Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!

Star Wars és Priskin Tamás

Trollfoci
2015.12.22.

Dárdai Pált ünnepli a Hertha tábor!

Trollfoci
2015.12.20.

Aki csak Dárdai Palitól kíváncsi a videóra, az 4:00-tól nézze.

Ezen a videón 2:48-tól

Potyagól volt Bogdán Ádám kapott gólja? Szavazz!

Trollfoci
2015.12.20.

Potyagól volt Bogdán Ádám kapott gólja? Szavazz!

Szavazok

Vigyázat! Szexista tartalom...

Trollfoci
2015.12.20.

Hallottátok, hogy Ákos mit nyilatkozott a magyar fociról???

Trollfoci
2015.12.19.

Sportklub Csíkszereda - Ismerős Arcok - Nélküled

Trollfoci
2015.12.16.

Kiszáll a Telekom a Ferencvárosból???

Trollfoci
2015.12.16.

Szerződést bontott a Ferencvárossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek.

Az FTC elnöke többször kijelentette, hogy nem hajlandó kompromisszumra, hogy a szurkolókat -azok egy jelentős részét- le kell cserélni és ragaszkodik a vénaszkennerhez diszkriminálva ezzel az FTC szurkolóit vagyoni helyzet és szurkolói szimpátia alapján. A Ferencváros idén is nagy célokkal készül a BL és EL szereplésre, amit egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna.

“A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott a Ferencvárossal, erről a Clubot ma délelőtt írásban tájékoztattuk.
Nagyra értékeljük az FTC sportban elért eredményeit, köszönettel gondolunk vissza az együttműködés napjaira, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az Elnök úr diszkriminatív, megkülönböztető, diktatórikus gyakorlatát és nyilatkozatait, ez élesen szemben áll a Telekom általános elveivel.”

“A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak, szegényebbeknek és gazdagabbaknak szurkolói szimpátiától függetlenül a Telekom által szponzorált sportkluboknál egyaránt azonos jegyhez jutási feltételeket biztosítsanak és minden körülmények között fenntartsák az egyenjogúságot.” – írta megkeresésünkre a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Természetesen ezt csak álmodtuk, kitaláltuk, ha úgy tetszik ez egy “hoax”...

http://ckozep.hu/category/friss-hirek/

Amikor az osztrák gyerek megtudja, hogy ellenünk játszanak az EB-n

Trollfoci
2015.12.15.

U

EURO 2016: magyar esélylatolgatás a csoportban

Trollfoci
2015.12.14.

G. admin:

Ausztria-Magyarország 1-0

Király Gabi az első labdaérintésével tizenegyest véd, megszokásból. Egész meccsen nyomnak az osztrákok, a spori is ellenünk fúj, de a védelmünk szervezetten zár. A sógorok kitámadnak a hajrában, a védekezésről elfeledkeznek és Szalai góljával vezetést szerzünk… de a norvég játékvezető szabadrúgást ítél kifelé. Tömegjelenet, idegállapot, mivanmivanmivan?, két magyart kiállít a spori. Az osztrákoknak innentől nincs nehéz dolguk, vezetést szereznek a 81. percben. Balsors, f@szom.

Izland-Magyarország 1-1

Elszánt magyar csapat lép a pályára, Nikolics góljával már az első félidőben vezetést szerzünk. A védelmünk állja a rohamokat, amik a második félidő elején történt izlandi kiállításig tartanak. Megváltozik a játék képe, több góllal is vezethetnénk, de sorra maradnak ki a helyzetek. Na de hé! 3 perc hosszabbítás! Ekkor jön a második félidő egyetlen izlandi helyzete: szöglet utáni kavarodás, követhetetlen a labda útja… Gól? A román játékvezető a gólvonal technológiát felülbírálva középre mutat. Gól! Ráadásul öngólnak adják. Emberelőnyben. Sehr gut X, Herr Storck! Mindenki elkönyveli a kiesést. Közel háromezer megmondóember kap bant a TrollFocin egy éjszaka alatt.

Magyarország-Portugália 1-0

Az első helyzet CR7 villanása: szép cselsorozat után arra a Budovinszkyre vezeti a labdát, akinek a reaktiválása és behívása általános felháborodást váltott ki a szembeköpött edzőtársadalomban. Budo könnyed mozdulattal odalép, labda vót, de a portugál akkorát esik, hogy Királyig gurul. Könnyes szemek a lelátón, szenvedő CR, elfolyt smink. A diagnózis csak a félidőben derül ki: eltörött a lábkörme, ezzel számára véget is ér az Eb. A sokkhatás kiül a portugálok játékára, elveszítik az addigi fölényüket. A második félidő derekán a torna során addig minden percet végigjátszó Szalai helyére Böde áll be és ha már CR7-et nem tudja földhöz b@szni, megteszi Pepével, majd a 87. percben győztes gólt szerez! 4 ponttal, nagy mákkal továbbmegyünk.

S. admin kicsit benézte:

Ausztria 21-30 Magyarország

A sógorok, bár sokat javultak az utóbbi pár évben, még mindig nem jelentettek nagy akadályt nemzeti csapatunknak. Első meccsünkön egy önbizalom növelő, fölényesnek mondható győzelmet könyvelhettünk el. Kicsit még döcögős volt a védekezés és néhány átlövést még felvállalhattak volna a fiúk, de különösebb panaszra nincs ok.

 Izland 16-37 Magyarország

 Abszolút esélyesként léptünk pályára és ennek megfelelően alakult az eredmény is.

Kiütéses győzelmünket még, a meglepetéscsapat szerepét betöltő, Izland felé húzó játékvezetés sem volt képes megakadályozni. A srácok brillíroztak, minden figura bejött.

Magyarország 25-23 Portugália

 100%-os teljesítménnyel zártuk a csoportkört, miután a legnehezebbnek tartott ellenfelüket is két vállra fektetettük. Portugália már egy másik szintet képviselt, mint csoportunk már legyőzött tagjai. A meccs jól indult, ám leszakítani nem sikerült a luzitánokat. Ennek meg is lett a böjtje, hiszen egyszer még a vezetést is át tudták venni a második félidő elején. Ez felrázta a fiúkat és 4-0-s sorozatunk után, az ellenfél már csak szépíteni tudott az eredményen. Irány a kieséses szakasz!

Jahogy a foci EB??? Biztos, hogy nem írok még egy cikket! Lényeg, hogy továbbjutunk!

H. admin:

Ausztria-Magyarország 0:0

Hosszú idő után lépünk pályára világversenyen, így kicsit megszeppenve, a védekezésre fogunk összpontosítani a sógorok ellen, és „gusztustalan” játékkal gólnélküli döntetlenre hozzuk a meccset

Izland-Magyarország 2:3

A második meccsen már megszokva az EB légkörét felszabadultabban fogunk játszani. Szoros gólgazdag meccsen verjük a bálnavadászokat és ezzel az eredménnyel továbbjutunk a csoportból. (gólszerző: Priskin, Dzsudzsák 11-es, Nikolics)

Magyarország-Portugália 1:0

A továbbjutás tudatában felszabadultan egy meccs elején szerzett Dzsudzsák szabadrúgás gól után, végig kontrára játszva kivédekezzük a nagyképűen játszó Portugálok támadásait. A meccs után 3-an fogják kiszabadítani Ronaldot a gyep fogságából, miután Böde Dani „zsíroskenyéringet” alkalmazott vele szemben...

K. admin:

Ausztria-Magyarország 0-1

A labancok nagy mellénnyel jönnek fel a pályára, gondolják, hogy az újonc szomszédok majd megszeppennek, de a fiúkban a kurucok vére lángol és folyamatosan visszaverik a labancok ostromait, ahogy azt tették elődeik is oly sokszor a történelemben. Majd amikor már egész Európa azt hiszi, hogy kész, ennyi volt, ennyi támadást senki nem bír el, megtörténik a csoda! A sérüléséből frissen felépült Böde, úgy beveszi a labanc kaput a 89. percben, mint annak idején Mátyás királyunk Bécset!

Izland-Magyarország 1-1

Az első meccs utáni ünneplésből még nem sikerült teljesen kijózanodniuk a fiúknak, meg gondolták egy bálnavadász csapat nem fog gondot jelenteni. Az izlandiak már a 20. percben megszerezik a vezetést, utána visszaállnak védekezni. Még jó, hogy a beb*szást megint Szalai fizette, így neki már nem maradt pénze inni, így a második félidőben beáll mint egyetlen józan játékos meccsen és a 77. percben sikerül neki harmincról bevágni az izlandi kapuba és megmenteni az egy pontot. Köszönjük Ádám, ma este is te fizetsz, ajánljuk a fapados kölcsönt!

Magyarország-Portugália 8-1

A végtelenül beképzelt portugálok élet végéig nem fogják elfelejteni ezt a hatalmas égést. A magyar fiúk örömfociznak, a végén még Király Gabi is fejel egy gólt szögletből. Némó mesterhármast rúg, Dzsudzsi most 45.ről vállal egyet, Priskin a norvégok elleni góljának a tükörképét produkálja jobb szélen megindulva, bal belsővel csavarja be, mert megteheti. Böde duplázni tud, de nem ez a legnagyobb eredménye, hanem az, hogy úgy földhöz b*ssza cöröhetet, hogy még a ruhája is lerepül róla. Cörö csupasz testtel menekül le a pályáról és a világon mindenki láthatja, hogy porcelánból van a teste, így végül bebizonyosodott az amit mi mindig mondogattunk: Cöröhét tulajdonképpen egy köcsög!

L. admin:

Ausztria-Magyarország 0-0

1972 óta nem voltunk Európa Bajnokságon, ezért a srácokat kissé összezavarja a telt házas mérkőzés, amit szeretett Mennyei Bajnokságunkban nemigen szokhattak meg. A túlsztárolt osztrákok is a biztosra mennek, ezért leginkább hatalmas taktikai csata zajlik majd a középpályán, a kapuk nem kerülnek veszélybe. A magyar szurkolótábor hatalmas elánnal buzdítja a csapatot, a stadion háromnegyede magyar nemzeti színekben pompázik, a fan zone is csurig van magyarokkal, akik kiisszák Bordeaux és vidéke borkészletét.

Izland-Magyarország 0-2

Fogadkoznak az izlandiak majd a meccs előtt, hogy elintézik a magyarokat, kötelező házi feladat lesz a győzelmük. Csupán két dolgot felejtenek el: azt hogy az északiak mindig beszopták, amikor nagy arccal készültek ellenünk, na meg azt, hogy hiába a gyors EB-re kijutás, meg a hollandok legyőzése, attól függetlenül még mindig a bálnavadászatban vannak a toppon, a futballt meg csak ugatják. Nagy Ádám parádés góljával már az elején megszerezzük a vezetést és a csapatot a hátán cipelő Dzsudzsák Balázs, a 73. percben egy tetszetős kontra után bebiztosítja a győzelmünket.

Magyarország-Portugália 1:1

Tele a lyoni stadion. A portugál szurkolók tátott szájjal nézik, ahogy a magyar tábor  már a meccs előtt másfél órával megdörren. Cristiano Ronaldo is hallja ezt az öltözőben, így már kisebb arccal jön ki a gyepre. A portugálok nagyon jók voltak régen, mostanra már nem látszik különbség a két csapat között, hatalmas csata zajlik a pályán. A magyaroknak egy döntetlen is elég, a portugáloknak mindenféleképpen a győzelemre kell játszani, hogy valamit csorbítsanak, azon a hatalmas égésen, amit ez az EB hozott nekik, a két döntetlenjükkel nem sokra mennek. Valami ismeretlen nevű, a 732. gyarmatról származó játékosuk megszerzi a vezetést, amelyre óriási támadásokkal és kapufákkal válaszolnak a magyar legények. A bíró 5 perc hosszabbítást mutat. Szabálytalanság a kaputól 37 méterre az oldalvonal mellett. Lovrencsics betekeri és a csereként beálló Szalai Ádám első labdaérintéséből gólt fejel! Őrület, megkattanás, tombol a stadion! Többen megőrülve ugrálnak be a lelátóról és Szalai Ádámra vetik magukat vadul ünnepelve, totális káosz! A csatár sárga lapot kap, de ez nem érdekel senkit, irány a nyolcaddöntő!Szerinted továbbjutunk az EB csoportból?

Trollfoci
2015.12.13.
Szerinted továbbjutunk az EB csoportból?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?