topkommentelő lesz

4. Mert tudják, hogy Magyarországon kevés meccset ad a tévé, ezért indokolt a több jegy

5. Mert nálunk alig csuknak le valakit bundagyanúval, megvesztegetés vádjával, így többen tudnak tőlünk az EB-re menni

6. Még vagy 5 vezetőjük ellen van bizonyítékunk és vádalkut kötöttek

7. Látták, hogy mit műveltek a magyarok a Notts County és az IpsVicc oldalával

8. Hogy legyen telt ház a döntőben

9. A lyoni meccsre azért adtak többet, mert ők sem tudnak a portugál válogatottból Cé Ronáldón kívül még egy embert felsorolni

10. LESZ MÉG PÁRIZS MAGYAR FALU!!!

NÉMETH KRISZTIÁN ANGLIÁBA IGAZOL! BOMBAHÍR!

Trollfoci
2016.02.01.

Németh Krisztián katar(zis) + szavazás

Trollfoci
2016.01.31.

Nagy visszhangot kavart Németh Krisztián katari átigazolása. Szemezgessünk oldalunk kommentelői közül, akik nem rejtették véka alá a véleményüket.

Gábor: Nem értem a döntését, magyar ember ilyet nem csinál. Nekem is kínáltak új munkahelyet 700 ezres fizuért, de inkább maradtam mostani helyemen "büszkén minimálbérért."

Ferenc: Gratulálok. Felelős és racionális döntés volt. Ja nem!

Gábor: Most raknám ki a válogatottból! Mert ez nem jó focista akar lenni,hanem gazdag! Pedig hány MLS mérkőzésen szurkoltam neki,hogy ,,gyerünk még tovább,csináld még,remekelj,hogy feljebb kerülj...." Erre aztán megint azt kapjuk mi szurkolók amit mindig: Arcunkba a forró kávét! ,,Köszönjünk" hogy újra és újra kijózanítotok bennünket!

Sanyi: Jaj hagyjuk már ezt a sok álszentséget gyerekek! grin hangulatjel Azt se tudjuk mennyi lóvéról van szó, sőt a legtöbbünknek soha sem lesz még közel sem annyi pénze, mint amit neki ajánlottak! Majd pont a magyar ember híres manapság arról, hogy nem a több pénz után megy! Tegyétek a szívetekre a kezeteket s mondjátok azt, hogy ti nem mentetek volna el 3x-4x annyi fizuért...na ugye?!

Csaba: Régen rossz, ha az amerikai viszonylag jó nevű bajnokságból elmegy egy isten háta mögötti bajnokságba pénzt gyűjteni. (egyrészt nem szorulna rá, másrészt a katari bajnokság vetekszik a Anzsi féle Dzsudzsák-lépéssel). Ő tudja, a saját zsebét tömheti, amíg akarja.

József: lehet mondani ,hogy ki az a hülye aki nem a több pénzt választaná, de azért eddig sem apró pénzért játszott . Szóval véleményem ,hogy hatalmasat CSALÓDTAM !!! Menjen thaiföldre kurvának ha ott többet keres, hiszen csak a pénz számít nem az , hogy focizhat/ sportolhat !

Márk: En csak annyit irnék: Némó sok sikert gyerünk szurkolok neked csak lődd a gólokat Katarban és a válogatottban is.!!! Ne foglalkozz a rosszakarókkal!!!! A többieknek meg: mi közötök van ahhoz hogy hol akar játszani és miért? Ameddig rúgja a gólokat addig csitu van! Ha rossz formába kerül majd akkor lehet magyarázni addig nincs jogotok hozzá.. Meg nem ti fogjátok eldönteni hogy kikerül e a válogatottból. Ha rúgja a gólokat, mint ahogyan azt tette az USA-ban, akkor keret tag lesz...

Szabolcs: Katar biztos jó, egy 35 éves focistának, csak az a gond Német Krisztiánnal, hogy nem 35 éves. De így? Inkább Sporting Kansas Citynél kellet volna, maradnia szerény véleményem szerint. De ameddig a válogatottért minden megtesz, akkor addig játszhat mennyeiben is.

Roland: Igazi hülye gyerek....Ekkora tehetséggel, ilyen bomba formában, 27 évesen nem szabad senki földjére igazolni. Persze, megint az a kurva pénz, gondolom havi 7 millió forintból nehezen tudott kijönni. A Kansasben magyar edzője volt, magyar csatárt igazoltak mellé, szerették, elismerték, futott a szekere. Hát ott rohadj meg Katarban, te pénzéhes fasz... A dühömet félre téve, természetesen szurkolok neki, remélem villant majd az EB-n. Igen, szeretem a játékát, de emberileg csalódtam most benne.

Tibi: Ha ezt 5 év múlva lépte volna meg, akkor simán megértem. De 27 évesen nem kellene még egy picit ambiciózusabbanak lenni? Abszolút értem én, hogy nagy lecsót akaszt le Katarban, de így "lealibizni" egy egész karriert... ez megint nem jó példa a mostani fiataloknak sajnos..

Gábor: tud bárki is bármit a katari bajnokságról!? Mert olyan szinten húzza le egyes kommentelő Krisztiánt,mintha fogalma lenne hova is igazolt... Persze a vélemény nyilvánítás szabad,csak az akkor korrekt,ha tudjuk miről beszélünk! Hajrá Krisztián, légy jó formában, kellesz nyáron nagyon!!!

Laci: Az vesse rá az első követ, aki nem menne el tökömsetudja hányszoros pénzért máshová focizni. Pláne magyar focistaként. Ha a válogatottban hozza a mostanában mutatott formáját, akkor engem sem érdekel, hol játszik.

László: Nem tudom komolyan venni a károgókat! DZSB7 valóban más eset... Némó kicsit "dubajozik" Fél év, aztán back to Kansas! Mindenki nyugodjon le a picsába!

Gábor: Ő már biztos a VB-szereplésben, így lesz a legközelebb a válogatotthoz a katari vb-n! Egyébként, ha nem jön be a foci, akkor tevehajcsárként is fog annyit keresni, int az MB1-ben.

Cikkünk publikálása után kaptuk a hírt, hogy Némó még nem írt alá a katari klubhoz.

Jó döntés volt szerinted Némó katari igazolása?

Szavazok

Pályára rohanás

Trollfoci
2016.01.29.

A legszebb magyar öngólok (videó összeállítás)

Trollfoci
2016.01.28.

Verekedés, balhé, gólok

Trollfoci
2016.01.27.

Tibi atya vs TrollFoci

Trollfoci
2016.01.26.

Tibi atya, TrollFoci. Kis országunk két szórakoztató facebook oldala, akik már kiléptek az internet világából. Rengeteg követőjük van, és ahol sok ember összegyűl, ott zajlik rendesen az élet:

- Legdurvább komment, amire emlékszel esetleg:

Tibi atya: A "Tibi atya egy fröccsért leszoplak" és társai előfordul néha, kiemelni egyet sem tudnék, rengeteg komment érkezik minden poszt alá, még elolvasni is nehéz őket, nem megjegyezni!

TrollFoci: Rengeteg ilyen komment érkezik és tényleg nem lehet rangsorolni őket. "Ronaldo lábkörme többet ér, mint tik! Rendezzük le egyvéegybe!" stb. Ezek anno mind szállóigévé váltak és amai napig bent vannak a köztudatban.

- Legfurcsább megkeresés: (vállalkozói szféra)

Tibi atya: Egy bútorgyáras vállalkozó szeretett volna velünk valamilyen együttműködést. Igazából bele sem mentünk, úgy érzem, hogy a Tibi atyás hokedli nem igazán piacképes termék.

TrollFoci: Még mindig ugyanazt a palit tudjuk mondani, aki anno 13.000 lejárt női tampont akart velünk eladatni az oldalon. Nem sok focis vonatkozása volt a dolognak, de próbált meggyőzni minket, hogy ne nézzük le a női focit, hisz "az is valahol sport"-ahogy fogalmazott- és a lányok is futballoznak, na meg ugye néha menstruálnak... Erre nyújtja ő a legjobb megoldást, 13.000 lejárt tampon formájában. Hogy a faszomba tud lejárni egy tampon? Amúgy van ilyen? Tényleg?

- Legdurvább fenyegetés:

Tibi atya: Virtuálisan már az összes rokonunk megkapta a biboldó-átkot, mi meg még többször természetesen. Mondjuk a "róka vigye el a kakasotokat" már nekünk is sok volt....Sajnos mindig vannak, akik nem értik a poént, és a kurvaanyázással nem érik be, de hál' istennek ilyenek főleg régebben voltak, mára visszaszorultak. Főleg, hogy bannoljuk őket keményen.

TrollFoci: Volt itt is minden, de manapság inkább iróniával és szarkazmussal próbálkoznak a srácok. Természetesen most is akad pár unatkozó háziasszony és bölcsész (!!!) palánta, aki a vérünkre szomjazik. Mondjuk a bölcsészeket kurvára nem értjük... Olyan cukik, meg majd adnak sajtburgert...

- Legdurvább ajánlat hölgy olvasótól: 

Tibi atya: Szexuális ajánlatot kaptunk nem egyet, nem igazán emelnék ki semmit, még esetleg mizoginnak tűnnék. Lehet, hogy éltünk a lehetőséggel, lehet, hogy nem - maradjunk ennyiben! 

TrollFoci: Privát üzenetben kép, fanszőrzetbe borotvált TrollFoci logo, nevünkkel összefirkált mellek, könyvbemutató közben orális szexre buzdító kérés (hölgytől), a kedvencünk mégis az a történet, ami nem velünk esett meg. Történt ugyanis Szarvason, hogy egy srácot a fűzfák tövében rendesen le "csabi csekkereztek", mert a TrollFocis pólójáról azt hitték, hogy admin. A sztorinak hatalmas sikere lett az oldalon, ráakadtunk a fiatalemberre és küldtünk neki még pár pólót ajándékba, hátha még párszor "sikerrel" jár.

- Heti átlagban hányan írják meg, hogy sokkal jobban tudnák csinálni az oldalt nálatok?


Tibi atya: Régen sokkal jobb volt, elkurvult az oldal, csak a pénzről és a reklámról szól, meg amúgy is csak a magyarok zsebéből akarnak pénzt kicsalni!!! A szokásos történet, mindenhol látni ezt, nem csak nálunk. Állítólag Habony személyesen vette meg az oldalt, legalábbis ez volt a legmeredekebb állítás, amit olvastunk. Annyi kérdésünk lenne, hogy ha eladtuk magunkat, akkor hol a pénz?

TrollFoci: "Én az első 10 lájkoló között voltam, akkor még 3 napig fasza volt az oldal, azóta minden napom egy kibaszott kínszenvedés és már szögeket szúrok a pöcsömbe, ha fel kell járnom a köcsög TrollFocira, akik eladták a lelkülket, pénzért kommentelhetek, mindenféle csalás van ott!!!"

Erre és a hasonló jellegű, "embéegyponthusidiótakommentelő"stílusra csak egy idevágó mondattal tudnánk válaszolni: 

A siker, olyan mint a fing! Csak akkor zavarja az embereket, ha nem a sajátjuk!

Fehér Miki emlékére

Trollfoci
2016.01.25.

Bombagólok a régmúltból

Trollfoci
2016.01.24.

Tóth Norbert

Mracskó Mihály

Illés Béla

Kerekes Zsombor

BÓNUSZ: Palásthy Norbert gólöröme

Ezeket a cikkeket olvastad már?