Blogolj!

Szerintetek ki nyeri idén az Aranylabdát? Szavazz!!!

Trollfoci
2016.01.11.
Aranylabda

Szavazok

9 dolog, amiért nem érdemes a Mennyei Megyeit nézni...

Trollfoci
2016.01.10.

1. Ezek is ugyanolyan tutti-frutti színű, százezres csukákban játszanak, mint a biszi-basziban 


2. Semmi látványos megmozdulás nincs...


3. Rossz idő esetén sohasem játszanak le egy mérkőzést...


4. Még egyszer: rossz idő esetén sohasem játszanak le egy mérkőzést...5. A bírók mindig józan ítéleteket hoznak...


6. Ezért semmi okuk nincs a félelemre...


7. Nincs hangulat...


8. Az unásig ismételt ellenfél-tisztelet itt is kiölt minden ellentétet:


9. Sosincs semmi balhé...

Hovland: Földöntúli erő ragadott magával! + videó

Trollfoci
2016.01.07.

"Fejvesztve rohantam, amikor pedig megálltam, azt hittem biztonságban vagyok. Hirtelen azonban erős szorítást éreztem. A semmiből jött. Azonnal tudtam, hogy megpecsételődött a sorsom.”

 „Ennek ellenére próbáltam ellenállni, hiszen mindenkiben feltámad a túlélési ösztön, bármilyen reménytelen is a helyzete. Szánalmasnak éreztem magam. Abban a pillanatban, ahogy ez átfutott az agyamon, megfordult velem a világ.

Az a megmagyarázhatatlan erő úgy ragadott magával, mintha egy üres Neutrogénás tégely lennék. Még jóformán fel sem ocsúdtam, máris a becsapódás ereje okozta fájdalom villant a tagjaimba. Túlvilági volt az egész. Még ma is találok fűszálakat a fogaim között…” – emlékezett vissza Hovland, Böde Dánielre.

Kiket utálsz jelenleg a legjobban?

Trollfoci
2016.01.04.
Kiket utálsz jelenleg a legjobban?

Szavazok

Huszti vagy hiszti? Szavazás!!!

Trollfoci
2016.01.04.

 "Egy: a válogatottságot kétezer-tízben lemondtam, és nem az a típus vagyok, aki megváltoztatja a véleményét. Kettő: szégyellhetném magam, ha azok után, hogy mások végigküzdötték a selejtezősorozatot, csak úgy besétálnék az Eb-re. Ha valaki most garantálná, hogy Franciaországban döntőt játszik a magyar válogatott, akkor sem térnék vissza."”- nyilatkozta Huszti Szabolcs a Nemzeti Sportnak.

Mindenkinek megvan a véleménye a "Huszti ügyről", így nekünk is, de távol álljon tőlünk, hogy állást foglaljunk, mert akkor elszabadulnának a kommentek között az indulatok, mondjuk így is elfognak, hisz elég megosztó személyiség lett a kiváló labdarúgóból, aki most Kínából igazolt vissza Németországba.

Két opciót tárunk elétek, amelyekre szavazhattok belátásotok szerint, vagy további hozzászólásaitokat a témával kapcsolatban a TrollFoci oldalán helyezhetitek el komment formájában.

A válasz: Teljesen megértem Huszti Szabolcs döntését! Egy ilyen közegben én sem jönnék vissza a magyar válogatottba. Az MLSZ változtasson a politikáján, legyen újra élmény magyar futballmérkőzésekre járni, adják meg a kellő tiszteletet a játékosoknak, a szurkolóknak, garantálják a teljes változást a gyökerektől kezdve a profi futballig.

B. válasz: Nem! Nem értem meg Huszti Szabolcs döntését! Egy magyar játékosnak kutyakötelessége lenne magára húznia a címeres mezt, ha hívják és még meg is kéne köszönnie! Nem a szövetségért, a kapitányért, hanem Magyarországért és a szurkolókért kell játszania. Egy Huszti kaliberű játékosra nagy szüksége van a nemzeti csapatnak.

A "Huszti ügy"

Szavazok

MISS TROLLFOCI 2015 VERSENY DÖNTŐ!!!

Trollfoci
2015.12.31.

MISS TROLLFOCI 2015 VERSENY

Trollfoci
2015.12.31.
1. csoportdöntő

Szavazok

MISS TROLLFOCI 2015 VERSENY

Trollfoci
2015.12.31.
1. csoportdöntő

Szavazok

MISS TROLLFOCI 2015 VERSENY

Trollfoci
2015.12.30.
Éva vagy Tímea?

Szavazok

MISS TROLLFOCI 2015 VERSENY

Trollfoci
2015.12.30.
Tatiana vagy Nikolett?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?