Blogolj!

Mi lesz a románok elleni EB selejtezőn?

Trollfoci
2015.09.01.

Mi lesz a románok elleni EB selejtezőn?

Szavazok

Te ki a f*szom vagy Kondás???

Trollfoci
2015.08.31.

Nem vagyok Debrecen szurkoló, nem is voltam, nem is leszek. Sajnos, akkora egy tuskó vagyok, hogy még BL csoportkörben sem szurkoltam nekik, mert hiába magyarok, ők nem a csapatom, akikért rajongani tudnék, még akkor sem, ha megnyernék a Bajnokok Ligáját valaha. "Hurkásoknak, kondásoknak, disznópásztoroknak" nevezem a fanatikusait. Hogy miért? Mert így szoktam meg a lelátón, na de ők is elhordanak engem/minket mindennek. De ez így van rendjén! Ezért is járunk ki a mérkőzésekre, ilyen zrikákba még senki sem halt bele, hiába próbálja a jelenkori futballszövetség tűzzel-vassal kiirtani a stadionokból ezt a fajta szurkolói kultúrát. Biztos vagyok benne, hogy nem fog sikerülni, mert az 5 éves gyerektől a 86 éves nyugdíjas bácsin át mindenki csesztetni fogja a riválist, ha tetszik, ha nem.

Na de ez a Kondás... Ki ez a rózsaszín teknőc? Mit képzel magáról? Olyan magasan hordja az orrát, hogy a MIR űrállomás alját karcolgatja vele...

Egyszer nem hallottam még, hogy az ellenfél szakvezetőjének vagy csapatának gratulált volna. A futball szellemiségét távolról sem ismeri, egy végtelenül idegesítő, arrogáns figura, pedig nekem örülnöm kellene, hogy a riválisnak ilyen edzője van. Úgy nyilatkozik, mintha tényleg a Sampion Liga döntőjét nyerte volna meg, pedig csak a tabella közepén, annak is az alján szerénykedik az általa vezetett csapat...

Kondás! Jegyezd meg, amit most mondok: Te vagy a szurkolókért és nem ők vannak érted! Amikor te már bukott futballedzőként valahol tényleg malacokat fogsz terelgetni, valami Hortobágy közepén fekvő megye huszonnyolcas csapatnál, a szurkolók még mindig ott lesznek Debrecenben!!!

(Péter, Nyíregyháza)

Böde Dani "szaros" nyilatkozata

Trollfoci
2015.08.30.

Szűcs Lajos a TrollFoci tv-ben

Trollfoci
2015.08.29.

Ha összegyűjtök 10.000 like-ot a TrollFocin...

Trollfoci
2015.08.28.

Kicsit kezd elharapódzni ez a mezért, lájkokat kuncsorgós dolog... Most pedig jöhetnek a megmondóemberek, hogy akkor meg mi a faszért tettük ki? Ez a dolog ott bukik meg, hogy két darab ilyen jellegű bejegyzés volt az oldalon, amikor egy fiatal barátnőnk írt rá Bogdán Ádira és összejött neki a kért kedvelés, na meg egy nyilvánvalóan photoshoppolt kép Ciprian Marica-nak.  Ádám meg volt olyan fasza gyerek, hogy tartotta is a szavát. Ezt lehozta a zenesó, innentől kezdve elszabadult a pokol. Mondjuk minket annyira nem zavar, mert elolvassuk a 964. ilyen jellegű üzenetet és kb (bocsánat) leszarjuk. Egy kislány egy eredeti ötlettel állt elő, összejött neki és akadt minimum 6000 követője, akiknek nem esik le, hogy úgysem osztunk meg több ilyen jellegű posztot, kivéve ha tényleg valami jópofa dologgal van feltuningolva.

Köszönjük azoknak a leveleit is, akik unják már ezt a hype-ot és arra kérnek minket, hogy ne rakjunk ki több ilyen tartalmat. Ti kb ugyanannyian vagytok, mint a mezesek. Feljebb már leírtuk, hogy egyetlen egy képről beszélünk még mindig, arról meg nem mi tehetünk, hogy látjátok az ismerőseitek falán, hogy játékosok dresszéért könyörögnek. Bízunk benne és reméljük, hogy ez lesz életetek legnagyobb problémája, hogy ilyenek jelennek meg az üzenőfalatokon.

Ha meg jobban belegondolunk, még mindig jobb ez, hogy magyar játékosok mezéért gyüjtenének lájkokat az emberek, minthogy a Hádában vagy bármelyik turkálóban Cöröhetes vagy Messi mezeket vegyenek.

Hány budapesti lakás árát hazudtátok már össze????

Trollfoci
2015.08.26.

- Láttátok, hogy Dzsudzsák Balázs kezén milyen óra volt, amikor aláírta a Bursaspor szerződést?

- Aztaa kurvaa fel is hívom a bulvárszar.com-ot, hogy saccolják meg mennyit ér.

-Ja ja írjuk meg, hogy hány budapesti lakást ér!

-Ja, így a prolik tuti megveszik az újságot mert mindenki arra kíváncsi, hogy neki miből, meg hogyan van!

-És adjuk el az Internek!

-Te hülye okafogyott vagy...

Valahogy így képzelem el az újságírókat, amikor gegelnek a szerkesztőségben, hogy adjuk el a szart. Nos őszinte leszek, és ezzel Balázst nem megsértve de rohadtul leszarjuk, hogy milyen óra volt a kezén. És ha egy török bazárban vette 100 euróért a reptér mellett? De ez sem lenne jó, mert akkor meg jönne a "mi az, hogy tud 30.000-ért órát venni???" Tudjátok miért szarjuk le azt, hogy Dzsudzsi mennyit keres? Mert az ő pénze, amiért ő dolgozott meg, amiért már 20 éve hajnalban felkel, elmegy edzésre, és este 9-után ér haza, edzés után. A saját tehetségével, a saját tudásával kereste meg a pénzét. Ahogy mindenki más. Te sem mutogatod a fizetési papírodat kedves újságíró! Pedig biztos sok embert érdekelne mennyit számlázol ki azért havonta, hogy faszságokat írsz, hogy a megrendelő elfogadja a cikkedet... Milyen jó lenne tudni, hogy mennyiért megy el egy újságíró a blikktől a borshoz... Pff Egyet meg kéne jegyezni! Balázsnak nem abból van a vagyona -mint nagyon sok embernek az országban,- hogy jókor volt jó helyen, hanem megdolgozott érte!!! És lehet mondani, hogy nem ér annyit, meg miaz, hogy ennyit keres!? Minden, és mindenki annyit ér, amennyit adnak érte! 

De itt még nincs vége! A szakmai sajtó a másik fele. Emberek ti nevezitek magatokat szakmának? Tisztelt ENSÓ! Mi volt ez a pusztító alpáriság, amit a Dzsudzsák átigazolás kapcsán műveltetek?? Komolyan vicc az ami Nemzeti Sport logo alatt fut ma. Rosszabb mint bármelyik bulvárfos. Már azt hittem Vörösbaranyi lett a főszerkesztő, hogy minden nap előbb tudtátok kivel tárgyalnak mint ők... És mi vagyunk leszólva, hogy bugris bunkók bepofátlankodunk az MLSZ sajtótájékoztatóra??? Meghívtak minket. A válogatott játékosok többsége csak velünk áll szóba. Ez véletlen? Nem! Mert mi azzal foglalkozunk, ami fontos! Mégpedig az, hogy viselkednek címeres mezben a pályán! A többit leszarjuk, ahogy a minket fikázókat is!

"Úgyis kikapunk a románoktól!"

Trollfoci
2015.08.25.

"Úgyis kikapunk a románoktól!"- olvasom ezernyi oldalon, ezernyi hozzászólásban. Ilyenkor csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek az emberek mit élnek át? Megkeseredett magyar szurkolók? Egyáltalán szurkolók? Láttak már futballmeccset? Vagy csak egy tipikus rétege az ország lakosságának, akinek semmi sem jó és végre még egy dolog, amivel lehet negatívkodni? Sohasem értettem az ilyen hozzáállást. Ha ilyen ember lennék - szerencsére nem vagyok -, akkor inkább elbújnék a véleményemmel. 

"Most nagy a pofátok, aztán, ha bekapunk 5-6 gólt a románoktól, akkor majd fületeket-farkatokat behúzzátok!" - Jól van cimbi, baszd pofán magad a szelfiebottal.

"Ez a köcsög TrollFoci rakja rá a terhet a játékosokra és ilyen nyomás alatt nem tudnak normálisan futballozni!" - Így van, egy facebook oldal befolyásolni tudja a játékosok teljesítményét, akik ugye profik... Ja nem! Akárhány válogatott játékossal beszéltünk, kivétel nélkül elmondta, hogy inkább spanolja őket ez az érdeklődés, ami a magyar-román meccsel kapcsolatos és, aki nem bírja ezt a fajta "nyomást", az ne nevezze magát labdarúgónak.

"Lássuk be, hogy a két csapat közötti tudás és a FIFA helyezés ég és föld."- Juj, pont leszarom! Ez nem csak egy meccs és ezt nagyon jól tudja mindenki, ez sokkal több annál, ez A MECCSEK MECCSE! Ebben az évben kétszer van karácsony, az egyik szeptember 4-én, a másik meg december 24-én...

Elfogadja a szurkoló a reális dolgokat, látjuk mi is a világranglistát, tudjuk, hogy 986895 éve nem vertük meg őket, de ez finoman szólva egy magyar-román csata előtt kurvára nem érdekel senkit!

Mindenki a stadionba, mindenki a Planetáriumhoz a kivetítőhöz, szurkoljuk ki a csapatnak a sikert, aztán mehetünk Párizsba, a citromos éti csigára ráivott vörösbortól sugárba okádni!!!

-L-

Emlékeztek még, hogyan buzdította Szűcs Lajos a védőjét?

Trollfoci
2015.08.24.

TrollFoci tv szombathelyi különkiadása

Trollfoci
2015.08.23.

MEGVAN AZ EZER ÉVE KERESETT VIDEÓ!!!

Trollfoci
2015.08.22.

Ezeket a cikkeket olvastad már?