Blogolj!

VÉRES ZAVARGÁSSÁ FAJULT AZ ÜNNEPI BÖRTÖNFOCI

Trollfoci
2020.01.02.

Nem mindennapi ötlettel próbálta feldobni a rabok szilveszterét egy mexikói börtön. A Zacatecas államban található intézményben barátságos meccset szerveztek a rabok között. 

Ez eddig még nem is lenne olyan nagy hír, hiszen a sport az egyik legjobb magatartásszabályzó erő a büntetés végrehajtásban. Az elítéltek azonban nem barátkozni mentek a pályára. 

A két csapat ugyanis az egymást gyűlölő Del Golfo és Los Zetas kartell tagjaiból állt össze, akik a sportszáraikba különféle szúró-vágó eszközöket rejtettek és azokkal estek egymásnak. 16 halott és 5 súlyos sebesült maradt a gyepen.

Nem tudjuk, hogy ki ott a rendezvényszervező, de ahhoz az ötlethez, hogy két, amúgy háborúban álló kartell tagjai játszanak ünnepi meccset, innen is külön gratulálunk...

A VÁLOGATOTT 2020-AS MENETRENDJE

Trollfoci
2020.01.02.

Forgalmas esztendő elébe néz a magyar fociválogatott “húszhúsz”-ban. Lássuk, milyen dátumokat érdemes észben tartani idénre!

Március 3. - A Nemzetek Ligája 2020-as csoportjainak sorsolása

Március 26. - Eb-pótselejtező elődöntő

Március 31. - Eb-pótselejtező döntő

Június 12. - Elindul a 2020-as Eb 

Június 16, 20, 24. - A válogatott lehetséges meccsnapjai

Szeptember 3-8. - A Nemzetek Ligája 1. és 2. köre

Október 8-13. - A Nemzetek Ligája 3. és 4. köre

November 12-17. - A Nemzetek Ligája 5. és 6. köre

December (dátum nincs) - A 2022-es katari vb selejtezőinek sorsolása

10 DOLOG, AMIT A MAGYAR FOCINAK KÍVÁNUNK AZ ÚJ ÉVRE

Trollfoci
2019.12.31.

Nyakunkon az év vége, ilyenkor pedig eljön a fogadkozások, kívánságok időszaka. Mi megfogadjuk, hogy jövőre is szurkolunk a válogatottnak, de emellé pár kívánságot is összeírtunk. Reméljük, teljesülnek majd!

1. Jussunk ki az Eb-re!

2. Jussunk ki az Eb-re!

3. Jussunk ki az Eb-re!

4. Jussunk ki az Eb-re!

5. Jussunk ki az Eb-re!

6. Jussunk ki az Eb-re!

7. Jussunk ki az Eb-re!

8. Jussunk ki az Eb-re!

9. Jussunk ki az Eb-re!

10. És ha ezekből egy sem válna valóra, akkor csak azt kérjük, hogy jussunk ki az Eb-re!

FELISMERED A KITAKART ARCÚ LEGENDÁKAT?

Trollfoci
2019.12.27.

Összegyűjtöttünk 9 fotót a magyar futballjelen alakjairól, kíváncsiak vagyunk, hogy felismeritek-e őket. Vigyázat, vegyesen könnyebbek és nehezebbek! Kvízre fel!

A LEGDÖGÖSEBB NŐI SPORTRIPORTEREK

Trollfoci
2019.12.20.

Bemutattuk már nektek a női focisták, sőt a játékvezetők közül is a legszemrevalóbbak listáját, viszont vannak olyan szereplői a sportpályák környékének, akik még nem kerültek szóba: a riporterek! Merthogy bizony közöttük is akadnak csinos hölgyek, nem is kevesen, de hát nekünk magyaroknak ez nem is újdonság. Következzen tehát néhány igazán tetszetős női sportriporter!

A négy nyelven kiválóan beszélő Kate Abdo dolgozott már a német és az angol SkySportsnak is, tudósított fociról, de más sportokról szintén. A leginkább mégis a mi kedvenc játékunk áll hozzá közel, hiszen többszörös háziasszonya az Aranylabda díjátadó gáláknak.

A mexikói Jimena Sanchez, amellett, hogy elképesztően szép, a foci két irányzatához is vonzódik, hiszen a FoxSports mexikói adójánál nem csak európai, de amerikai focis munkái is vannak.


Britt McHenryt akár az amerikai Berkesi Juditnak is nevezhetnénk, hiszen focistából lett újságíró. Méghozzá nem is akármilyen, hiszen a világ egyik vezető csatornája, az ESPN alkalmazza, mind tudósítóként, mind webes újságíróként. Többféle sportágat is találunk a repertoárjában.


Marisol González szintén mexikói. Modellként kezdte, már azonban a Televisa Deportes munkatársaként már többször megjárta a SuperBowlt is.


Sara Carbonero legalább olyan ismert a saját szakmájában, mint a férje. Számtalan futballeseményről tudósította már a spanyol tévécsatornákat a világ sok-sok pontjáról. Ja igen, a férje Iker Casillas.

És, mivel a magyar nők híresen szépek, nem maradhatunk ki mi sem a felsorolásból. Illetve nem marad ki Berkesi Judit! A szőke hajú hölgy, mint már fentebb jeleztük, labdarúgóként kezdte, aztán maradt ennél a sportágnál sajtómunkásként is. Egy gyermek büszke mamája, legutóbb pedig az új Puskás megnyitójának háziasszonyaként láthattátok. Meg persze kicsivel előtte az aréna-bejáró videónk szereplőjeként is.

KERESSÜK AZ ORSZÁG LEGJOBB MEGYEI SZURKOLÓJÁT! - szavazás

Trollfoci
2019.12.20.

Az alábbi urakat mozgóképen is megnézhetitek a TrollFoci YouTube Channel nevű csatornánkon!

SZAVAZÁS LENT!


A szihalmi fővadász úr! Aki miután lelőtte a farkast, megette, aztán desszertként letolta mellé Piroskát és a nagymamát is. Rendületlenül öntötte a 97%-os etiljét a poharainkba, pörköltet főzött, lejárt szavatosságú sörrel itatott minket és nem utolsó sorban, szó szerint ő volt a csapat szócsöve.


A sükösdi matematikus. "5:0 lesz az eredmény. Négyet rúgunk, egyet kapunk..." Próbáltunk ennek utánaszámolni a bácsi nyilatkozata után, de a 35 fokos meleg, és az ugyanolyan erősségű pálinkák után, jobbnak láttuk, ha csak simán igazat adunk neki.A csévharaszti Rambo. "Lesz bunyó? LESZ!" Hála istennek nem lett és a mi életünket is megkímélte. Korábban természetesen a csapat legjobbja volt, egy meccsen hetet rúgott, azóta szurkoló lett. Ez kb annyit tesz, hogy a kocsma mellett a pályabüfét is ő tartja el. Antialkoholista, csak hát kicsit szereti a vodkát, meg a jégermasztert... ÉÉÉÉS???Tarzan, a legenda. Tarzannal a Romhány-Kétbodony meccsen találkoztunk, de azóta sem tudjuk eldönteni, hogy melyik csapatnak szurkolt. Nem tett hűségesküt egyik gárdának sem, annál inkább az alkoholnak. Egy öreganyánk kori szatyorral jelent meg, állítása szerint egy közeli büntetésvégrehajtó intézményből egyből mérkőzésre vezetett az útja. A szatyorban kétféle bor és egy jó kis vegyes pálinka lapult meg. Mondanunk sem kell, hogy a meccs végére már az eredményre sem emlékezett a hősünk.

A tótszentmártoni sétapálca. Még valamikor a délelőtti órákban kapott el minket a helyi söntésben egy öregúr, aki szívélyesen mutatta be a kerékpárját, amely világhíres és csodájára járnak hetedhét országból is. Mindezt azért teszik, mert ez egy varázsbicikli!!! Ha túl sok a "menü", akkor ez a bicikli magától hazaviszi a gazdáját. Segítünk: NEM!

KI A LEGJOBB MEGYEI DRUKKER?

Szavazok

VIDEÓ: GÓLÖRÖM - ROSSZUL CSINÁLOD

Trollfoci
2019.12.19.

CR7 felugrós, terpeszállásos gólöröme annyira népszerű lett, hogy már a FIFA-játékokban is bekerült, a valódi pályákon pedig rengeteg játékos utánozza. Nos, ha te is erre adnád a fejed, akkor az alább látható fiatalember megmutatja, hogy hogyan NE csináld. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

RonalDON'T 🤪 @at5.nl @djaidenneboom

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

TOP10 LEGDRÁGÁBB MAGYAR FOCISTA - SZOBOSZLAI ELŐZÖTT

Trollfoci
2019.12.18.

2019 végéhez közeledve érdemes megnézni, hogy hogyan is zárul idén a magyar játékosok piaci érték szerinti listája. Annál is inkább, mivel változás történt a top 3-ban.

Az élen továbbra is, a jelenleg sajnos sérült Willi Orbánt találjuk, rögtön a második helyen azonban egy előre lépő játékost, íme:

ELLENÜK FOLYTATJÁK A MAGYAROS CSAPATOK A BL-BEN ÉS AZ EL-BEN

Trollfoci
2019.12.16.

Nem sokkal ezelőtt kisorsolták a BL és az EL kieséses szakaszának párosításait. Előbbiben Gulácsi Péter és Willi Orban, mint a csoportelső Lipcse, utóbbiban Szoboszlai Dominik, mint a BL-csoportharmadik (így gyakorlatilag EL-csoportelsőnek számító) Salzburg játékosa volt érdekelt magyar részről. Nézzük, kiket kaptak ellenfélül!

A Lipcse járhatott volna rosszabbul is, és talán jobban is: ellenfelük a Tottenham lesz. Egy biztos, a Murányi Jóskával a padon, ha szárnyalni nem is, de azért javulni kezdő angolok ellen nem lesznek könnyű meccseik Gulácsiéknak. Itt jegyezzük meg, hogy a válogatott érdekében bízunk benne, hogy a február közepi odavágón már ott lehet a műtéten átesett Willi Orbán is.

A BL-ből az EL-be kieső Red Bull Salzburgnak a Frankfurtot juttatta a sors. Szoboszlai Dominik tehát a tavaly az EL-ben nagyot menetelő német csapat ellen próbálhatja ki magát és erősítheti formáját a bolgárok elleni meccsre.

NA, EZT A KLEINHEISLER-GÓLT LEHETETT LÁTNI! - videó

Trollfoci
2019.12.16.

Egy héttel ezelőtt, hosszú idő után végre góllal örvendeztette meg az eszéki szurkolókat a csapat magyar légiósa, Kleinheisler László. Mondjuk, ezt ők nem tudták, mert az orbitális ködtől kb. senki se látta, hogy mi történt.

Nos, most nem kellett annyi időnek eltelni a válogatott középpályás két gólja között, hiszen máris újra megzörgette a hálót! Ezúttal azonban nem kell hunyorognia az embernek, hogy láthasson valamit a találatból, hiszen vagy 17 méterről vágta a kapuba a labdát. Így:

Ezeket a cikkeket olvastad már?