Blogolj!

Ki miatt játsszunk pótselejtezőt?

Trollfoci
2015.10.14.
Ki miatt kell pótselejtezőt játszanunk?

Szavazok

Kázák kánok menni Lettország!

Trollfoci
2015.10.13.

Eljött a nap, amire sosem gondoltál volna! Igen! Egy Lettország-Kazahsztán meccsen fog izgulni az egész ország. Mondjuk nálunk csak a lettországi, közvetítésekkel foglalkozó kolléga nézett nagyobbat, amikor Petúr Andris a Sport1-től bejelentkezett, hogy mi is adnánk ezt a mérkőzést és csapjanak már hozzánk a közvetítési jogokból. Szerencsétlen azóta is filózik, hogy a magyarok mi a faszért vagyunk kíváncsiak rájuk.

Ezt a kérdést tettük fel tegnap az ukrán-spanyol EB selejtező alatt a TrollFoci olvasóinak, hisz a válogatott Feröer elleni "kisgrófolása" és a görög vereség után, sokan fejezték ki negatív és pozitív véleményüket a nemzeti tizenegyről.

Kell-e egy olyan Európa Bajnokság nekünk, ahol nem mi harcoljuk ki a részvételt? A kérdés abszolút jogos, hisz így kissé keserűbb az ember szájíze. Többen választották ezt az opciót, hogy mi magunk, ezzel a kerettel mérjük magunkat az európai 24-es "elithez" és jöjjön csak az a pótselejtező.

Mekkora lökést adhat egy ilyen kontinensviadal a magyar futballnak? Újabb stadionok épülnek majd Taktaharkányban, Mánfán, esetleg Tóalmáson? A nemzetközi színtéren induló kupacsapataink nem hullanak majd el augusztusban sehol sem jegyzett, szinte amatőr gárdáktól? A futballvezetők szemében a szurkolók lesznek az elsők és nem a különböző támogatások harácsolása, amelyek birtokában már akkor is simán megéri egy első osztályú, profi mérkőzést rendezni, ha egyetlen néző sincs a szép, új arénákban?

Valószínű nem ez lesz. Annál valószínűbb, hogy egy esetleges kijutás esetén lesz majd mellveregetés, hogy ők ezt ígérték és megcsinálták, EB résztvevő Magyarország! Innentől kezdve kuss és minden rendben van! 

A szavazás állásából leszűrhető, hogy gondok ide, gondok oda, a magyar futballszerető szurkoló már éhes egy megmérettetésre! Ha kijutunk, lesz legalább 3 meccsünk, amire rengetegen fognak kiutazni, szurkolni a válogatottnak. Európa, Franciaország, Sanzelizé, mádámok, borok, mámor.

Utána vélhetően, szépen visszajövünk ide a mi kis magyar valóságunkba...

Szüksége van-e egy Európa Bajnokságra a magyar futballnak?

Trollfoci
2015.10.12.
Szüksége van egy Európa bajnoki részvételre a magyar válogatottnak?

Szavazok

Szurkolói képek a tegnapi magyar-feröer meccsről

Trollfoci
2015.10.09.

További képekért kattints a linkre!

Forrás: luckystriker 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.763507520442055.1073741836.340474439412034&type=3

Délutáni PornFoci (+18)

Trollfoci
2015.10.08.

Tavaly valamikor ilyen tájban dedikáltuk fiatal barátnőnk formás tomporát. Bevalljuk, hogy akkor is üdítő látvány volt, de most egy év után megkeresett minket, hogy edzésmunkája még jobbá tette, eme nemes testrészét.

Lyádékozsokad, etszőkett gérdesztünk a Freöre eleni medzsről!

Trollfoci
2015.10.07.

11 ok, amiért Messi és Ronaldo kutyaütők lennének a megyei fociban

Trollfoci
2015.10.05.

1. Ha más igazolásával próbálnának meg játszani, a sporik egyből kiszúrnának egy törpét, vagy egy köcsögöt

2. Nem bírják a fröccsöt

3. Nem bírják a sört

4. Nem bírják a pálinkát

5. Az ilyen ratyikra nem hat a szóda és a leukoplaszt varázslatos gyógyító ereje

6. Kettőt nem tudnának meccs előtt beleszívni a tigris szofiba

7. Ismeretlen fogalom számukra a meccs előtti bálozás, tömegverekedés

8. Egyfolytában edzésre akarnának járni, pedig köztudott, hogy a Mennyei Megyeiben csak a kislányok járnak tréningezni

9. Messi elsikkasztaná a jegybevételt

10. Ronaldo a falu legjobb csajának nézné a ceglédi kannát

11. Az lehet, hogy kitudnának 4 embert egymás után cselezni, de a második embernél páros lábbal, éles stoplival rúgnák őket mellbe

Storckpapa, Böderős, Törppados stb

Trollfoci
2015.10.03.

Amire senki nem számított! Szalai bekerült a keretbe!!!

Trollfoci
2015.10.02.

Sajnos tutira zárt kapunak tűnik a magyar-feröer

Trollfoci
2015.10.01.

Az MLSZ fellebbezett ugyan a döntés ellen és október másodikáig még ki is egészíthetik a beadott anyagot, de körülbelül annyi esélye van az UEFA-tól egy pozitív elbírálásnak, mint, hogy a román szurkolók ne verjék össze egymást valamelyik meccsükön.

"„A vicc kategóriájába tartozik, hogy az UEFA zárt kapus büntetéssel sújtott minket. Sosem felejtem el, hogy a bukaresti mérkőzésen hogyan viselkedtek a hazai szurkolók, kifütyülték a himnuszunkat, dobáltak és gyaláztak minket, még egymással is verekedtek – mint utóbb kiderült, különösebb következmény nélkül. Dühítő, egyben elkeserítő, hogy Feröer ellen nem játszhatunk nézők előtt, de a magunk módján válaszolhatunk az UEFA döntésére: győzelemmel!" - kommentálta a válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, az UEFA döntését.

Bernd Stork pedig így reagált: „Egyetlen csapatom sem játszott még zárt kapuk mögött, és borzasztóan sajnálom a fiúkat, mert ez valódi futballünnep lehetett volna. Sajnálhatjuk, hogy néhányan csúnyán viselkedtek a románok elleni meccsen, most ennek a többség és főleg a csapat issza meg a levét. De ez van, mit tudunk csinálni? Tudom, hogy az emberek mennyire szeretik ebben az országban a futballt, jó lenne megragadni az esélyt, és örömöt szerezni nekik."

A FARE szerint, -akik életükben nem látták a bukarest táblát- ezért volt indokolt a zárt kapus mérkőzés:

Tehát egyelőre úgy néz ki, hogy marad a foteles, a kivetítős, kocsmás meccsnézés, fiainknak pedig össze kell szedniük magukat és győzelemmel zárni ezt a selejtezőt, hisz lássuk be, hogy itthon egy Feröer ellen kötelező házi feladat lenne a 3 pont.

Reméljük, hogy Belfast szelleme nem kísért.

Ezeket a cikkeket olvastad már?