Blogolj!

A RIVÁLIS CSAPAT KEZDŐKÖRÉBE ÜRÍTETT!

Trollfoci
2020.02.11.

Sheffield városának két jelentős futballcsapata a United és a Wednesday ősi riválisok, ezt mondani sem kell. A szurkolóik is nagy ellenfélnek tekintik egymást, ez is nyilvánvaló. Na, de hogy ezt úgy fejezzék ki, mint lent látható "hősünk", arra azért nem igen akad példa.

A United egyik szurkere ugyanis úgy döntött, hogy betört a Wednesday stadionjába és ott hagy magából egy darabot. Egy őőő... olyan 10 centi körüli barna darabot...

Na jó, csak, hogy tiszta legyen: a srác a kezdőpontra sz*rt. A nemes tettről videó és képek is készültek, ezek közül az egyiket a közösségi médiás profilképének is kitette a kiváló úriember.

A folytatás mondjuk már nem lesz ilyen vidám, hiszen a "sértett" csapat feljelentést tett az elkövető ellen a helyi rendőrségen. Nem hinnénk, hogy megúszná valamilyen büntetés nélkül.

DZSUDZSI TÁNCÁT LÁTNI KELL! - videó

Trollfoci
2020.02.10.

Dzsudzsák Balázsnak mozgalmas hete volt a legutóbbi. Átesett egy viharos csapatváltáson, aminek a keretében az al-Ain FC-hez igazolt. Nos, akár az utóbbit is ünnepelhette volna a lenti performansszal, ám a felvétel már 1 éves - derült ki a játékos ma reggeli rádióinterjújából.

Ja és az érdekes koreográfia hátteréül pedig egy Trabant szolgált... ja nem! Jöjjön tehát a Dzsudzsi-densz egy fekete sportkocsival a háttérben:

A F@RKÁT PÖRGETTE GÓLÖRÖM KÖZBEN!!!

Trollfoci
2020.02.06.

Gólörömből láttunk már jó sok félét a játék- és a nézőtéren egyaránt. Olyan is volt már, hogy eltiltást ért az elkövetőnek a dolog. Na, de a lenti esethez hasonlót még nem tapasztaltunk!

Történt ugyanis, hogy az angol kupa legutóbbi körében a Newcastle United csapata is érdekelt volt. A góljuknál pedig az egyik drukkerük úgy döntött, hogy ő bizony előkapja és meghelikopterezteti a szerszámát! 

Azon már nem kell gondolkodnia, hogy hogyan tudná ezt az - egyébként a tévében élőben is leadott - akciót felülmúlni, ugyanis életre szóló kitiltás lett a jutalma...

TOTÁLIS TÖMEGBUNYÓ EGY U12-ES MECCSEN! - videó

Trollfoci
2020.02.05.

A jegkorongblog.hu minapi tudósításából és lent látható videójából derült ki, hogy mekkora tömegverekedés alakult ki egy serdülő hokimeccsen. Oké, tudjuk, hogy a jégkorongtól - a megyei focihoz hasonlóan - nem idegen egy kis csihipuhi a játéktéren, de ez azért igen monumentálisra sikeredett.

Nyilván nem célunk propagálni az ilyen viselkedést, de ismerjük el, hogy nem mindennapi az ilyesmi, főleg kiskamaszoktól. 

A balhé (aminek eltiltások és fegyelmik lettek a következményei) egyébként abból indult, hogy a fehér mezesek egyik játékosa kilépett a koronggal, és egy az egyben vitte kapura, amikor a kékek egyik sráca hátulról, bottal kiütötte a lábát. Nyilván a fehérek ezt nem hagyták annyiban és már el is szabadult a pokol, jöttek befelé még a padokról is. Íme:

 

SZAVAZÁS: HOVA IGAZOL DZSUDZSÁK?

Trollfoci
2020.02.05.

Dzsudzsák Balázstól váratlanul búcsút vett arab csapata, az al Ittihad Kalba, és, bár a játékos még nem jelentette be, hogy távozott a klubtól, az már szerződtetett is a helyére egy másik légióst.

A döntés azért meglepő, mert Vörösbaranyi József, a válogatott kapitányának menedzsere alig néhány napja még szerződéshosszabbításról beszélt ügyfele és az arab csapat között. A klub közleménye szerint ebből edzői döntésre nem lett semmi: olyan futballistákat akart a Kalba trénere, akik nem a nevükkel, hanem a teljesítményükkel viszik előre a csapatot...

De mi lesz most Dzsudzsival? A szabályok szerint csak olyan bajnokságba igazolhat, ahol a szerződésbontásakor még zajlott az átigazolási időszak, ilyen pl. az MB1 és Kína is. Egy biztos: nagyon fontos lenne csapatot találnia, hiszen elvileg ő vezeti majd ki csk-ként a válogatottat alig 1,5 hónap múlva a bolgárok elleni meccsre.

Mit gondoltok, hol köt majd ki?

Hova igazol Dzsudzsák?

Szavazok

PIROS ÉS ELTILTÁS HELYETT SEMMI NAGY MEGTAPOSÁSÁÉRT! - videó

Trollfoci
2020.02.03.

Brutális taposást kapott Nagy Dominik a görög bajnokságban tegnap este. A Panathinaikosz és PAOK rangadóján történt az egyértelműen piros lapot érő eset.

A magyar válogatott középpályás - aki alig egy hete igazolt a zöld-fehérekhez - végig a pályán volt, de ez nem csak rajta múlt, hiszen a lent látható esetből súlyos sérülést is összeszedhetett volna.

Az ellenfél játékosa, Dimitris Giannoulis ugyanis keményen megtaposta őt, sőt még meg is fordult Nagy térdén állva! A meccset vezető spori mindezt vagy nem látta, vagy óriási hibát vétett, hiszen egyáltalán nem büntette a durvaságot.

AZ ÉV KÖZÉPKEZDÉSE!!! - videó

Trollfoci
2020.02.03.

Fiúk, lányok! Bemutatjuk nektek az év legelképesztőbb, leghülyébb középkezdését!

Honnan is érkezhetne máshonnan, mint a mi imádott Mennyei Bajnokságunkból. Azon belül is a csodálatosan borzalmas Újpest - Fehérvár meccsről. 

Ebben az egy momentumban benne van a magyar foci '86 óta:

KAMERÁK ELŐTT VEREKEDTEK ÖSSZE AZ OROSZOK! - videó

Trollfoci
2020.01.31.

Egy egyszerű interjút nem tennénk ki a blog oldalunkra, de itt szó sincs egy hétköznapi videóról, ugyanis ez az anyag Oroszországban készült.

A történet végtelenül egyszerű: adott egy riporter, aki a meccsre tartó embereket interjúztatja. Remek a hangulat, a riportalany válaszolgat a kérdésekre, minden bizonnyal CSZKA Moszkva rajongó a fiatalember.

Aztán hirtelen feltűnik, egy nem éppen szomjas kolléga, aki nem éppen irodalmi stílusban fogalmazza meg a véleményét a Ferencváros volt Európa Liga ellenfeléről. Aztán hirtelen fizikai erőszakra váltanak:

EZ AZ ÉV LEGHÜLYÉBB FIFA-GÓLJA? - videó

Trollfoci
2020.01.30.

Sok legendát hallani bénábbnál bénább, nevetségesebbnél nevetségesebb gólokról, amik a FIFA játékokban születtek. Szerencsére az utóbbi időkben már videófelvételek is készülhetnek ezekről.

Ennek köszönhetően sok mókás gólt láthattunk, de a most következő, ha nem is a legjobb, de legalábbis kiemelkedik a tömegből.

Fogadni mernénk, hogy az EA tervezői ilyenkor csak ülnek a gépük előtt és szakadnak a szerencsétlen játékoson a röhögéstől:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And they wonder why controllers keep getting smashed 😫😂 @rubydinho

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

TALÁN AZ EGYIK LEGSZEBB SZURKOLÓI DAL (Napoli)

Trollfoci
2020.01.28.

A semleges nézőt is képes megfogni néhány csapat himnusza, vagy a meccseiken csak szimplán gyakran énekelt szurkolói dala. Ezek közé tartozik a Napoli, mindig hatalmas hangorkánnal megszólaló indulója is.

Az olaszból nem erőseknek jöjjön a szöveg, alatta pedig a legutóbbi "előadás".

Egy nap hirtelen beléd szerettem,
A szívem megdobbant
Ne kérdezd miért,
De az idő csak múlt,
és még mindig itt vagyok
 
Most és mindörökké!
Megvédem ezt a várost!

Ezeket a cikkeket olvastad már?