Blogolj!

NAGY ÁDÁM ANGLIÁBAN FOLYTATJA! ENNYIÉRT IGAZOLT:

Trollfoci
2019.08.09.

A 2016-os Eb után nagy reményekkel igazolt az FTC-ből Bolognába Nagy Ádám, ám válogatott középpályásunk légiósélete, a kezdeti sikerek után, mélyrepülésbe ment át. Most a költözés mellett döntött.

Méghozzá Angliába, a másodosztályú Bristolba. A City edzője Lee Johnson kifejezetten Nagyot akarta a középpályára, ami a várható játékpercek miatt nem csak neki, de (a válogatott miatt) nekünk is jó hír.

A hírek szerint 2,5 millió eurót tett le az asztalra, vagyis a Bologna számlájára érte a Bristol, ahol már holnap pályára szeretné küldeni az edző. Úgy legyen!

HÁT EZ MILYEN GÓL VOLT?! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.08.08.

A tegnapi MB2-es forduló igazi gól-gyöngyszemet hozott. A Győr és a Gyirmót összecsapását előbbi nyerte és a 3-0-ás eredménnyel záruló meccs egyik találata tutira ott lesz a szilveszteri összefoglalókban... 

Íme:
(videó: M4 Sport)

Videó: BENT VOLT! BENT VOLT? - EZZEL X-ELT A FRADI

Trollfoci
2019.08.07.

A borzasztó, széteső kezdés után összekapta magát az FTC, és az elalukáló Dinamo segítségével visszajött a meccsbe.

Az 1-1-es végeredményt jelentő gólt a kapott találatnál csúnyán bebőrözött Sigér fejelte egy “flipperezés” után. 

A középpályás egy kipattanót stukkolt vissza, amit a bíró szerint már csak a vonal mögül tudott kihúzni a védő. Mi is szerettük volna így látni, de azért jobb, hogy ebben körben még nincs gólvonal-technológia...

Ti hogy láttátok?

BENT VOLT SIGÉR FEJESE?

Szavazok

ELUTASÍTVA! - HIVATALOSAN IS KIESETT A KISPEST

Trollfoci
2019.08.05.

Hétfő este döntést hozott az UEFA, miszerint ELUTASÍTJA a Kispest óvását a múltheti, Craiovában történt botrányos meccsel kapcsolatban. Hiába dobálták meg a játékvezetőt (akit aztán le kis kellett cserélni) és a játékosokat is veszélyes tárgyakkal a román csapat szurkolói, és hangzottak fel többször is gyűlöletbeszédnek számító rigmusok, a büntetőkkel született eredmény érvényben marad.A hétfői nap folyamán az UEFA etikai és fegyelmi bizottsága tárgyalta klubunk óvását, s azzal indokolták az elutasítást, hogy véleményük szerint nem történt olyan esemény, amely befolyásolta volna a mérkőzés végkimenetelét.” -
áll a kispesti közleményben.

Arról egyelőre nincs hír, hogy, ha kizárást nem, akkor milyen enyhébb büntetést kap a Craiova.

Amellett természetesen, hogy, ha a Kispest legyőzi ellenfelét, akkor erre az egészre sor sem kerül, nehéz lenne nem azt mondani, hogy ezzel az UEFA saját, minden létező forrásból hangoztatott elveit vette semmibe. Aki pedig még jobban fel akarja magát idegesíteni, az gondoljon bele, hogy mi lett volna, ha ezek a dolgok egy magyar stadionban történnek...

MA DÖNT AZ UEFA A KISPESTI ÓVÁSRÓL!

Trollfoci
2019.08.05.

A mai napon eldől, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) helyt ad-e a Budapest Honvéd óvásának a craiovai szurkerek múlt heti mókázása miatt.

A bíró és a játékosok megdobálása után vagy 40 percig nem tudták eldönteni a telefonálgató nyakkendősök a csütörtöki El-selejtezőn, hogy mi is legyen. Ebből is látszik, hogy az UEFA nem sieti el a dolgokat. 

A döntés hétfőre halasztásával is ezt a vonalat követték, hiszen ma már azt is kisorsolják, hogy kivel játszhatna a meccs győztese az AEK után, ám még azt se tudni, hogy az AEK-kel ki fog...

MEGÓVJA A KISPEST A CRAIOVA ELLENI MECCSET!

Trollfoci
2019.08.01.

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán közölte, hogy óvást nyújt be a botrányba fulladt, majd tizenegyesekkel elszenvedett vereséggel véget ért selejtezőt. Íme a közleményük:

“Mint arról beszámoltunk, az Európa-liga-selejtező visszavágójának 119. percében kisebb tumultus alakult ki a mieink kapuja előtt, érkezett Hunter játékvezető, hogy szétválassza a feleket, majd amikor már csillapodtak a kedélyek, a bíró közvetlen közelében landolt egy hanggránát.

A játékvezető a földre rogyott, percekig kellett ápolni, s nem is tudta folytatni a mérkőzést. A botrányos jelenetek miatt fél órán keresztül állt a játék, ezalatt a játékvezetők, az UEFA delegátusa és a klubok képviselői egyeztettek arról, hogy mikor folytatódjon, vagy éppen érjen véget a botrányos mérkőzés.

Végül az a döntés született, hogy a negyedik játékvezető helyettesíti Hunter bírót, és be kell fejezni a mérkőzést, amelyet tizenegyesekkel a Craiova nyert meg – elvileg.

Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve. A Honvéd vezetése úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lett volna szabad tovább folytatni!”

Videó: SZOBOSZLAI MEGTORNÁZTATTA KEPAT!

Trollfoci
2019.08.01.

Barátságos, avagy modern nevén felkészülési meccset játszott a Salzburg a Chelsea csapatával tegnap este. Szoboszlai Dominik egy félidőt kapott.

A magyar tini pedig élt is a lehetőséggel. És, bár végül a védelmük 5-ször is kapitulált, ők sem maradtak az angolok adósai (eredmény: 5-3).

Szoboszlai az első játékrész egyik legjobbja volt, jó kiugratásai, passzai voltak. Legveszélyesebb helyzete (mi más) egy szabadrúgásból adódott. Hatalmasat kellett repülnie Kepának, hogy védhesse!

4:55-nél a videóban:

Videó: A VILÁG LEGNAGYOBB CSELE!

Trollfoci
2019.07.31.

CR7, Messi, Neymar és a többi biszi-b*szi támadó mind híresek a nagy cseleikről. És valóban: egy valamirevaló csatárnak rendelkeznie is kell pár trükkel, amivel átjátszhatja magát a védelmen.

Így gondolta ezt mai hősünk is, aki prezentálja nektek azt a hatalmas cselt, amivel egészen biztosan a világ összes védekező játékosát meg lehetne lepni. És, amíg fetrengve röhögnek, simán gólt lehet lőni...

Íme:

“NAGYLÁB” A ZTE-HEZ IGAZOLT!

Trollfoci
2019.07.30.

Újabb átigazolási atombombát dobott le a magyar foci, pontosabban ezúttal a Zalaegerszeg! Egy amerikai-nigériai kettős állampolgárságú csatárt szerződtettek, akinek a játéktudásáról sok mindent nem lehet tudni, de egy kiemelkedő adottsága azért van.

A klub tudósítása ugyanis amellett, hogy Eduvie Ikoba "jó felépítésű" és "nagy munkabírású", még azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy 50-es a lába!

Ez nem tudjuk pontosan, hogy milyen játékszituációnál fog jól jönni az egyébként eddig csak az amerikai egyetemi bajnokságban bizonyító, 21 éves játékosnak. Talán az olyan beadásokat, amik mások előtt pont elsuhannának, ő be fogja tudni pöckölni...

VIDEÓ: A DAC SZÉTSZEDTE AZ ELLENFELET!

Trollfoci
2019.07.29.

A hétközi, Atromitosz elleni visszavágó előtt még bajnoki jelenése volt a DAC-nak. A hazai közösséget pedig igazi gálameccsel szolgálták ki.

Ami a válogatott szempontjából külön jó hír: az 5-1-es végeredményhez Vida Krisztopher kettő, míg Kalmár Zsolt egy góllal járult hozzá. Előbbi ezzel 3 góllal zárta a hetet, miután az Atromitosznak is vert egy óriási bombát. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?