Blogolj!

A románok már megint egymást verik...

Trollfoci
2015.12.07.

Brutális gólöröm

Trollfoci
2015.12.06.

Ha gólt kapsz: MEGHALSZ!!!

Trollfoci
2015.12.03.

Az 1974-es világbajnokság legérdekesebb résztvevője már azzal történelmet írt, hogy kijutott az NSZK-ban rendezett tornára. A Kongói Demokratikus Köztársaság első fekete afrikai csapatként, még Zaire néven vett részt a vébén, miután megnyerte az Afrika-kupát. 36 évvel ezelőtt ez már jelentett némi rangot, de senki nem várta Zairétől, hogy meglepetést okoz a világ legjobbjai között. 

Az országban uralkodó diktátor, Mobutu Sese Seko elnök is jelezte, meg tudja bocsátani, ha Zaire nem nyeri meg egyből a világbajnokságot, de arra nyomatékosan felhívta játékosai figyelmét, hogy ne merészeljenek szégyent hozni a büszke népre.

Az első meccsüket becsületesen lehozták a leopárdok, csak kettő-nullra veszítettek a skótok ellen, de Jugoszlávia ellen örülhettek, hogy kilenccel megúszták – de még ez is rekordméretű verést jelentett a VB-k történetében. Mobutu bepöccent, úgy döntött maga veszi kézbe a dolgokat és iziben a helyszínre utazott. A taktikai utasítása tisztán érthető és világos volt. Ha három gólnál többet vagy annál nagyobb vereséget szenvednek az utolsó meccsen, akkor kivégezteti a csapatot, Na, kivel nem akar ilyenkor találkozni az ember az öltözőfolyosón? Ott a pont, a brazilokkal. 

Szóval, a harmadik csoportmeccsen a világbajnoki címvédő Brazília következett, Jairzinhóval, Rivelinóval, Ademirrel. A gelsenkircheni Parkstadionban senkinek fogalma nem volt róla, mi történik valójában a pályán, csak azt látták, hogy a 12. percben bent volt az első. Még belefér, ráadásul egészen jól is védekezik Zaire. Aztán a 66. percben jön a második, 12 perccel a vége előtt pedig bent van a harmadik is.

A zairei játékosok hiába védekeztük úgy, ahogy illik, amikor a futball történetében először és utoljára valóban az életük múlt a mérkőzésen. Minden lövésbe hárman dobták magukat, a felszabadítások a stadion parkolójában kötöttek ki, mégis ott tartottak a 78. percben, hogy ha még egy gólt kapnak, a heroikus erőfeszítések semmibe vesznek – velük együtt.

Ekkor történt az a jelenet, amire biztosan nagyon sokan emlékeznek (a szurkolók a vébék történetének 14. legnagyszerűbb pillanatának választották): egy kapuval szemben megítélt brazil szabadrúgásnál az egyik zairei játékosból, Mwepu Ilungából kiszabadult a feszültség:

Akkor persze mindenki nevetett rajta, és arról beszélt, még a szabályokat sem ismerik az afrikaiak, pedig egyáltalán nem erről volt szó, hiszen Afrika bajnoka volt éppen Zaire.

A játékosok mindenesetre megőrizték a 3-0-s vereséget, és elkerülték az azonnali retorziókkal fenyegető negyedik gólt. Hogy mi lett velük a vébé után, arról semmit nem tudni, de ha létezik bravúr, ami egy 0-3-as meccshez köthető, az övék biztosan az.

(Forrás: index.hu, nst.blog.hu)

Németh Krisztián összes gólja 2015-ben

Trollfoci
2015.12.02.

ITT TUDTOK SZAVAZNI AZ ÉV GÓLJÁRA!

http://www.mlssoccer.com/goal-of-the-year/2015

Hihetetlen videó a román szurkolókról!!!

Trollfoci
2015.12.01.

Régen is volt MB1! Visszatekintés a múltba egy videóösszeállítással

Trollfoci
2015.12.01.

Kis visszatekintés a múltba.

Emlékeztek még Mracskó Mihály bombagóljára? Talán azóta sem rúgtak ekkorát a magyar első osztályban.

A téli szünetben általában a teremfocié volt a főszerep. Ez a kezdeményezés azóta megszűnt, pedig mindenki imádta és rengeteg néző előtt játszottak a spílerek a holtszezonban. Nézzük is meg Filipovics parádés mozdulatát, amit azóta sem felejtett el senki.

Váczi Zoltán a zseni! Ezt a gólt nyomon követve, nyugodtan feltehetjük magunknak a kérdést, hogy ki a fasz*m az a Maradona?

Koszta János egy kiváló hálóőr volt, de akadtak neki is gyengébb meccsei...

Tokody Tibor "Devecseri-díjas" góljáról is emlékezzünk meg!

Végül egy kis átmozgató edzés a zsibbadó lábú szurkolóknak. Annyit leszögezhetünk, hogy a verekedés alatt a pályán nem volt kontra...

A TrollFoci adminok titkos élete

Trollfoci
2015.11.29.Délutáni PornFoci (+18)

Trollfoci
2015.11.29.

Így fogjuk megnyerni az Európa Bajnokságot! (2. rész)

Trollfoci
2015.11.25.

Na, akad még olyan, aki azt hiszi, hogy nem nyerjük meg az EB-t? Az első kalapot kiveséztük, most következzen a 2. kalap, csakis profi szakértői elemzéssel:

Olaszország: Létezik még olasz foci egyáltalán? Azt eszik vagy isszák? Sehol nem jegyzik az európai porondon őket, csakis akkor lehet valamit hallani róluk, amikor BL meccseken 1-2 külföldi szurkolót megszurkálnak robogókról.  A catenaccio-s, szétolajozott hajú taljánokat darabokra szedjük, asszonyaikat megbecstelenítjük. Tedd a szívedre a kezed és mondj Balotellin kívül még 3 "olasz" válogatott játékost! Na, ugye, hogy nem megy...

Oroszország: Mint tudvalévő az oroszoknak fogalmuk sincs a labdarúgásról, minden valamire való sikerüket a mostani utódállamok hozták össze nekik. Putyinéknak manapság éppen elég dolguk van, ezért nem megfelelő koncentráltsággal lépnek majd pályára ellenünk és belezavarodnak a hülye ciril betűs neveikbe. Storck húz egy merészet és Mezey "Tészta" György csatársorba küldésével 12-őt verünk a ruszkiknak, akik majd mehetnek haza.

Svájc: Elkap a röhögés... Ennél unalmasabb, lóf@sz országot Európa nem b*szott! Ezek olyanok, hogy szilveszterkor a konfettit egyenesen a porszívóba öntik. Mit keresnek egy EB-n? A svájciak egy dologban jók, méghozzá, hogy a pápát őrizzék, védjék. Mondjuk ki is esett az MB1-ből, még ezt sem tudták rendesen csinálni. Sima 0-3726-al hozzuk a meccset ellenük, még az is gólt fog rúgni, aki nem akar...

Ausztria: Ezek a "sógorok" a történelem folyamán mindig belehúztak minket valami hülyeségbe, de ez most nem fog megtörténni. Király Gábor és Szalai mesterhatosával verjük el őket. Meccs után meg a kapufákkal és a szögletzászlókkal.

Horvátország: miattuk meg a mocskos szar cédula miatt kesergett anno Kálmán bácsi, a büdösúristenit. Suker már visszavonult, maccsuk, momentumuk sem lesz ellenünk. Esetleg egyetlen bekapott gólért elfogadunk pár horvát tengerparti utazást, meg hozzárakhatnak pár csevapcsicsát, máshoz úgysem értenek.

Ukrajna: Az egy valamire való játékosukat Stadler Józsi bácsi is elzavarta Akasztóról, innentől kezdve nem érdemes belemenni semmilyen elemzésbe az ukrán focit illetően, mert annyira ultragagyi meganullák, hogy azt kifejezni nem lehet!

„Zsíroskenyér” hadművelet a Mennyei Megyeiben

Trollfoci
2015.11.25.

Talán nem csak bennünk merült fel, hogy mi történt volna, ha Böde „ne legyen kontra” Dani Hovland helyett egy pocakos megyei védőt terít le úgy, ahogy. A helyszín természetesen nem a Gruppenszex Aréna, hanem mondjuk egy sáros, ittasan vonalazott, igazi vidéki kűzdőtér…

 Koszoskörmöd, községi fodballpálya, vasárnap délután 14:30. 49 néző, vezette: Szabó II..

 Na igen! Szegény, szegény Szabó II. sportárs! Nem tudta még, hogy ez nem lesz egy sima meccs – bár, aki ilyenre számít a megyeiben, az vagy nem volt még amatőr rangadón, vagy hülye.

2-0 arányú hazai vezetésnél, a helyi hevület 13-as számú játékosa, nevezzük Daninak, beviszi a sűrűbe a labdát. Három védő fogja közre. Három védő, három sörhas, három lépés… után fáradnak el. De még nem elég fáradtak! – gondolja hősünk. Ha elveszti a labdát, még kontrázhatnak.

 Az egyik bekk, ebben a végzetes pillanatban szereli, ő pedig cselekszik: ellenfele nyakát átkulcsolva, egy Atom Antit megszégyenítő csípődobás segítségével, olyan ragyogóan bassza földhöz védőjét, csak úgy nyekken.

És akkor, mintha megállt volna az idő. Dani szinte kívülről látja az eseményeket.
A valóságba egy kiáltás rántja vissza: „Mija faszt csinász má?! Há hónap dógozni kő menni neki bazmeg!”. Mire eszmél, már a szélrózsa minden irányából rontanak rá a vendégjátékos csapattársai, családja, barátai. Ám Dani sincs egyedül! A hazai sportbarátok, mint a védelmező anyatigris ugranak a védelmére, hiszen: „Ne pofázzá! Hallottuk, hogy szidta az anyát, az a köcsög!”. És már nincs visszaút: a sok izzadt, zsíros test, egy Bud-Terence film csúcsjelenetét idézve, egyetlen óriási masszává olvad.

Talán csupán egy valaki marad ilyen körülmények között is higgadt, nem más, mint Szabó II. sporttárs. Csak áll ott, pár lépésnyire. Közbelépni felesleges, már csak a saját és családja biztonságára gondolva is. Majd megoldódik… majd a Fegyelmi Bizottság ülésén megoldódik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?