Blogolj!

“EZ ITT A KIB*SZOTT BAJNOKOK LIGÁJA!!!” - videón Szoboszlai edzője

Trollfoci
2019.10.04.

Nagy mélységből jött vissza Szoboszlai Dominik csapata szerda este a címvédő Liverpool ellen a BL-ben. Az angolok már a szünetben 3-1-re vezettek, a Salzburg játéka pedig néhány percnyi kivételtől eltekintve gyakorlatilag nulla volt. Aztán jött a második félidő első 15 perce és már 3-3 állt az eredményjelzőn.

Mindannyiunkban felmerül ilyenkor, hogy nyilván az öltözőben kemény fejmosást kapnak a játékosok egy ilyen 45 perc után, de most meg is nézhetjük, hogy hogyan zajlott ez Szoboszlaiéknál. Óriási videó!

TÖNKREVERTÜK AZ ANGOLOKAT A VB-N!

Trollfoci
2019.10.03.

Diadalmasan menetel eddig az ausztráliai Perth-ben zajló kispályás futball vb-n a magyar válogatott. Szaúd-Arábia 4-2-es keddi legyűrése után, ma Angliával találkoztunk és brutális hengerelést mutattak be a srácok.

A kétszer 25 perc alatt kilencet(!) rámoltak be ugyanis a piros-fehér-zöld mezesek a szigetországiaknak, akik egyszer sem tudtak válaszolni. Ami tovább növeli a győzelem értékét, hogy a kilenc gólt nyolc játékosunk szerezte.

A csoportunkat természetesen toronymagasan vezetjük a szaúdiak, az afgánok és az angolok előtt. Egyébként a futballnak ebben a formájában, a minifociban, a csehek mondhatók a világ legjobbjának, de a kazahok és a románok is az élmezőnybe tartoznak - na meg (fociról lévén szó, furcsa ezt kimondani de) mi, magyarok is.

ÓRIÁSI BAKI A DAC-CAL A SZLOVÁK SORSOLÁSON!

Trollfoci
2019.10.01.

A sportolunk.sk tudósítása szerint hatalmas hibát vétettek a szlovák kupa tegnapi sorsolásán, amit nevetséges megoldással próbáltak helyrehozni. Végül inkább ma megismételték az egészet...

Az történt, hogy tegnap éppen a legjobb 16 csapatot osztották párba a szlovák szövetségnél, amikor a Szenice cetlijét kétszer is kihúzták (az egyik cetlin simán a csapat neve, a másikon a Maniga-Szenice párosítás szerepelt). Ennek viszont az volt az eredménye, hogy a dunaszerdahelyi csapat neve nem is volt ott a 16 cetli között...

Semmi gond, jöhetett a sufni tuning! Fogtak egy papírcsíkot és kézzel ráírták, hogy FK DAC majd azzal sorsoltak. Nyilván totálisan kínos és nem utolsó sorban szabálytalan volt az egész.

Erre ők is rájöhettek, mert inkább semmisnek nyilvánították a hétfői borzalmat és ma újrahúzták a nyolcaddöntőt. Végül a DAC a Nagyszombatot kapta ellenfélnek. Bráfó! Guddzsáb!

ELSZÖKÖTT AZ ESKÜVŐRŐL A MECCSRE!

Trollfoci
2019.10.01.

"Drágám! Felmegyek a tévéhez, belenézek a meccsbe!" - mondta legjobb barátja esküvőjén egy ír srác a csajának. És fel is ment, meg a meccset is megnézte, csak azt nem mondta, hogy ezt nem ugyanabban a helyiségben teszi majd... Fogta ugyanis magát, otthagyta a lagzit, taxiba pattant és 100 kilométert autózva a stadionba ment!

A Bohemians - Shamrock Rovers mérkőzés hozta ilyen kalandos helyzetbe hősünket, amivel nem is lett volna semmi baj, egészen addig, amíg az esküvői szerkójával ki nem tűnt a szurkolók közül és egy fotós nem kattintott róla pár képet. 

A fotók természetesen azonnal mentek a
netre, ahol szépen le is buktatták a srácot a barátnője és a násznép előtt. Asszonypajtás reakcióját nem ismerjük, csak tippünk van rá, ám legalább annyi kárpótlást kapott főszereplőnk, hogy a vaskos taxiszámlát, amit a meccsre jutás eredményezett nem neki kellett egyedül fizetnie. A Rovers egyik játékosa ugyanis díjazni szerette volna a lelkesedését ezért felajánlotta, hogy állja a 220 eurós cech felét. Respekt!

KAPUFÁS GÓL EPPELTŐL! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.09.30.

Szöglet, beadás, Eppel Márton-fejes, bent van... és a kapu is az ellenfélé! Szépségíjas fejes góllal jelentkezett az exkispesti csatár a jónevű Ordabaszi ellen.

A bólintása után még egyszer betaláló Eppel ezzel már 14 találatnál jár és második a góllövő listán. Csapata, a Kajrat pedig éllovas akkor, amikor már csak 4 forduló van hátra Kazahsztán bajnokságából.

(videó: csakfoci)

JOBBAN NEM LEHET HELYEZNI! - ÚJABB VIDEÓN SZOBOSZLAI BOMBÁJA

Trollfoci
2019.09.26.

Egy újabb videón több kameraállásból is megnézhetjük Szoboszlai Dominik tegnap esti, Rapid Wiennek lőtt csodagólját. A felvétel megtekintése után pedig megállapíthatjuk, hogy nincs ott több hely, egyszerűen tűpontos a pali. Gyönyörködjetek:

MEGVÁLTOZIK A NEMZETEK LIGÁJA, VELÜK JÁTSZHATUNK JÖVŐRE

Trollfoci
2019.09.25.

Az UEFA átalakította a tavaly debütált Nemzetek Ligája sorozat ligáinak beosztását. A mieink is részesei a változásnak.

A szövetség úgy döntött, hogy nem 12, hanem 16 csapatos lesz az A és B liga is. Ez azt jelenti, hogy az A liga tavalyi kiesői (pl. a németek) mégis maradnak az első vonalban, a B ligát pedig a C csoportmásodikjaival, köztük Magyarországgal töltik fel.

Ennek következtében velük kell majd meccseknünk 2020 őszén (ezúttal az Eb-részvétel nem lesz tét, csak a ligák közti feljutás/kiesés):

B-LIGA
Oroszország, Ausztria, Wales, Csehország, Skócia, Norvégia, Szerbia, Finnország, Szlovákia, Törökország, Írország, Észak-Írország, Bulgária, Izrael, MAGYARORSZÁG, Románia

ÓRIÁSI MEGTISZTELTETÉS ÉRT EGY JÁTÉKOST A FIFA-GÁLÁN - FOTÓ

Trollfoci
2019.09.24.

Hatalmas élményben lehetett része Sergio Ramosnak a tegnap esti FIFA díjkiosztó gálán. A spanyol favágó futballista ugyanis beállhatott egy közös fotóra a friss Puskás-díjas Zsóri Danival. Nyilván sose felejti el ezt a szenzációs pillanatot. 

(kép: Zsóri Dániel Instagram)

MA VÉGRE ELDŐL!

Trollfoci
2019.09.23.

Ma végre kiderül, hogy hazatér-e a FIFA egyik legrangosabb elismerése. 19:30-tól tartják azt a gálát, ahol a Puskás-díj is átadásra kerül, a három jelölt között pedig ott ül majd Zsóté... bocs Zsóri Dániel is.

Ki ne tudná: a Fehérvár, akkor még debreceni színekben futballozó játékosa világszép ollózásos találatot szerzett az FTC ellen. A 10-es listáról a szurkolók (köztük több ezer TrollFoci-követő) szavazatai repítették a top3-ba, most pedig egy szakmai zsűri kezében van a döntés.

Az ellenfelek közt ott van van Messi is, és bár az argentin góljában kb. semmi különös nincs, és 100-ból 98-an nyilván Zsóriét választanák, ne feledjük: a reklámérték nagy úr...

Na, de ne legyünk pesszimisták, hozd haza a díjat, Dani! 19:30-tól minden kiderül.

MIT MŰVELT MEGINT KARIUS?!!! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.09.20.

Szegény Loris Karius talán sosem mossa már le magáról a potyás kapus jelzőt, főleg úgy, hogy egy újabb óriási bakival jelentkezett tegnap este. 

A Besiktas kapuját védve tartott felé a Slovan Pozsony védője által előre vágott labda, aminek irgalmatlanul alászaladt. De, gondolta Karius, ha már ő nem tud segíteni, akkor a védője se tudjon, és felrakta a teljesítményére a koronát. Azzal a mozdulattal ugyanis, amivel épp csak belefejelni tudott a labdába, a menteni igyekvő csapattársát is felrúgta...

Íme:
(videó: DigiSport )

Ezeket a cikkeket olvastad már?