894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

Emlékeztek még, hogyan buzdította Szűcs Lajos a védőjét?

Trollfoci
2015.08.24.

TrollFoci tv szombathelyi különkiadása

Trollfoci
2015.08.23.

MEGVAN AZ EZER ÉVE KERESETT VIDEÓ!!!

Trollfoci
2015.08.22.

Ibrahimovic csapatot váltott

Trollfoci
2015.08.20.

Több fórumon írták hogy Zlatan Ibrahimovic csapatot fog váltani.

Több biszem-baszom klub is versengett érte, de mint megtudtuk, Ibra csak egyetlen egy csapat kedvéért hajlandó váltani, mert gyerekkora óta a Mennyei Megyei Ibrány szerelmese. Tegnap Magyarországra érkezett próbajátékra és ma már pályára is lépett kedvenc csapatában. Ideigazolását az is előre vetíti, hogy megváltoztatta a nevét Ibrányimovicsra.

Nem hisszük, hogy megüti a mennyei bajnokság színvonalát. 

Kedvencicik

Trollfoci
2015.08.19.

Egy apró válogatás, nem apró - TrollFocira beküldött - cicikről.

Egy olyan fotó Király Gáborról, amit még nem soha nem láttál!!!

Trollfoci
2015.08.18.

Miért igazolt Dzsudzsák Törökországba?

Trollfoci
2015.08.17.

Dzsudzsák Balázs a török Bursasporhoz igazolt.

Mindenki találgatja, hogy miért pont ezt a csapatot választotta. A válasz egyszerű. Amellett, hogy formába tud lendülni, főszerepet ígértek neki a Szulejmánban, a helyi Barátok köztben, amit mostantól Dzsudzsejmán néven folytatnak tovább. A műsor producere elmondta, hogy alig várja a közös munkát Dzsudzsival, aki tökéletes erre a szerepre, és a költségeket sem fogja túlzottan megemelni, mert a forgatás során egyetlen autót sem tud a bukaresti bombázó összetörni. Biztos, ami biztos a lovakra azért kötöttek biztosítást. Kisebb hibának azt emelték ki, hogy DZSB7 nem hajlandó 25 méternél közelebb jönni a kamerákhoz.

Balázs a próbafelvétel után mosolyogva mesélte, hogy nagyon élvezi új szerepkörét és első intézkedése lesz, hogy leigázza romániát.... 

VÉGRE MEGVAN DZSUDZSÁK ÚJ CSAPATA!!!

Trollfoci
2015.08.16.

Lecseréltük Rekop Györgyöt!!!

Trollfoci
2015.08.15.

Dzsudzsák, Dzsudzsák, Dzsudzsák mindenhol

Trollfoci
2015.08.14.

Ezt a nevet használd, ha olvasott cikket akarsz!
Jelen pillanatban 8:13 van, amikor ezt pötyögöm, de a zenesó oldalán máris két darab Dzsudzsák Balázzsal foglalkozó cikk van. Az ember még jóformán ki sem nyitja a szemét, máris az arcába robban a bukaresti gólvágó. Ami ugye nem lenne baj, mert én személy szerint tényleg kíváncsi vagyok, hogy hova igazol. Jó, azért nem ülök tűkön... Nem tartozom azok közé, akik lehurrogták, amikor a PSV-ből elment az Anzsiba. Ő élete, ő döntése! Csak mi magyarok ugye három dolgot nagyon szeretünk: mindenhez kibaszottul érteni, más életébe beleszólni, na és más pénztárcájában turkálni. Körülbelül ugyanekkora port kavart, amikor a Dinamohoz igazolt. Akkor is a tízmillió magyar pro licences edző megmagyarázta, hogy nagyon rossz döntést hozott, miért nem ment a Liverpoolba, az Interbe, a Real Madridba, meg a faszom tudja még hova. Van egy nemzetközileg ismert spílerünk, aki nem csak a tollat lengeti, meg néha-néha lemondja a válogatottságot, hanem tényleg egy ország kedvencévé vált a bukaresti 25 méterről elkövetett lövése után. Pedig emlékezhetünk, hogy akkor még nem volt szimpatikus, amikor rendőrökkel kellett edzenie és picsogott a kamera előtt. De ez a csodálatos a futballban: egyszer fent, egyszer lent. És Dzsudzsi most nagyon fent van, magasra rakta a lécet, sokat várunk tőle. Én önző vagyok, mert elsősorban a válogatottban nyújtott szerepétől várok el többet és jelen pillanatban oltári magasról szarok arra, hogy melyik klubcsapatba igazol, mert felőlem mehet az Egyesült Arab Emirátusokba is, ha neki ahhoz lesz kedve. A zenesó is sokat vár tőle minden átigazolási időszakban, mert egy nap alatt legalább 5 csapattal hozza össze DZSB7-et. Az embereknek a könyökén jön ki, csak úgy kapkodjuk a fejünket minden hír hallatán. De ugye valamit elért már ez az ember a futballban, ha mindenki ismeri a nevét, mindenki rákattint a cikkre, amelyikben ott van a neve. De azt kezdtük el észrevenni olvasva a zenesós kommenteket, hozzászólásokat, hogy ezzel abszolút nem tesznek jót Balázsnak.
Mondjuk lényegtelen is, mert ugye szabad sajtó van, mindenki azt ír le, amit akar, na és pont mi pofázunk, amikor ezt a címet adtuk a cikküknek...

Ezeket a cikkeket olvastad már?