Blogolj!

VELÜK NYOMJUK VASÁRNAP: CSODAGÓLLAL NYERTEK A SZERBEK - VIDEÓ

Trollfoci
2020.10.09.

Nem áll meg az élet a válogatottnál a Bulgária elleni nagy siker után. Az Eb előszobájába való belépést követően ugyanis holnapután már Szerbiában vendégszerepel a csapat. Ők is játszottak este, és egy nem akármilyen góllal nyertek.

Ismét pótselejtezőzött Norvégia, és ezúttal sem jött nekik össze - merthogy ők voltak a szerbek ellenfelei a tegnapi összecsapáson. 1-1-es rendes játékidő után jöhetett a kétszer 15 perc, amit déli szomszédaink bírtak jobban.

Milinkovics-Szavics, a Lazio csatára juttatta a labdát a Haalandék kapujába. Azt pedig, hogy milyen briliáns módon, inkább nézzétek meg lejjebb! Egy biztos, ha fáradtabbak is lesznek nálunk, jó észben tartani, hogy ilyeneket is tudnak...

VIDEÓ: KÉPBEN VAN A BOLGÁR CSK... JA NEM!

Trollfoci
2020.10.08.

Hatalmas interjút adott a bolgárok csapatkapitánya az M4-nek. Georgi Kostadinov a riportertől tudta meg, hogy Szoboszlai Dominik nem játszhat ellenük a csütörtöki Eb-pótselejtezőn! Ha jól sejtjük, nem annyira figyelt az eligazításon :DDD

 

VIDEÓ: AMIKOR LEGUTÓBB JÁTSZOTTUNK A BOLGÁROKKAL

Trollfoci
2020.10.07.

Több, mint 8 és fél évet kell visszamennünk az időben, hogy a legutóbbi, Bulgária elleni meccsünkről megemlékezzünk. 2012. február 29-én, Győrben csapott össze a két válogatott.

Az Egervári Sándor dirigálta magyar csapat elég jó formában várt az év első meccsét: a 8 megelőző megmérettetésből 1-1 vereség és döntetlen mellett 6-szor is győztesként vonulhattak le a pályáról. A hat között volt a svédek elleni drámai 2-1-es győzelem is.

Az előjelek tehát pozitívak voltak, ahogy a meccs is akként alakult: az első félidő hajrájában Szalai Ádám szerzett vezetést. A második félidőben viszont olyanok voltunk, mintha az öltözőben maradtunk volna. Csak a bolgárok helyzetkihasználásán múlt, hogy a négy óriási védelmi hibánk után, egy az egyben kapura törő játékosaik csak egyszer tudtak élni a lehetőséggel. Az akkori legnagyobb bolgár név, Bozsinov találatával, 1-1-gyel zárult a találkozó.

Nos, a nagy hibákról most (is) szívesen lemondanánk, ám egy Szalai-féle gitárszólót szívesen megnéznénk... vagy bármelyik játékosunkat, bármilyen hangszeren, CSAK LEGYEN MEG A MECCS!

12.000 BOLGÁR SZURKOLÓ ELŐTT KELL JÁTSZANUNK!

Trollfoci
2020.10.06.

Egyre "jobban" alakul számunkra a csütörtöki, Bulgária elleni (első) Eb-pótselejtező. A hivatalos nevén NL-rájátszás elődöntőként futó meccsen - legalábbis hónapokig úgy tudtuk - nem lehettek volna nézők, ám most kiderült: 12ezer bolgár buzdíthatja majd a hazaikat.

Az UEFA utóbbi héten hozott szabályai már eddig is nagyszerű hatással voltak a csapatra, lásd: Szoboszlai nem jöhet a meccsre, Gulácsi és Sallai sem maradhat végig. Most pedig jön az, hogy magyar szurkoló egy sem, de hazai több, mint tízezer lehet majd a meccsen. Rendkívül sportszerű intézkedés, így vírus idején egy visszavágó nélküli meccsen...

Azért azt nagyon reméljük ezek után, hogy ha az égiek megsegítenek, és bejutunk a döntőbe, akkor egyetlen izlandi/román sem lehet majd a lelátón, csak 20ezer magyar! De ugye tudjuk: az UEFA-ról van szó, szóval a szabályok úgy változnak, mint a szélkakas állása...


ELSZABADULTAK AZ INDULATOK A MEGYEI RANGADÓN - videó

Trollfoci
2020.10.05.

Andráshida Zalaegerszeg egyik városrésze. Nem olyan régen még MB3-as csapata is volt, amely most a megye 1-ben vitézkedik, méghozzá a településrész másik egyesületével együtt! Az SC és a TE csatája pedig igazi szomszédvári rangadóvá fajult a hétvégén.

Mármint annak a negatívabb, bunyós értelmében. A meccs végén, egy kemény belépő után ugyanis előbb a pályán, majd az egyik kiállított edző levonulása közben, a pályán kívül is dulakodás kezdődött.

Hamisítatlan megyei romantikus regény, de ha jól sejtjük, az epilógust az MLSZ fegyelmi bizottsága írja majd...

VIDEÓ: A HÓNAP LEGHÜLYÉBB GÓLJA CSOPORTKÖRT ÉRT!

Trollfoci
2020.10.02.

Tegnap nem csak a Fehérvár játszott EL-playoff meccset. Annyira nem, hogy október hónap (bár még csak 2-a van, de megkockáztatjuk) leghülyébb gólja is az egyik ilyen mérkőzésen született.

A Koppenhága - Rijeka összecsapás ráadásul éppen az említett góllal dőlt el 0-1 arányban, tehát konkrétan főtáblát ért ez a kabaréjelenet. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a dán védelem, szándékosan sem tudná újra megcsinálni ezt a csetlés-botlást.

Az elképesztő jelenetsor pedig már csak úgy lehetett teljesebb, hogy megkapta a hozzáillő háttér zenét, íme:

VIDEÓ: ÍGY IZGULT SZOBOSZLAI TIZIJÉNÉL A FATERJA

Trollfoci
2020.10.01.

Tegnap este egy újabb magyar játékos kvalifikálta magát csapatával a BL-főtáblára. Szoboszlai Dominik tevékeny részese is volt a Salzburg sikerének, hiszen a Maccabi elleni visszavágón is belőtt egy büntetőt. Ezt pedig a stúdióban édesapja is láthatta.

Illetve csak láthatta volna, ha oda mert volna nézni! Szoboszlai Zsolt, a fiatal magyar játékos faterja ugyanis inkább rá sem pillantott a monitorokra, úgy szorított a "csemetének". Nos, a módszer újra bejött: Dominik - kapusok 10-0 (már, ami a profi pályafutása alatti tiziket illeti).

VIDEÓ: ISMÉT REBROV NEVÉTŐL ZENGETT AZ ÉJSZAKA!

Trollfoci
2020.09.30.

Bár a vírushelyzet miatt, a lelátókról továbbra sem ünnepelhettek a csapattal, a Fradi-tábor ismét megtette a magáét a stadion falain kívül tegnap este. A zöld-fehérek a 25 év utáni, újbóli BL-főtáblás szereplését óriási hangorkánnal köszöntötték. Ebbe a nagyszerű hangulatba érkeztek meg előbb a játékosok, majd Rebrov mester is, akiről a siker főszereplőjeként "emlékeztek meg" a szurkolók.

Szokásától eltérően - elvégre kivételes volt az alkalom - azért egy-két kósza mosolyt Szerhij Rebrov is megengedett magának, és tapssal köszönte meg az éltetést. Íme:

 

VIDEÓ: GÓLPASSZAL TÉRT VISSZA DZSUDZSÁK!

Trollfoci
2020.09.29.

Pár hét múlva lesz 13 éve, hogy Dzsudzsák Balázs legutóbb a DVSC csapatában játszott. A tizenhármas szám pedig ezúttal szerencsét hozott a középpályásnak. 21 percet töltött a pályán a Pécs ellen, de ez is elég volt egy gólpasszra!

A régi mezszámában (19-es) pályára lépő Dzsudzsákot hangosan éltette a Loki-tábor, és már 1-2 perc után újabb üdvrivalgást váltott ki egy sarkazásos passzal. Több jó megiramodása is volt a láthatóan nagy örömmel focizó szélsőnek, és csak 10 percet kellett játszania, hogy megszerezze első kanadai pontját.

Kb. olyan volt a debütálása, mint, amikor a megye 3-ban a csapat sztárja késve érkezik a műszakból és berobban a meccsbe. Pl. az első gólpasszával. És, ha jól sejtjük, nem ez lesz az utolsó:

KVÍZ: EMLÉKSZEL, MIKOR, KI NYERTE AZ MB1-ET?

Trollfoci
2020.09.28.

Ismét egy kvízre invitálunk titeket, azonban talán most a szokásosnál kicsit nehezebb lesz a feladat. Nem lesz ugyanis semmilyen képi segítség, csak a 3 válaszlehetőség adhat támpontot.

Arra vagyunk kíváncsiak, mennyire emlékeztek az elmúlt 20 év MB1-es bajnokaira. 10 szezon aranyérmesére kérdeztünk rá, vajon hányat találtok el?

Ezeket a cikkeket olvastad már?