Blogolj!

Így fogjuk megnyerni az Európa Bajnokságot!

Trollfoci
2015.11.24.

Ahogy dr Zacher Gábor mondta, a TrollFoci tv-ben, a góllövőket minimum szentté, akik pályára lépnek, azokat boldoggá kell avatni az EB után. Ha ő mondja, hogy Dzsudzsák góljaival 6:0-ra gázoljuk el az olaszokat, akkor az úgyis van, hisz a doktor úr látott már ezt-azt az életében, így biztosan semmi köze nincs a kijelentésének alkoholhoz vagy kábítószerekhez.

Mi kitaláltuk, hogy miképpen nyerjük meg az Európa Bajnokságot. Vegyük először az első kalapot:

A franciák jó házigazdák lesznek, őket a fantasztikus szurkolótáborunk segítségével leszurkoljuk és olyan hangulatot varázsolunk a stadionba, amitől beszarnak és máris nyert ügyünk van.

A spanyolok alacsonyak és fogalmuk nincs a labdarúgásról. Őket teljesen szétpasszoljuk, úgy fogunk velük játszani, mint macska az egérrel...

Németország? Kik ezek? Hagyjuk már őket! A fele nem is német. Ezt a semmirevaló válogatottat erőben győzzük majd le, teljesen szétfutjuk őket.  Schweinsteigernek úgy fog lógni a nyelve, hogy az idióta nevét is elfelejti...

Anglia egy szánalmas ország! Nem csoda, hogy olyan rondák az emberek, azon a beltenyésztett szigeten. A fejjátékunk porrá fogja zúzni őket, szétívelgetjük az arcukat és sima 4:0-val hozzuk a meccset. Rooney szégyenében elmegy majd vízilónak a Fővárosi Állatkertbe...

A portugálok egy szem Ronaldoból állnak. Ellenük annyi lesz Storck taktikája, hogy Böde Dani kezd és a kezdő sípszó után 3,17 másodperccel beleépíti a köcsögöt a stadion gyepébe. Ez megér egy piros lapot, na meg ettől függetlenül Böde még pályára léphet a döntőben.

Belgium... Van ilyen ország? Ismerik a futballt? Na jó, ezek a legnagyobb viccek. Még El Salvadorban is sikítani fognak, amikor húszat baszunk nekik. Az első félidőben... Annak is az első negyed órájában...

Kora esti PornFoci (+18-as tartalom)

Trollfoci
2015.11.23.

Szóvicc 18 éven felülieknek! (+18)

Trollfoci
2015.11.22.

Állítsuk össze a TrollFoci álo...(sicc) csoportját közösen!

Trollfoci
2015.11.19.

1. KALAP

Szavazok

2. KALAP

Szavazok

4. KALAP

Szavazok

Hajdú B. István aranyköpései a magyar-norvég meccsen

Trollfoci
2015.11.19.

 Ha a magyar csapat olyan hibátlanul játszik, mint ahogy a Pénzügyőr Zenekar a Himnuszt, akkor olyan nagy bajunk nem lehet.

Az ellenfél kapusa, Nyland mondta azt Királyról, reméli, hogy esni fog az eső, mert akkor az a mackónadrág megtelik vízzel, megszívja magát és akkor talán Norvégiának könnyebb dolga van. Hát, most hadd ne kérdezzem meg, ki, vagy mit szív meg ezen a mai estén…

Itt pedig Høgmo. Csak nehogy megint gusztustalanul játsszunk, mert akkor megnyerjük 1-0-ra a meccset…

Kádárt nem lehet átjátszani. Azt is mondhatnám, hogy a magyar védelemben a Kádár-korszakot éljük…

Király hatalmas védése után: Pedersen és még ott a helyzet, Király! Nagy Ádám hozza ki a labdát… Ez Magyarország, itt a Király vasárnap nem nyit kaput! Zárva tartunk kérem!

Böde még. Ej, ha fölrúgnák, de jó lenne! De nem. Egy pont. Böde kap egy sárgát. Meg szabad kvótát birkózásban Rióra… Az ébredő erő! Asszem labdára ment…

Böde fejel a kapura. Góóól, góóól, góóóól! Bekerül a labda a kapuba. Ezt gólnak hívják! 2-0, eldőlt! Game over! Magyarország az Európa-bajnokságon!

Összesítésben 3-1. Bármilyen nyelven odaírják, Magyarország neve mögött több szám áll, mint Norvégia neve mögött. A norvégok sportszerűen kimennek a közönségükhöz, megköszönik a biztatást, de hason csúszni, ma norvég nem csúszhat. Csak, ha elindul halászni időben egy viking. De mit kell ezen magyarázni ennyit? 1-0, meg 2-1, az 3-1. Kész.

Így jutottunk ki az EB-re, így ünnepeltünk! Videó összeállítás

Trollfoci
2015.11.19.

Kezdődött az egész egy Kleinheisler Lászlóval, akit, amikor megláttunk a keretben, na meg a kezdőcsapatban, csak néztünk magunk elé, hogy mit akar ez a Storck? Aztán jött a futballisták Halott pénze és vágott egy gólt idegenben!

Fülöp Marci is velünk volt Osloban, ő tolta a kapufára a labdát.

A hazai mérkőzésre telt ház és kiváló hangulat a Carpathian Brigade vezénylésével.

A visszavágón mindenkiből hatalmas feszültség tört ki, na és persze az örömkönnyek Priskin Tamás potyagóljánál. Helyezhette volna és egy kis erőt is illett volna belevinni.

Király Gábor fantasztikus védései jellemezték mind a két meccset, Hajdú B. pedig továbbra is hatalmas transzban közvetített.

Többen akkor nyugodtak meg a továbbjutást illetően, amikor Böde Dániel a földbe döngölt egy norvég játékost. Itt már sejteni lehetett, hogy a fiúk nem adják már ki a kezükből a meccset.

Dzsudzsi csavarta be a szögletet, Böde csúsztatott, aztán a norvégok csak bekotorták nekünk a második gólt. Köszönjük szépen! 2-0

Volt még egy norvég gól is, de az senkit nem érdekel, kezdődött az ünneplés!

És aztán Szalai Ádámmal külön folytatódott.

Fogd be a pofád norvég! Nézz minket majd a tévében!

Trollfoci
2015.11.17.

Ha valaki megkérdezi tőlem korábban, hogy mondjak Európában egy nemzetet, akikre nem tudok semmi rosszat szólni, minden bizonnyal azonnal rávágtam volna, hogy a norvégok, hisz olyan kis "cuki" nép. El vannak ott fent északon a jóléti társadalmukkal, a fjordjaikkal, a kézilabdájukkal, a norvég mintás pulcsikkal, aztán kb ennyi, de negatívumot tényleg nem tudtam volna mondani róluk. Eddig!

Elképesztő, hogy mennyire nem tudnak emelt fővel veszteni! Elbukták velünk szemben az EB pót selejtezőt és azóta kígyót-bálnát dobálnak ránk, ja és ne felejtsük, hogy előtte is teljesen lenéztek minket. 

Kezdődött az egész a norvég televízió szakértő riporterével, aki spontán orgazmus állapotáig jutott, amikor velünk sorsolták össze őket. "Álomsorsorsolás, álomsorsolás!"-verte az asztalt. Aztán lefagyott a mosoly az arcáról Priskin góljánál.

Aztán jött a válogatott játékosuk Tettey, aki ezt nyilatkozta a meccs után.

„Az edzőnek volt egy terve, aztán változtatott rajta. Nem működött számunkra, sajnos. Ők rúgtak először gólt és aztán a tervünk el lett baszva. Csapdába léptünk taktikailag. Lőttek egy olyan gólt, amit nem engedhettünk volna be. Nagyon-nagyon csalódást keltett. Nem veszthettünk volna két meccset ez ellen a csapat ellen.Nagyon kínosnak érezzük a teljesítményünket. Nagyon sajnáljuk. Nagy különbség van közöttünk. Papíron jobbak vagyunk nálunk, de valami más történt a pályán. Magyarországnak kemény lesz az Európa-bajnokság. Az egyik leggyengébb csapat lesz ott. Szóval kínos ez nekünk.”

Te miről beszélsz fiam? Csapd már fel bármelyik norvég sportújságot és nézd már meg, ha nem fért bele a bálnahústól elzsírosodott agyadba, hogy a két csapat közül ki lesz ott a 2016-os Európa bajnokságon! Rendben, hazahúz a szívünk, de a két meccsen ti nem mutattatok semmi olyan rendkívülit, amitől elhittük volna, hogy bármivel is jobbak vagytok nálunk. Tedd már fel magadnak a kérdést, de csak így szimplán egyszerűen: ha két gárda közül az egyik megveri a másikat kétszer is, fegyelmezett játékkal, akkor ki a jobb?

" A magyarok többsége otthon játszik klubjában, ezenkívül van néhány légiósuk erre-arra. Azt mondják, a magyar bajnokság kifejezetten gyenge. Átlagosan ezer-kétezer eurót keresnek a futballisták havonta. A Debrecen megmutatta magát Európában, de bajnokságot leginkább a botrányok, a fogadási csalások és a kevés nézőszám jellemzi."- mondta Tor-Kristian Karlsen.

Karlsen úr! A fogadási csalásokkal még úgy ahogy igaza van, hisz tényleg jó pár dolog került és kerül napvilágra ezekkel kapcsolatban, a bajnokságunk sem egy top liga, az is igaz, hogy a nézőszámok is a béka segge alatt vannak, de Ön mire veri a nyálát ennyire? Az egy darab Rosenborgra? Igaz, ők legalább eljutnak az európai porondra velünk ellentétben, de akkor kérdezzen vissza saját magától: Egy ilyen színvonaltalan bajnoksággal, erre-arra játszó játékosokkal felálló magyar válogatott, hogy tudta Önöket kétszer is megverni?

Kissé kellemes csalódás volt a norvégok szövetségi kapitánya Högmo úr, aki szintén legusztustalanozott minket a játékunk miatt, de volt annyi esze a meccs után, hogy magába nézzen és lenyomott egy tisztára Pintér Attilára hajazó nyilatkozatot: " A fiatal csapatunk most kezd összeállni, a magyarok előttünk tartanak." Ismerős? Pinyő mondott valami ilyesmit, amikor kikaptunk a finnektől. Utána Dárdai Pali oda-vissza verte őket.

Egy szó, mint száz kedves bálnavadászok: sírjatok, nyilatkozzatok mindenféle lehúzó dolgot rólunk, egy dolog biztosan nem fog változni: mi kint vagyunk az EB-n, ti nem!

Majd küldünk elemeket a távirányítóitokba, hogy oda tudjatok kapcsolni a meccseinkre...

Vers a nagyképű norvégokhoz

Trollfoci
2015.11.16.

/Atesz/

K*rvára félek! /Olvasónk a magyar-norvégról/

Trollfoci
2015.11.15.

Kurvára félek! Az éjszaka sem tudtam rendesen aludni. Folyamatosan felébredtem, ahogy egy kicsit lehunytam a szemem a meccset láttam magam előtt. Láttam Kleinheisler Lacit, ahogy bevágja a norvégok kapujába, az a srác, akinek mindenkinek-köztük nekem is- megakadt a szeme, amikor megláttuk a keretben és átkoztuk Storck-ot. Na jó, elismerem, hogy nagyszerű húzás volt a fiatal srác bevetése, de a német edzőt talán akkor fogom a szívembe zárni, ha esetleg EB-t nyer nekünk. Akkor szobrot emelek neki a kertembe és megkövetem.

Nézegetem a közösségi oldalakat, mindenki lázban ég, de valahogy senki nem meri kiírni, hogy már megvan a meccs és kijutottunk. Annyira félünk, hogy elkiabáljuk, hogy erről szinte nem is beszélünk. 1972-ben voltunk utoljára Európa Bajnokságon, most, hogy itt állunk a kapujában, nem akarjuk elhinni. Túl sokszor buktunk már el az utolsó pillanatban, túl sokszor remegett meg a láb, túl sokszor nem éltünk a lehetőséggel.

Pedig most a lehetőség adott! A norvégok lenéztek minket, örömtáncot jártak, amikor minket kaptak meg a sorsoláson, legyártatták már a 2016-os EB sálakat, szállásokat foglalgattak Franciaországban. Osloban sikerült kissé magukhoz téríteni őket, de a norvég sportlapok és adások továbbra is arról szólnak, hogy Budapesten nyernek és utaznak. Istenem, de szeretném látni, ahogy elterülnek a Grupi gyepén és eltakarják a könnyektől patakzó szemüket és beletemetik a fejüket a fűbe. De szeretném látni, ahogy a magyar csapat rója a köröket meccs után, az extázisban tomboló magyar szurkolók előtt. De szép lenne valamikor reggel atom részegen hazaérni, és holnap délután kibaszott fejfájással ébredni arra, hogy hív a főnök, hogy ma ő sem jön be dolgozni, mert annyira berúgott előző éjjel a történelmi siker miatt.

De egyelőre felemás érzések uralkodnak bennem. Egyik pillanatban elhiszem, hogy meglehet, a másikban látom magam előtt az ünneplő norvégokat, cikáznak a gondolatok a fejemben össze-vissza. Mindjárt pattintok pár sört, meg hozzá valami jó kis hazai kerítésszaggatót, mert attól bátrabb leszek és hinni fogok. Remélem a CSAPAT is hisz magában, mert nagyon sokkal tartoznak nekünk szurkolóknak. Generációs tartozásotok van felénk fiúk! Ma este adjátok meg!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

(Gábor)

Kijut a magyar válogatott az EB-re?

Trollfoci
2015.11.15.
Kijut ma a magyar válogatott az EB-re?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?