Blogolj!

Kikre cseréljük le a magyar válogatottat??? Cikk+szavazás

Trollfoci
2015.10.21.

Minden fórumon szembejön a 10 millió magyar szövetségi kapitány kommentje:

Le kell cserélni a magyar válogatottat!!!

Értjük mi ezt, mindenkinek megvan a véleménye, szólásszabadság van. De a kérdésünk az lenne, hogy kikre? Kikre kell lecserélni a nemzeti csapatot, hogy jobbak legyünk? Melyik lenne az a felállás, amivel agyonvernénk a norvégokat? Vajon van mögöttes tartalma az ilyen hozzászólásoknak, vagy csak odaböffentik a cikkek alá? 

Mert a megoldást mi is várjuk, de úgy érezzük, hogy az ilyen megnyilvánulások csak a szokásos hőzöngés kategóriába tartoznak bele, mert nem kínálnak semmiféle dolgot, ami előrébb vinné a magyar focit. Nagyon szimpatikusak voltak a feröeriek és mind a két mérkőzés alkalmával rendesen megszorongattak minket, pedig ugye csupa amatőrökből állt a csapat. Orvosok, pékek, halászok? Rájuk kéne lecserélni a magyar válogatottat? Összesen 6 darab pontot gyűjtöttek a csoportban, külön dicséret illeti őket, hogy lezúzták kétszer is a görögöket, nem úgy, mint mi, de jegyezzük meg, hogy kurva messze végeztek egy pótselejtezőt érő helytől, lehetnek bármilyen cukik is. 

Szóval akkor ez nem megoldás, ezt ki is húztuk a listáról. De akkor most rajtatok a sor, hogy a TrollFoci VÉRESEN KOMOLY szavazásán eldöntsétek, hogy kikre cseréljük le a magyar nemzeti tizenegyet!

Kikre cseréljük le a magyar válogatottat?

Szavazok

Kurv*ra utálom a Star Wars-ot!!! Szavazás!

Trollfoci
2015.10.20.

A cím kissé félrevezető, mert ez csak a személyes véleményem. A többi TrollFoci admin már tűkön ül a legújabb Lucas "csodára" várva. Sőt! Vannak olyan barátaim is, akik váltig állítják és bizonyosak benne, hogy a Csillagok háborúja az nem csak egy film... A Csillagok háborúja MEGTÖRTÉNT! Ők is ugyanolyan focib*zik, mint én, de amikor ezt a kérdést feltettem nekik, hirtelen megtorpantak és gondolkodóba estek. A végére azért nagy nehézségek árán a franciaországi labdarúgó Eb-t választották, de megkértek, hogy többször ne állítsam őket ilyen eldöntendő kérdés elé, mert nehéz volt dönteniük.

Nézzünk akkor téged! Te mit választanál?

Melyikről mondanál le?

Szavazok

Estére egy kis Pornfoci (+18)

Trollfoci
2015.10.19.Kijutunk az Európa Bajnokságra???

Trollfoci
2015.10.18.

G. admin:

Végig izgultuk a selejtezősorozatot, egy ukrán-spanyol meccset, egy lett-kazah és török-izlandi párharcot. Végigizgultuk, de az eredmény ugyanaz, mint mindig: nem sikerült. Optimistábban: majdnem sikerült. Még optimistábban: még mindig sikerülhet. Csak a válogatott teljesítményén múlik minden további. Teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél, amennyire izgultam eddig, pont annyira szartam telibe a mai sorsolást. Egy biztos: most nem kapunk 12 gólt a két meccsen, mint a legutóbbi pótselejtezőnkön. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Hajrá Magyarország!

H. admin:

Szerintem képesek vagyunk 2 meccsen megverni a norvégokat és kijutni az Eb-re. Kurva nehéz lesz...de Döntetlenke néni összehoz egy tuti taktikát. idegenben 0-0 végig védekezve, itthon 1-0, a 89. percben érkező drámával.

S. admin:

Hát… jobb, mintha a női kéziseiket kaptuk volna…
Na igen, megkaptuk Norvégiát. Nem a szlovének, bár ki tudja, velük jól jártunk volna-e...
Az utóbbi keserves 30 évünk keserűségét nem utolsó sorban a norvégoknak köszönhetjük, hiszen jó párszor vertek minket ez idő alatt. Viszont, ellenük hangzott el az emlékezetes mondat is: „IMREEE! HÁ MÉ NEM VÁLTOTOK BAZMEG?!” – itt van hát az ideje, hogy mi is váltsunk: hatékonyabb támadásra, de főleg tökösebb védekezésre! És meg is érkeztünk oda, amiben viszont ők bízhatnak, hogy, ha mégse nem megy az a golyónövesztés a hátsó alakzatban, és olyan védekezést mutatunk be, mint a görögök ellen, akkor nemhogy Norvégia, de még a Taktaharkány női csapata is kitömhet minket…

K. admin:

Megérdemeljük az EB-t? Ha a játékot nézzük minden bizonnyal nem. Könnyen lehet, hogy pont nélkül esnénk ki a csoportból... De a magyar szurkolói társadalom megérdemelné? Egyértelműen! Több ezer társammal együtt mióta az eszünket tudjuk arra pillanatra várunk, hogy elkísérjük a csapatunkat egy világversenyre és együtt képviseljük hazánkat. Pénz, szabadság, munka, család nem számít. Ha kell gyalog indulunk el, sokan, nagyon sokan, rengetegen! Így kurvára nem érdekel hogy, de húzzuk be a pótselejtezőt! Vegyük meg a norvégokat, esküdjünk össze az illuminatival, vagy adjuk el a lelkünket a gyíkembereknek, CSAK LEGYÜNK MÁR OTT! Ez minden futballszerető magyar embernek jár, sőt azoknak is akik csak legyinteni tudnak minden kudarcnál, hogy "mit vártok a magyar focistáktól?" Én azt várom, hogy Norvégiát oda-vissza, hogy haljatok meg a pályán értünk, hogy döntsétek el a meccset már az elején és ne kelljen lerágnunk a fél kezünket a meccs lefújásáig az idegtől. Ezt várom tőletek és bízom bennetek!

L. admin:

Körülbelül annyian tapadtak a képernyőre a sorsoláskor, mint ahányan végig izgulták a török, illetve a lett meccseket. Mindent elmond a sorsról, hogy most is kajak utoljára hagytak minket... Jelenleg ennyit ér a magyar foci nemzetközi szinten, hogy még a véletlen is baszakodik velünk. Az esélyekről? Teljesen mindegy, hogy kit kaptunk volna, sajnos már csak azon izgulok, hogy miként tudok bevinni a reptéri ellenőrzésen egy üveg házi pálinkát, mert a norvégoknál baszott drága minden. Továbbra is szurkolok a válogatottnak ez nem kétséges, de tartom a véleményem, hogy a magyar nemzeti tizenegyet követni mindig jó buli, csak azok a kurva meccsek ne lennének! Az utóbbi 30 év feljogosít minket arra, hogy beletörődjünk a dolgokba, vagy, hogy éppen végtelenül reménykedjünk továbbra is. A pótselejtezős ellenfelünkről csupán csak egy dolog jut eszembe, ami most mindennél fontosabb: Osloban még nem rúgtam be, de most befogok...

Adrián /tiszteletbeli admin/

Amióta megtudtam, hogy kit kapunk van egy furcsa zsibbadó érzés a jobb kis lábujjamban. Ez pedig csak egyet jelenthet: idegenben 1:0-ás vereség, itthon pedig egy utolsó perces góllal nyerünk 2:0-ra (Böde). Aztán mehetünk a franciákhoz franciáztatni fél Európát.

Németh András:

Norvégia jutott nekünk végül. Vélemény? Bárkit kaptunk volna masszív kis ellenféllel találjuk magunkat szemben. DE! Egyik csapat sincs a pályája csúcsán, így elkaphatjuk őket! Miért mondom ez? Azért, mert magyar vagyok, azért mert imádom a futballt és azért mert szurkoló vagyok... Az nem lehet, hogy ne álljunk a srácok mellé minden esetben! Egy jó eredmény kint, itthon meg kistorckingoljuk a továbbjutást! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Mi vóóóót a Kenderes-Kunmadaras meccsen???

Trollfoci
2015.10.16.

forrás: jaszkunfoci.hu

35 perc után vége lett 0-8-as állásnál. Elszakadhatott a cérna a vendég csapatnál a nagy arányú vezetés miatt...

Magyar válogatott vs Lakatlan-szigetek, Grönland, Nauru

Trollfoci
2015.10.14.

Olvasónk írása:

Lakatlan-szigetek - Magyarország 1:0

Uralja a meccset a hazai gárda, de jól tartjuk az X-et a 90. percig. Aztán Juhász Roland lefordul magáról, lapos hazaadását Devecseri a kapuba stukkolja.

Grönland - Magyarország 3:0

Tartjuk a 0-0 -t a 88. percig, amikor a globális felmelegedés hatására elreped, majd elsüllyed a pálya alatti jégpáncél egy része, valamennyi magyar játékost elnyeli a jeges óceán, a bíró, a partjelzők és a hazai csapat a jégtáblán marad. Mivel nincs a vendégcsapat a pályán, a bíró egykedvűen lefújja a meccset, az UEFA 3-0 ás eredménnyel a 3 pontot Grönlandnak ítéli. Az MLSZ tudomásul veszi a döntést és nem fellebbez, a mérkőzés után közleményt ad ki, melyben elítéli a rasszizmust.

Magyarország - Koszovó 0:1

Betoljuk a buszt a kapunk elé és kiválóan védekezünk az ellenfél veszélyes oldalf@szai ellen. A hosszabbítás első percében büntetőhöz jutunk. Ekkor a közeli dzsámiból felhangzik egy müezzin kántálása. Az ellenfél iszlám vallású hálóőre leborul imádkozni, a tizenegyest elvégző Szalait ez meglepi, és telibe trafálja. A kapusról kivágódó labdát az 58 (és fél!!!) éves Király Gábor megpróbálja spárgázva kiszedni a ficakból, de sajnos nincs esélye. Király Gábor a meccs utáni nyilatkozatában elismeri, tehetett a gólról, de bravúr lett volna a védés, hiszen az ellenfél 16-osától visszapattanó labdára még a legjobbak sem számítanak és különben is a sarokra ment, túl jól volt helyezve.

Finnország - Magyarország 0:2

A csapaton végigfutó vírusos bélfertőzés miatt sajnos csak 10 emberrel tudunk kiállni. A finnek ennek ellenére -biztos ami biztos alapon - lefizetik a bírót, hogy nekik fújjon. A 70. percben kiállítják a 3. játékosunkat is. Az ellenfél javára megítélt büntetőt a 42 fokos lázzal védő u19-es tartalékkapusunk a mezőnybe üti, a pattogó labdát kivágjuk vaktában a pics@ba, a finn védő ívesen hazaad, a kapus mellel a kapuja felé fordulva próbálja levenni a lasztit, de nem sikerül, öngól. A finnek ezt követően elvégzett kezdőrúgását elcsípjük, randomra a finn szögletzászló felé bikázzuk, egy arra szálló denevér egy keményebb guanót sz@rik röptében, amin megpattanva a labda a gellert kap és a már vert kapus mellett mindkét kapufát és a keresztlécet érintve a kapuba kerül, amikor a gólvonalról kifelé csorgó labda egy hazai védő hirtelen tüsszentésének hatására a kapuba vánszorog.

Magyarország - Nauru 0:3

Az európai országok sajnálatból megszavazzák az UEFA-nál, hogy Magyarországnak elég egy selejtező meccset játszania az EB részvételhez, azt is Nauru csapatával, azzal a feltétellel, hogy ha kikapunk akkor is kijutunk, mert Naura nem UEFA tagország. Az MLSZ természetesen fellebbez, az UEFA magyar labdarúgás hagyományait és jövőjét mélységesen sértő fenti rendelkezése ellen és egy - Puskás Ferenc 60-as évekbeli portréjával minden oldalon vízjelezett - 1986 oldalas kéziratot nyújt be fellebbezésre indokolásául. Közben a szélsőséges naurui időjárás miatt idén korábban kezdődik a kókuszdió szüret, így az utolsó pillanatban többen lemondják a válogatottságot,így az ellenfél csak 8 játékossal érkezik meg Budapestre a sorsdöntő mérkőzésre. Az UEFA elutasítja a fellebbezést. Az érdeklődés hatalmas: minden országból legalább 5 sportcsatorna vásárolja meg a közvetítési jogokat, 60 ezer magyar szurkoló jegyet vált, sajnos az utolsó pillanatban a Pancho Aréna kerül kijelölésre, mert a nemrég felújított Puskás stadionban fitt-ball világbajnokság zajlik, ahol a magyar válogatott a békés családok szurkolásával megtámogatva kis szerencsével elcsípheti a 27. helyet. A nauru-i csapat kivonul a gyepre, egyikük tévedésből meglékeli a kezdőkörben elhelyezett bőrbogyót. A magyar válogatott sehol, egyedül Szalai ül a padon. Megjelenik a válogatott csapatkapitánya, Bajner Bálint, aki az UEFA képviselőjével közli, hogy őt a meccs meg az EB nem érdekli. Átnyújta az MLSZ és a válogatott közös - az öltözőben sárga vécépapírra írt - közleményét, melyben az áll, hogy a magyar futball kultúráját és nagyságát a mérkőzés és a selejtezés módja mélységesen sérti, az amatőr csapat elleni játékban nagy a sérülésveszély, sérülés esetén pedig nem tudnának játékosaink a következő hétvégén külföldi klubcsapataikban leülni a cserepad mellé. És a vatikáni/albán/kazah/török megye II-ben nagy a harc a csapatba kerülésért. Az UEFA a mérkőzést a fenti eredménnyel Naurunak adja. Másnap az NSO több oldalas cikket közöl, melyben a válogatott játékosok egybehangzóan azt nyilatkozzák, hogy ha az UEFA tisztességes lett volna és berakott volna volna minket egy holland, román, angol, orosz, spanyol, portugál selejtezőcsoportban simán kijutottunk volna.

-Attila-

Ki miatt játsszunk pótselejtezőt?

Trollfoci
2015.10.14.
Ki miatt kell pótselejtezőt játszanunk?

Szavazok

Kázák kánok menni Lettország!

Trollfoci
2015.10.13.

Eljött a nap, amire sosem gondoltál volna! Igen! Egy Lettország-Kazahsztán meccsen fog izgulni az egész ország. Mondjuk nálunk csak a lettországi, közvetítésekkel foglalkozó kolléga nézett nagyobbat, amikor Petúr Andris a Sport1-től bejelentkezett, hogy mi is adnánk ezt a mérkőzést és csapjanak már hozzánk a közvetítési jogokból. Szerencsétlen azóta is filózik, hogy a magyarok mi a faszért vagyunk kíváncsiak rájuk.

Ezt a kérdést tettük fel tegnap az ukrán-spanyol EB selejtező alatt a TrollFoci olvasóinak, hisz a válogatott Feröer elleni "kisgrófolása" és a görög vereség után, sokan fejezték ki negatív és pozitív véleményüket a nemzeti tizenegyről.

Kell-e egy olyan Európa Bajnokság nekünk, ahol nem mi harcoljuk ki a részvételt? A kérdés abszolút jogos, hisz így kissé keserűbb az ember szájíze. Többen választották ezt az opciót, hogy mi magunk, ezzel a kerettel mérjük magunkat az európai 24-es "elithez" és jöjjön csak az a pótselejtező.

Mekkora lökést adhat egy ilyen kontinensviadal a magyar futballnak? Újabb stadionok épülnek majd Taktaharkányban, Mánfán, esetleg Tóalmáson? A nemzetközi színtéren induló kupacsapataink nem hullanak majd el augusztusban sehol sem jegyzett, szinte amatőr gárdáktól? A futballvezetők szemében a szurkolók lesznek az elsők és nem a különböző támogatások harácsolása, amelyek birtokában már akkor is simán megéri egy első osztályú, profi mérkőzést rendezni, ha egyetlen néző sincs a szép, új arénákban?

Valószínű nem ez lesz. Annál valószínűbb, hogy egy esetleges kijutás esetén lesz majd mellveregetés, hogy ők ezt ígérték és megcsinálták, EB résztvevő Magyarország! Innentől kezdve kuss és minden rendben van! 

A szavazás állásából leszűrhető, hogy gondok ide, gondok oda, a magyar futballszerető szurkoló már éhes egy megmérettetésre! Ha kijutunk, lesz legalább 3 meccsünk, amire rengetegen fognak kiutazni, szurkolni a válogatottnak. Európa, Franciaország, Sanzelizé, mádámok, borok, mámor.

Utána vélhetően, szépen visszajövünk ide a mi kis magyar valóságunkba...

Szüksége van-e egy Európa Bajnokságra a magyar futballnak?

Trollfoci
2015.10.12.
Szüksége van egy Európa bajnoki részvételre a magyar válogatottnak?

Szavazok

Szurkolói képek a tegnapi magyar-feröer meccsről

Trollfoci
2015.10.09.

További képekért kattints a linkre!

Forrás: luckystriker 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.763507520442055.1073741836.340474439412034&type=3

Ezeket a cikkeket olvastad már?