STIEBER: SEMMIBE VETTEK A VÁLOGATOTTNÁL

Trollfoci
2018.04.06.

Úgy néz ki, nem csak Nikolics Nemanja érzi úgy, hogy kevés értelme van hazajönnie Amerikából a magyar válogatott meccseire, hanem Stieber Zoltán is.

Az osztrákoknak az Eb-n betaláló középpályás egyetlen percet sem kapott Leekens első két meccsén, és emiatt úgy érzi, levegőnek nézték, semmibe vették - amint azt az NSO-nak adott interjújában olvashatjuk.

"...a korábbiakban sem mindig mindenki bízott bennem, de ha hívtak, mindig nagy örömmel jöttem. Ám ha biztosan nincs esélyem a pályán bizonyítani, akkor lehet, hogy nincs értelme ennyit utazni." - tette hozzá a jövőt firtató kérdésre Stieber.

Úgy fest tehát, hogy a csapategységgel sincs minden rendben, hiszen bőven akad elégedetlen hang a nemzeti tizenegy háza táján. Elmondható, hogy talán lehetne magasabb a játékosok ingerküszöbe, tűréshatára, az viszont tényleg érdekes, hogy miért nem lehetett kipróbálni mindenkit, amikor két meccs lett volna rá. Két olyan meccs, ami erre volt szánva, és amiket amúgy egyaránt elbuktunk...

LOPOTT, ELTIPPMIXELTE, MEHET A BÖRTÖNBE!

Trollfoci
2018.04.05.

Másodfokon, jogerősen 4 évi börtönbüntetésre ítélték Istvánt, aki ellopott 61 misit, majd feltolta egyetlen meccsre az egészet, és elbukta a picsába elveszítette.

Még 2015-ben történt, hogy a mi Pistánk pénzszállítóként dolgozva rákívánt egy nagyobb összegnyi erős magyar forintra a szállított cuccból. Le is lépett vele, de nem cipelte sokáig, felpattintotta egy "tutira" a Zéerténél. A lottózót, ahova betért kiürítették, mivel ekkora összeget nem lehet csak úgy feltenni, és ellenőrt is hívtak. Megvolt tehát a díszkíséret is a nagy tetthez. Aztán, ahogy az lenni szokott, jött is a tuti... JA NEM! 

A gyorsan szerzett vagyon tehát ment a levesbe, amikor pedig emberünk realizálta, hogy mi is történt vele pár óra leforgása alatt, elballagott és feladta magát fakabátéknál. Nem tudjuk, mennyire kellett elfojtania a röhögését az ügyeletes tisztnek, akinek először előadta, hogy mit is csinált, de valószínűleg vidámabb volt, mint most István, akinek az elsőfokúja még csak 2 év 10 hónap volt, amit most súlyosítottak. 

Tehát emberek, a tippmix veszélyes, főleg, ha lopott milliókból fogad az ember. De azért ismerjük be, István keménytökű legény volt hogy ezt így bevállalta. Legalábbis nála hülyébb sztorija biztos nem lesz a sitkón senkinek.

EZT MONDTA ZLATAN RONALDO CSODAGÓLJÁRÓL:

Trollfoci
2018.04.04.

Ahogy már korábban írtuk, Zlatan Ibrahimovic lenne az egyetlen légiós, akit megtűrnénk Csertői Aurél színmagyar csapatában Pakson. De szerintünk neki sem lenne vele baja.

Sőt! Odáig is elmennénk, hogy adminjogosultságot adnánk neki az oldalunkhoz, akkora troll az ember, de aki nyomon követte a pályafutását, az nyilván belebotlott már klasszikus "Zlataning"-ba.

Tegnap Cristiano Ronaldo óriási ollózós gólt bombázott Gigi Buffon kapujába. Tisztában vagyunk vele, hogy a pusztazebrák szemében most természetesen Real Madrid szurkolók leszünk, de ami szép, az szép. Van szemünk, mindenkinek van szeme. Aki erre a gólra azt mondja, hogy csúnya, csak azért mert CR7 szerezte, az most azonnal hagyjon abba mindenféle focival kapcsolatos dolgot, mert fogalma sincs róla.

De Zlatan más... Megkérdezték tőle, hogy mit szól Ronaldo hatalmas, ollómozdulatos góljához?

Zlatan: "Szép volt, de megpróbálhatná 40 méterről is..."- utalva az angolok ellen szerzett csodagóljára.

KIJÁTSZOTTÁK A SZLOVÁK SZABÁLYOKAT A DUNASZERDAHELY-SZURKOLÓK

Trollfoci
2018.04.03.

Még 2017. november elején rendezték meg a nagy hagyományokkal bíró DAC - Slovan Pozsony szlovák bajnoki mérkőzést. A  dunaszerdahelyiek 2-1-es győzelmével végződő őszi meccs után azonban vizsgálatot indított a helyi szövetség és komoly pénzbüntetéssel sújtotta a sárga-kékeket.

A szlovák szövetség Fegyelmi Bizottsága azért járt el a csallóköziek ellen, mert a szurkolóik piros-fehér-zöld koreóval borították be a B-közép lelátóját. Amint azt Miroslav Vlk, a fegyelmi bizottság elnöke elmondta, a szövetség szerint a hazaiak megsértették a szövetségi előírást, amikor tiltott nemzetiségi szimbólumot használtak (értsd
magyar zászló).


Ezért aztán 1,4 millió forintnyi pénzbüntetést mértek ki a DAC-ra és további biztonsági intézkedéseket követeltek meg. 

A DAC-drukkereket azonban nem ejtették a fejükre.  Büszkén vállalják magyarságukat az elszakított területeken, a gúnyhatáron túl és a büntetés után is számos alkalommal tűntek fel nemzeti színek a szerdahelyi stadionban, például pirotechnika formájában.

Most hétvégén is frappáns megoldáshoz folyamodtak. Ahogy a mesében volt: hoztak is ajándékot meg nem is, azaz volt is magyar zászlós koreó, meg nem is! Amint ez az fcdac.sk fotóján is látszik, a listavezető Nagyszombat ellen (1-0!) nem kitették, hanem kiírták a magyar trikolórt a lelátóra! Ha ezért is büntet a szövetség, akkor ott már tényleg baj van a fejekkel...

ZLATAN IBRAHIMOVIC EGY BETEG ÁLLAT!!!

Trollfoci
2018.04.01.

Nem szokásunk ilyen tartalmakat megosztani, sőt még csak külföldi játékosokkal sem szoktunk foglalkozni, de valahol elképesztő, amit Zlatan Ibrahimovic művel.

Igen, igen. Anno még ott ültünk a Puskás lelátóin, magunk elé nézve, könnybe lábadt szemekkel azon gondolkozva, hogyan verte be szinte nullszögből, utána meg jószerével a pömpölőjéről pattant a labda a kapunkba. Egyszerre utáltuk és csodáltuk.

Aztán amióta Rudolf Geri beverte nekik, mint ló a lónak, azóta elkezdtünk ezzel a manussal megbarátkozni. Sosem kedveltük egyik futballcsapatát a topligákban, hanem magát az embert csíptük/csípjük. Szerintünk még Csertői Aurél is bevenné csatárnak a színmagyar Paksba, Bartha Lacikával szépen elpogóznának ketten az ellen tizenhatosa körül.

Bár Zlatannak nem kell ennyire közel mennie, emlékezhettek az angoloknak lőtt irtózatos góljára. Ez a rosengårdi srác most éppen az Egyesült Államokba igazolt, aztán szólt a mesternek, hogy állítsa be hét percre. Két gólt is sikerült szereznie, de az első gólja valami fantasztikus.

Zlatan egy beteg állat! De ezt most a legnagyobb jóindulattal mondjuk! :)

STOP LEEKENS!

Trollfoci
2018.03.31.

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyar edzők munkáját! Főleg, ha legalább ugyanolyan szarul kilátástalanul csinálod a dolgod, mint ahogy ők csinálták.

Georges Leekens kinevezésekor nem sok mindent tudtunk róla, csak azt, hogy jó pár helyen megfordult már edzőként, és igazán egetverő eredményt nem ért el sehol. Az őt ismerők azt mondták, jó lesz, majd meglátjuk, akik nem ismerték, azok fanyalogtak, hogy már megint ki ez a "gazdasági bevándorló", majd megint lerántja valaki az MLSZ-t egy szép végkielégítéssel.

Kissé lehiggadva a meccsek után, nem mondjuk mi, hogy nem volt igaza az előbbieknek, vagy hogy az volt az utóbbiaknak, de tény, hogy épp egy, a belga fociban otthon levő volt magyar labdarúgó (Kenderesi István) mondta el, hogy rá sem ismer Leekensre. Megváltozott itt nálunk, teljesen belesüppedt a közegbe, azt teszi, amit bármelyik itt szocializálódott magyar edző tenne - állapította meg a Vasas volt kapusa.

Legyen akárhogy is, a lényeg az, hogy ha a mi Georges-unk nem vesz sürgősen egy éles kanyart, akkor úgy fog járni mint annak idején Pinyő: még ide se ért, de már mehet is haza.

A FRADI CSODÁSAN REFORMÁLNÁ MEG AZ EURÓPA LIGÁT!

Trollfoci
2018.03.30.

Orosz Pál, a Ferencváros focicsapatának vezérigazgatója az Európai Klubok Szövetsége 20. közgyűlésén képviselte az MB1 listavezetőjét. A magyar vezető azonban nem csendes szemlélődőnek ment a Rómában tartott ülésre, hanem csapata nevében javaslatokat tett az Eurépa Liga megváltoztatására.

2021-től azt szeretnék, hogy:

-ne lehessen kiesni a BL-ből az EL-be, mert ez az utóbbi alárendeltségét mutatja

-legyen alapból 64 csapatos csoportkör a 48 helyett, mert az növeli a magyar esélyeket (!)

Nos, először is, a magyar esélyeket talán az növelné inkább, ha nem verne ki az utólag beugró albán második, úgy, hogy panyenkázva szopat a kapusa 11-esből.

Másodszor, szerintünk ne álljunk meg itt! Íme néhány javaslat, ami még jól jönne a magyar kluboknak:

-aki lesre fut az ellenfélből, az átáll hozzánk!

-a döntetlenért 2, de még a vereségért is 1 pont járjon!

-az ellenfél góljánál a magyar játékosok is örülhessenek (hangulatjavító intézkedés)

-ahogy a Magyar Kupa megyei meccsein az alacsonyabb osztályú csapat, a magyar klubok is jussanak tovább, már döntetlen esetén is!

Van még hasonló, korszakalkotó ötleted? Írd meg kommentben!

Ja, és még csak annyi, hogy ahhoz képest, hogy a Fradi vezeti a bajnokságot, tehát BL-induló lehet, a vezetése már az Eurépa Ligán gondolkodik...

NIKOLICS VS. VÁLOGATOTT / MENNI VAGY MARADNI? - cikk és szavazás

Trollfoci
2018.03.29.
Nikolics tegnapi "Nem tudom"-ja elég nagy visszhangot váltott ki a magyar focit követők, így a TrollFoci kommentelői között is. Sokan, sokféleképpen mondták el véleményüket a Chicagóban játszó csatár és a válogatott ügyében, mi pedig kiszemezgettünk a legjellemzőbb véleményeket. A szavak után azonban, gondoltuk, beszéljenek majd a számok!

Alul szavazhattok a témában!

Balázs:
Stieber ugyanannyit utazott haza, mindkét meccset végigpadozta és mégsem duzzog. A kazahok ellen is sokat tett hozzá Niko... de ha szupersztár Nemanjanak derogál hazajönni a válogatotthoz, akkor maradjon nyugodtan amcsiban, nem kötelező viselni a címeres mezt...

Gábor: Én még nem láttam Nikolicsot megszakadni a címeres mezben.. Csak hangzatos és sértődött nyilatkozatokat hallani tőle... Mikor Böde kap 15 percet, megszakad, agresszív, jön a labda felé, "keresi" a játékot, ha borzasztóan játszik a csapat, akkor is küzd.

Péter: Sokkal jobb, mint a Szalai. Teljesen igaza van. Kitűnő befejező csatár a Nikolics, de amíg nincs egy olyan középpálya mögötte, akik tudnák labdával tömni, addig tényleg ne jöjjön haza, mert felesleges...

Áron: Aki a teljesítményét értékelni akarja, az előbb nézzen szét a középpályán és gondolkodjon. Ha nem kap értékelhető labdát, nehéz gólt lőnie. Főleg, hogy ő befejező csatár.

Gábor: Kazahsztán ellen nem volt ilyen nagymenő ő sem! Ott 76 percet kapott! Ennek is ennyit ér a címeres mez...

Ádám: Igaza van. Alapból fel sem kellene merülnie, hogy padon kezd. Minden országban gólkirály lett, erre hazajön és ebben a színvonaltalan nulla csapatban padoztatják

Zsolt: 7 óra időeltolódás? Hmmm... Anno Albániából, Szófiából, bukarestből, Kisinyovból, Koppenhágából, stb stb stb vagy éppen nemrég Rigából napokat zötykölődtünk kifele és haza. Aztán amikor megkérdezték, hogy megyünk-e a következő meccsre nem éppen “nem tudom” volt a válasz. 7 óra időeltolódás... Kemény... A válogatott nem kapitány meg játszott percek kérdése.

Ákos: Ahogy Husztinál díjaztam, hogy őszinte, itt is ezt teszem. Sajnálom, de megértem, hogy 5 percnyi játékokért a f@sza kivan a fél világ átutazásával.

Tamás: Nagyon jó befejező csatár. Eddig 3 csapatban is ki tudták úgy szolgálni a társak labdával, hogy gólkirály lehessen. Nem véletlenül lett az 3 bajnokságban is. Sajnos a válogatottnál nem erre játszanak.

Mi lesz veled, Nikolics?!

Szavazok

SZÁNDÉKOS SÉRÜLÉSOKOZÁSÉRT ENNYIT KAPOTT A HENTES HENTY

Trollfoci
2018.03.28.

Az afrikai légióst, Ezekiel Hentyt nagy fogásként, sztárigazolásként mutatták be a Videotonnál tavaly. Aztán, ahogy ez lenni szokott, hol játszott, hol nem, mintha némi túlsúllyal is küzdött volna.

Jött az első átigazolási időszak, és vele a hírek is, hogy máris eladná a Vidi, de csak azért, hogy kereshessen rajta, merthogy francia élklub is van a kérők közt! Ez a francia élklub pedig nem volt más, mint a Gyakadémia, ahová állítólag magatartásproblémák miatt száműzték... Annyira, de annyira magyar a történet.

Na, de! Henty nyomta tovább Felcsúton, és nyomta a Ferencváros elleni meccsen is. Nyomta, méghozzá egész testsúlyával Lovrencsics Gergő bokáját. Teljesen szándékosan, még meg is nézve, hogy jó helyre tapos-e! Még egyszer: teljesen szándékosan, mit sem törődve, hogy milyen sérülést okozhat a válogatott labdarúgónak. Mit sem törődve azzal, hogy akár egy egész karriert taposhatott volna ott el. Szerencsére nem ez történt.

Az MLSZ pedig"nagyon keményen", szigorúan büntetett: 2 teljes meccsre tiltották el... Ezt a hatalmas, példás büntetést sikerült kiszabni egy ilyen alja sportszerűtlenségért, aminek körülbelül annyi az üzenete, hogy nyugodtan taposs, törj-zúzz, lesz egy kis bünti, pihenhetsz, de a horror magas fizetésedet úgyis megkapod és mintha mi sem történt volna, két hét után játszhatsz tovább.

Poénkodtunk már eleget a Gyakadémiával a légiósok miatt, de azért néha valóban dühítő, amit csinálnak. Nem az, hogy Pinyőék nem nevelnek ki gyakorlatilag egy értékelhető magyar focistát se, hanem, hogy ráadásul olyan, sztárnak mondott légiósokat vesznek, -mai divatos szóval élve- kerítésen kívüli helyekről, akik miután semmi extrát nem csinálnak, még barbárkodnak is! Erre még az Fegyelmi Bizottság is csak úgy félvállról bünteti őket.

Henty pedig, ha ekkora favágó, hentes, akkor egy kontinenssel lejjebb a nigériai megyeháromban kedvére mészárolhat. Köszönjük, nekünk a Mennyeiben ennyi elég volt!

BEHUGYOZOTT A KAPUBA! KIÁLLÍTOTTÁK!!!

Trollfoci
2018.03.26.

A megyei foci nagy szerelmeseiként teljesen elképedve állunk a most következő történet előtt. 

Olaszországban járunk, Messinában, melynek csapata, bár pár éve még felsőbb (sőt az első) osztályban vitézkedett, mára egészen az ottani megye 1-ig süllyedt.

Azt tudjuk, hogy nálunk miket szoktak tenni ezen a szinten a játékosok a kiállításért, és úgy gondoljuk, hogy talján barátainknál sem lehet sokkal kevésbé indulatos egy negyedosztályú derbi. Ezért ütköztünk meg kissé azt olvasva, miért is kapott piros lapot a Messina hálóőre, Armando Prisco. 

Mert, ha verekedett, bírót szidott/kergetett volna, akkor nem lenne semmi extra a leküldésében, ám ő nem csinált egyebet, csak brunzolt egyet. Egy piros lapért.
Bezony. Szegény annyit trinkelt meccs közben a kulacsából, hogy egyszerűen nem bírta ki a végéig, muszáj volt valahogy könnyítenie a nyomáson. Fogta tehát magát és, mint nyújtana éppen a kapujában, stikában kiengedte, amit ki kellett.

Na, ekkor jött a gebasz, az álca nem volt elég jó. Pont az vette észre, akinek nem kellett volna: a spori. Fel is mutatta szegény jó Armandonak a kártyát. Akit egyébként még szimpatikusabbá tesz, hogy még elnézést is kért a dologért.

Jó srác ez a kapus, nem ezt érdemelte. FREE ARMANDO! 

Ezeket a cikkeket olvastad már?