Blogolj!

Hallottátok, hogy Ákos mit nyilatkozott a magyar fociról???

Trollfoci
2015.12.19.

Sportklub Csíkszereda - Ismerős Arcok - Nélküled

Trollfoci
2015.12.16.

Kiszáll a Telekom a Ferencvárosból???

Trollfoci
2015.12.16.

Szerződést bontott a Ferencvárossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek.

Az FTC elnöke többször kijelentette, hogy nem hajlandó kompromisszumra, hogy a szurkolókat -azok egy jelentős részét- le kell cserélni és ragaszkodik a vénaszkennerhez diszkriminálva ezzel az FTC szurkolóit vagyoni helyzet és szurkolói szimpátia alapján. A Ferencváros idén is nagy célokkal készül a BL és EL szereplésre, amit egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna.

“A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott a Ferencvárossal, erről a Clubot ma délelőtt írásban tájékoztattuk.
Nagyra értékeljük az FTC sportban elért eredményeit, köszönettel gondolunk vissza az együttműködés napjaira, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az Elnök úr diszkriminatív, megkülönböztető, diktatórikus gyakorlatát és nyilatkozatait, ez élesen szemben áll a Telekom általános elveivel.”

“A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak, szegényebbeknek és gazdagabbaknak szurkolói szimpátiától függetlenül a Telekom által szponzorált sportkluboknál egyaránt azonos jegyhez jutási feltételeket biztosítsanak és minden körülmények között fenntartsák az egyenjogúságot.” – írta megkeresésünkre a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Természetesen ezt csak álmodtuk, kitaláltuk, ha úgy tetszik ez egy “hoax”...

http://ckozep.hu/category/friss-hirek/

Amikor az osztrák gyerek megtudja, hogy ellenünk játszanak az EB-n

Trollfoci
2015.12.15.

U

EURO 2016: magyar esélylatolgatás a csoportban

Trollfoci
2015.12.14.

G. admin:

Ausztria-Magyarország 1-0

Király Gabi az első labdaérintésével tizenegyest véd, megszokásból. Egész meccsen nyomnak az osztrákok, a spori is ellenünk fúj, de a védelmünk szervezetten zár. A sógorok kitámadnak a hajrában, a védekezésről elfeledkeznek és Szalai góljával vezetést szerzünk… de a norvég játékvezető szabadrúgást ítél kifelé. Tömegjelenet, idegállapot, mivanmivanmivan?, két magyart kiállít a spori. Az osztrákoknak innentől nincs nehéz dolguk, vezetést szereznek a 81. percben. Balsors, f@szom.

Izland-Magyarország 1-1

Elszánt magyar csapat lép a pályára, Nikolics góljával már az első félidőben vezetést szerzünk. A védelmünk állja a rohamokat, amik a második félidő elején történt izlandi kiállításig tartanak. Megváltozik a játék képe, több góllal is vezethetnénk, de sorra maradnak ki a helyzetek. Na de hé! 3 perc hosszabbítás! Ekkor jön a második félidő egyetlen izlandi helyzete: szöglet utáni kavarodás, követhetetlen a labda útja… Gól? A román játékvezető a gólvonal technológiát felülbírálva középre mutat. Gól! Ráadásul öngólnak adják. Emberelőnyben. Sehr gut X, Herr Storck! Mindenki elkönyveli a kiesést. Közel háromezer megmondóember kap bant a TrollFocin egy éjszaka alatt.

Magyarország-Portugália 1-0

Az első helyzet CR7 villanása: szép cselsorozat után arra a Budovinszkyre vezeti a labdát, akinek a reaktiválása és behívása általános felháborodást váltott ki a szembeköpött edzőtársadalomban. Budo könnyed mozdulattal odalép, labda vót, de a portugál akkorát esik, hogy Királyig gurul. Könnyes szemek a lelátón, szenvedő CR, elfolyt smink. A diagnózis csak a félidőben derül ki: eltörött a lábkörme, ezzel számára véget is ér az Eb. A sokkhatás kiül a portugálok játékára, elveszítik az addigi fölényüket. A második félidő derekán a torna során addig minden percet végigjátszó Szalai helyére Böde áll be és ha már CR7-et nem tudja földhöz b@szni, megteszi Pepével, majd a 87. percben győztes gólt szerez! 4 ponttal, nagy mákkal továbbmegyünk.

S. admin kicsit benézte:

Ausztria 21-30 Magyarország

A sógorok, bár sokat javultak az utóbbi pár évben, még mindig nem jelentettek nagy akadályt nemzeti csapatunknak. Első meccsünkön egy önbizalom növelő, fölényesnek mondható győzelmet könyvelhettünk el. Kicsit még döcögős volt a védekezés és néhány átlövést még felvállalhattak volna a fiúk, de különösebb panaszra nincs ok.

 Izland 16-37 Magyarország

 Abszolút esélyesként léptünk pályára és ennek megfelelően alakult az eredmény is.

Kiütéses győzelmünket még, a meglepetéscsapat szerepét betöltő, Izland felé húzó játékvezetés sem volt képes megakadályozni. A srácok brillíroztak, minden figura bejött.

Magyarország 25-23 Portugália

 100%-os teljesítménnyel zártuk a csoportkört, miután a legnehezebbnek tartott ellenfelüket is két vállra fektetettük. Portugália már egy másik szintet képviselt, mint csoportunk már legyőzött tagjai. A meccs jól indult, ám leszakítani nem sikerült a luzitánokat. Ennek meg is lett a böjtje, hiszen egyszer még a vezetést is át tudták venni a második félidő elején. Ez felrázta a fiúkat és 4-0-s sorozatunk után, az ellenfél már csak szépíteni tudott az eredményen. Irány a kieséses szakasz!

Jahogy a foci EB??? Biztos, hogy nem írok még egy cikket! Lényeg, hogy továbbjutunk!

H. admin:

Ausztria-Magyarország 0:0

Hosszú idő után lépünk pályára világversenyen, így kicsit megszeppenve, a védekezésre fogunk összpontosítani a sógorok ellen, és „gusztustalan” játékkal gólnélküli döntetlenre hozzuk a meccset

Izland-Magyarország 2:3

A második meccsen már megszokva az EB légkörét felszabadultabban fogunk játszani. Szoros gólgazdag meccsen verjük a bálnavadászokat és ezzel az eredménnyel továbbjutunk a csoportból. (gólszerző: Priskin, Dzsudzsák 11-es, Nikolics)

Magyarország-Portugália 1:0

A továbbjutás tudatában felszabadultan egy meccs elején szerzett Dzsudzsák szabadrúgás gól után, végig kontrára játszva kivédekezzük a nagyképűen játszó Portugálok támadásait. A meccs után 3-an fogják kiszabadítani Ronaldot a gyep fogságából, miután Böde Dani „zsíroskenyéringet” alkalmazott vele szemben...

K. admin:

Ausztria-Magyarország 0-1

A labancok nagy mellénnyel jönnek fel a pályára, gondolják, hogy az újonc szomszédok majd megszeppennek, de a fiúkban a kurucok vére lángol és folyamatosan visszaverik a labancok ostromait, ahogy azt tették elődeik is oly sokszor a történelemben. Majd amikor már egész Európa azt hiszi, hogy kész, ennyi volt, ennyi támadást senki nem bír el, megtörténik a csoda! A sérüléséből frissen felépült Böde, úgy beveszi a labanc kaput a 89. percben, mint annak idején Mátyás királyunk Bécset!

Izland-Magyarország 1-1

Az első meccs utáni ünneplésből még nem sikerült teljesen kijózanodniuk a fiúknak, meg gondolták egy bálnavadász csapat nem fog gondot jelenteni. Az izlandiak már a 20. percben megszerezik a vezetést, utána visszaállnak védekezni. Még jó, hogy a beb*szást megint Szalai fizette, így neki már nem maradt pénze inni, így a második félidőben beáll mint egyetlen józan játékos meccsen és a 77. percben sikerül neki harmincról bevágni az izlandi kapuba és megmenteni az egy pontot. Köszönjük Ádám, ma este is te fizetsz, ajánljuk a fapados kölcsönt!

Magyarország-Portugália 8-1

A végtelenül beképzelt portugálok élet végéig nem fogják elfelejteni ezt a hatalmas égést. A magyar fiúk örömfociznak, a végén még Király Gabi is fejel egy gólt szögletből. Némó mesterhármast rúg, Dzsudzsi most 45.ről vállal egyet, Priskin a norvégok elleni góljának a tükörképét produkálja jobb szélen megindulva, bal belsővel csavarja be, mert megteheti. Böde duplázni tud, de nem ez a legnagyobb eredménye, hanem az, hogy úgy földhöz b*ssza cöröhetet, hogy még a ruhája is lerepül róla. Cörö csupasz testtel menekül le a pályáról és a világon mindenki láthatja, hogy porcelánból van a teste, így végül bebizonyosodott az amit mi mindig mondogattunk: Cöröhét tulajdonképpen egy köcsög!

L. admin:

Ausztria-Magyarország 0-0

1972 óta nem voltunk Európa Bajnokságon, ezért a srácokat kissé összezavarja a telt házas mérkőzés, amit szeretett Mennyei Bajnokságunkban nemigen szokhattak meg. A túlsztárolt osztrákok is a biztosra mennek, ezért leginkább hatalmas taktikai csata zajlik majd a középpályán, a kapuk nem kerülnek veszélybe. A magyar szurkolótábor hatalmas elánnal buzdítja a csapatot, a stadion háromnegyede magyar nemzeti színekben pompázik, a fan zone is csurig van magyarokkal, akik kiisszák Bordeaux és vidéke borkészletét.

Izland-Magyarország 0-2

Fogadkoznak az izlandiak majd a meccs előtt, hogy elintézik a magyarokat, kötelező házi feladat lesz a győzelmük. Csupán két dolgot felejtenek el: azt hogy az északiak mindig beszopták, amikor nagy arccal készültek ellenünk, na meg azt, hogy hiába a gyors EB-re kijutás, meg a hollandok legyőzése, attól függetlenül még mindig a bálnavadászatban vannak a toppon, a futballt meg csak ugatják. Nagy Ádám parádés góljával már az elején megszerezzük a vezetést és a csapatot a hátán cipelő Dzsudzsák Balázs, a 73. percben egy tetszetős kontra után bebiztosítja a győzelmünket.

Magyarország-Portugália 1:1

Tele a lyoni stadion. A portugál szurkolók tátott szájjal nézik, ahogy a magyar tábor  már a meccs előtt másfél órával megdörren. Cristiano Ronaldo is hallja ezt az öltözőben, így már kisebb arccal jön ki a gyepre. A portugálok nagyon jók voltak régen, mostanra már nem látszik különbség a két csapat között, hatalmas csata zajlik a pályán. A magyaroknak egy döntetlen is elég, a portugáloknak mindenféleképpen a győzelemre kell játszani, hogy valamit csorbítsanak, azon a hatalmas égésen, amit ez az EB hozott nekik, a két döntetlenjükkel nem sokra mennek. Valami ismeretlen nevű, a 732. gyarmatról származó játékosuk megszerzi a vezetést, amelyre óriási támadásokkal és kapufákkal válaszolnak a magyar legények. A bíró 5 perc hosszabbítást mutat. Szabálytalanság a kaputól 37 méterre az oldalvonal mellett. Lovrencsics betekeri és a csereként beálló Szalai Ádám első labdaérintéséből gólt fejel! Őrület, megkattanás, tombol a stadion! Többen megőrülve ugrálnak be a lelátóról és Szalai Ádámra vetik magukat vadul ünnepelve, totális káosz! A csatár sárga lapot kap, de ez nem érdekel senkit, irány a nyolcaddöntő!Szerinted továbbjutunk az EB csoportból?

Trollfoci
2015.12.13.
Szerinted továbbjutunk az EB csoportból?

Szavazok

Hupikék törpikék: törpeuro, a törpsolás

Trollfoci
2015.12.13.

Star Wars a lelátón!

Trollfoci
2015.12.11.

A népligeti szatír : Wukovics László

Trollfoci
2015.12.09.

Wukovics Lászlónak nagy éve volt 1992. Sorsdöntő gólokat lőtt és jelentős szerepet játszott abban, hogy a Ferencváros bajnokságot nyert. Nem hatott meglepetésként, hogy Jenei Imre szövetségi kapitány az izraeliek ellen az Üllői úton a válogatott labdarúgó rangjára emelte. Igaz, a csatárnak az ősszel már kevésbé ment a futball, de minden remény megvolt arra, hogy a tavasszal majd újra megtalálja régi önmagát. Tizennyolc éve télen viszont akkora hülyeséget csinált, hogy attól mindenkinek égnek állt a haja...

Íme a krimibe illő történet. Valamikor 1993 januárjának második felében az egyik este, amikor már besötétedett, a Ferencváros 23 esztendős labdarúgója egy sísapkát húzott az arcába, felfegyverezte magát egy pisztollyal (legalábbis annak látszott), valamint a nagyobb nyomaték kedvéért baseballütővel, és elbújt a népligeti Fradi-sporttelep fái között.

Amikor elhaladtak mellette az FTC volt kézilabdás hölgyei – heti két alkalommal jártak le edzeni –, akkor eléjük ugrott és megadásra szólította fel a rémülettől szinte félájult sportolónőket, majd tovább fokozva a vérfagyasztó szituációt megfenyegette őket.

Mellesleg a csatáron árulkodó melegítőalsó volt, így utóbb nem jelentett nehézséget kideríteni, hogy az ott edzőtáborozó futballisták közül valakihez fűződött ez az ártatlan gyerekcsínynek aligha minősíthető vicc. Nyilasi Tibor vezetőedző is így értékelte a történteket, mert rögtön összehívta a játékosait. Amikor feltette a kérdést, „Ki követte el ezt a baromságot?", Wukovics László azonnal felemelte a kezét, mire a szakember abban a pillanatban felszólította, hogy hagyja el a bázist.

A tréner természetesen még azon melegében tájékoztatta a klubvezetőket a történtekről, így 1993. január 28-ánösszeült a labdarúgó-szakosztály fegyelmi bizottsága, hogy meghatározza a büntetés mértékét. A tettét megbánó Wukovicsot 50 ezer forint prémiummegvonásra ítélték. A testület a döntésnél figyelembe vette, hogy a Népligetben lezajlott esemény, amely nagy visszhangot keltett a korabeli sajtóban, erkölcsi kárt okozott a zöld-fehér klubnak.

Ugyanakkor azt is szem előtt tartotta a bizottság, hogy Wukovics László már 15 éve a Ferencváros sportolója volt, és soha semmiféle fegyelmi vétséget nem követett el. A játékos az ítéletet elfogadta, az ellen nem fellebbezett, az NS-nek pedig még ugyanaznap elmesélte a teljes történetet és annak indítékait.

– Felesleges újra felidézni az eseményeket; a legenyhébb jelző, ha azt mondom, jó nagy baromságot csinált.
– Tudom – válaszolta egykori kollégánknak Wukovics, akit láthatóan megviselt az önmaga kiváltotta hercehurca. –, de higgye el, az egész csak egy nagy heccnek indult.

– Nem hiszem, hogy jó néven venné, ha a családja hölgytagjait valaki baseballütővel és pisztolynak látszó öngyújtóval riogatná a sötét utcán.
– Minden télen, amikor a Népligetben edzőtáborozunk, valamilyen módon megtréfáljuk a portást. Jó haver, számít rá, mi pedig napokig törjük a fejünket, hogy milyen marhasággal tudnánk igazán meglepni. Ezért húztam fel a csuklyát a fejemre, s vettem az egyik kezembe a baseballütőt, a másikba pedig az öngyújtós pisztolyt. Na, mondom, hátulról bekerítem a portást, aztán együtt röhögünk az egész balhén, pont úgy, mint tavaly.

– Pechjére, jobban mondva a játéktól már visszavonult hölgyek balszerencséjére – edzésüket befejezve – éppen akkor jöttek arra a lányok, amikor ez a félelmetes, félmeztelen, félig útonállónak, félig szatírnak látszó borzalom megjelent a népligeti Fradi-sporttelep fái között.
– Ekkor rontottam el mindent. Egyszerűen olyan lettem, mint a hülye gyerek. Az a csínytevő, aki elveszti a józan ítélőképességét. Akkor magam sem mértem fel, hogy milyen következményei lehetnek ennek a marháskodásnak. Jött a négy hölgy, én pedig abban a pillanatban eléjük ugrottam. A helyzet szülte az egészet. Természetesen szánom-bánom az ügyet, be kell látnom, hogy ez már cseppet sem volt jóízű móka. Megérdemlem a büntetést, és azt is, hogy Nyilasi Tibor elzavart az edzőtáborból.

– Négyszemközt mit mondott a vezetőedző?
– Azért is bánt az eset, mert Nyilasi Tibor lépten-nyomon azt hangsúlyozza, hogy nekünk a Ferencváros hagyományaihoz méltóan, tisztességesen kell viselkednünk a magánéletben és a pályán is. Azt követeli, ami a profi mentalitás alapkritériuma. Alaposan kiosztott

– Meg kell mondjam őszintén, a lapok sem kímélték, s ez a bírálat is helyénvaló volt.
– Valóban. A történtekre nehéz mentséget találni, és nem is keresek. Rózsacsokrokkal próbáltam a megfélemlített kézilabdás hölgyeknél bocsánatért esedezni, ilyképpen igyekszem bűnbocsánatot nyerni, bár tudom, hogy nagyon haragszanak rám.

– Most sokan azt gondolhatják, hogy ez a Wukovics dörzsölt gyerek, mert a Fradi fegyelmi bizottsági ülése előtt néhány csokor virággal akarja magát szimpatikusnak beállítani. Nálam nehéz lenne a rehabilitálást ilyen könnyen kivívni, még akkor is, ha vagonnyi rózsát dobálna a megriasztott nők lába elé, mert túlzottan erős, durva dolog volt az álarcos „fellépés".
– Napok óta kerestem őket, egyáltalán nem az volt a szándékom, hogy a tettem felett ítélkezőket jobb belátásra bírjam. Vállalnom kellett a felelősségre vonást. Pusztán azt akartam bizonyítani, hogy ugyan meggondolatlan voltam, de nem vagyok elvetemült. Szép lassan a házunkban lakók is elhúzódnak tőlem a liftben, az utcán pedig olyan szemmel néznek rám az emberek, mintha a gyönyöröket valóban a Népliget fái között kereső, sziszegő szatír lennék.

– Fordítsuk meg a dolgot! Ha bárki ezt tette volna, akkor talán Wukovics László is megkérdőjelezné a józan ítélőképességét.
– Ezt elfogadom, de szeretném még egyszer elmondani: ez egy nagy heccnek indult. Amikor az ember hetekig a játékostársaival van összezárva az edzőtáborban, a legképtelenebb ötletekkel próbálja feloldani az unalmas estéket. Lehet, hogy gyerekesnek tartanak, de én is örülök, amikor valamelyik szobatársamat meg tudom lepni egy-egy sületlenséggel. De nem csak én vagyok mókamester, mások is megteszik ezt. Hozzáteszem, a tréfák néha valóban idétlenek. Ám ma én vagyok a kiagyalója, holnap pedig engem csalnak lépre. Hallottuk, hogy a régebbi korosztályok, az egykori labdarúgók sem voltak angyalok, ők sem mentek a szomszédba egy-egy mókáért.

– Nincs is ezzel semmi baj. A sportemberek ne legyenek olyanok, mint az aludttej, hiszen a vagányság valahol hozzátartozik a futballhoz. Ritka az olyan labdarúgó, aki az edzőtábor alatt végig Lermontovot olvas, vagy Tóth Árpád-verseket elemez. Beleférnek a jóízű ökörködések, ám tudni kell, hol van a határ.
– Mit mondhatok erre? Természetesen igaza van. De most gondolja el, ettől a pillanattól kezdve Wukovics a pályafutása végéig magán hordja a bélyeget: népligeti szatír.

– Nem, mert ha jól játszik és gólokat rúg, higgye el, ez a legjobb módszer ahhoz, hogy a feledés homályába merüljön a rémisztgetés.
– Jó, akkor megpróbálom gólokkal levakarni rólam ezt a saját magam felverte sarat.

A tények: az őszi góltermését (3) megháromszorozta a tavasszal (9), majd a következő szezonban – melynek végén csapatával megvédte az MK- és a Szuperkupa-elsőségét, illetve sorozatban harmadszor (!) is kiérdemelte az FTC legjobbjának járó Toldi-vándordíjat – már egyenesen 14 találatig jutott a válogatottba is újabb kétszer meghívott Wukovics László. Ő volt akkor a Ferencváros fő fegyvere – aki ígéretéhez híven a pályán is újra bőséges muníciót szolgáltatott a róla szóló beszélgetésekhez.

/nemzetisport.hu/

Hatalmas futsal gólok!

Trollfoci
2015.12.08.

Hatalmas gól a magyar bajnokságból:

Egy nagyon frankó videó összeállítás:

És természetesen Dróth Zoli

Ezeket a cikkeket olvastad már?