30 MILLIÓT BUKOTT MIXEN AZ APJA PÉNZÉBŐL!

Trollfoci
2018.06.06.

Éppen meccset nézve üldögélt otthon egy 13 éves angol kissrác, amikor egy fogadásokról szóló reklámot adtak a szünetben. Kamasz hősünkben ekkor felmerült, hogy milyen fasza is lehet ez, ki kéne próbálni!

13 évesen azonban még nem rendelkezett túl nagy vagyonnal, úgyhogy fogta a faterja hitelkártyáját és szépen regisztrált is. Mondjuk nem ártott volna megkérdezni előbb aput...

Csak lefotózta a kártya adatait, és simán, egy-két perc alatt meg is volt az accountja. Fogadott szinte mindenre: lóverseny, foci, rugby. Gyorsan belemelegedett a gyerek, annyira, hogy egy hét alatt több ezer eseményre fogadott. Először jött is a nagy nyeremény, aztán meg persze a sokkal nagyobb bukó. Úgyhogy, mire a faternak feltűnt a dolog, már 30 miskás mínuszban volt a családi kassza.

Az eset egyébként abszolút nem egyedi: kutatások mutatják, hogy 25 ezer olyan 11-16 év közötti fiatal van, aki szerencsejáték-függővé vált, csak Angliában.


A cikk után nézz rá a YouTube-csatornánkra. Az ingyen van!

EFOTT 2018 FESZTIVÁL - THOMSON-TROLLFOCI NYEREMÉNYJÁTÉK

Trollfoci
2018.06.05.

Nyereményjáték:
EFOTT napijegyeket nyerhetnek azok, akik megosztják a TrollFoci facebook oldaláról a THOMSON-TrollFoci plakátját és elhelyeznek egy "EFOTT 2018" kommentet.

A nyereményjáték alatt 1 db THOMSON 55" SMART televíziót nyerhetnek, azok, akik megosztják a TrollFoci facebook oldaláról a THOMSON-TrollFoci plakátját és elhelyeznek egy "EFOTT 2018" kommentet.

A THOMSON 55" SMART televíziót 2018 július 15-én, a világbajnoki döntő szünetében sorsoljuk ki, a THOMSON-TrollFoci VB Arénánál.

A nyerteseket facebook üzenetben értesítjük.
A játék időtartama: 2018 június 5. - 2018 július 15.

 

ITT FOLYTATHATJA PINYŐ A KARRIERJÉT!!!

Trollfoci
2018.06.04.

Villámként sújtott le a hír tegnap mindannyiunkra, miszerint Pintér Attila dicső edzői pályafutása véget ért a számtalan ifjú magyar tehetséget a magyar válogatottba adó Gyakadémiánál. Adódik a kérdés, ami a fél világot foglalkoztatja: hol folytatja a mi Pinyőnk? Megnéztünk pár lehetséges forgatókönyvet, hogy szerintünk merre száguld tovább a sötét égen vakító csóvát hagyva maga után a legfényesebb csillag.

- Mivel az MLSZ-nél már két hosszú éve verik a fejüket a falba a vezetők, hogy elengedték az Európa Bajnokság előtt Pinyő kezét, mostanra megérett a döntés, hogy ismét elfoglalja megérdemelt helyét a válogatott kispadján. Hiszen azóta már mindenki tudja, hogy az EB szereplés egyes egyedül neki volt köszönhető. Vele pedig megnyertük volna a tornát.

És ez az egyetlen olyan lehetőség szerintünk, ahol edzőként tevékenykedik tovább. Nagy esélyt látunk ugyanis arra, hogy az élet számos más területén szeretné kipróbálni magát.

- Horváth Ferenccel közösen létrehoznak egy új labdarúgó szövetséget, ahol végre saját maguk alkothatják meg a szabályokat. Ezeket a szabályokat azonban majd mindig saját csapataik mérkőzésének, illetve a bajnokság végeztével fogják elárulni. Először a világon alkalmazzák a mesterséges intelligenciával rendelkező robotbírókat. Természetesen lesz videóbíró, sőt szintén egyedülálló módon, videó-videóbíró is.

- Visszatér a pályára, és jelentkezik a felcsúti Ifjúsági Labdarúgó Akadémiára. Tehát igazából nem is elküldték, hanem másik pozícióba kerül munkaadójánál.

- A Máriaremetei Alternatív Általános Iskola és Tizenegytannyelvű Gimnázium-ban magyar tanár és beszédtechnikai óraadó lesz. Tehát továbbra sem tud majd elszakadni a magyar fiataloktól.

- A Paprika TV újonnan induló műsorának, a "Hogyan őőzzünk egészségesen"-nek lesz a műsorvezetője.

- Fogja a sátorfáját és meg sem áll Hoollywood-ig, ahol végre kiteljesedhet a személyisége. Tudni véljük, hogy a Marvel Univerzum már felkérte a Galaxis Őőő-i főszerepére.

Amúgy meg nézzétek meg legújabb videónkat, ahol megkóstoltuk az összes létező pálinkaízt IS!

ÓRIÁSI BOMBA LETT A SZEZON LEGSZEBB GÓLJA - videó

Trollfoci
2018.06.04.

Tegnap a RangAdó gálán díjazták a múlt héten véget ért, 2017/18-as MB1-es szezon legjeit. Többek között elismerték a legjobb férfi és női játékost, a szezon felfedezettjeit, de díjat kapott a gólkirály és a legjobb edző is.

Emellett az is kiderült, hogy kinek a találata lett az évad gólja. A "magyar Puskás-díjat" idén a kispesti Gazdag Dániel kapta, aki egy 30 méteres föld-levegő rakétával terhelte meg a Balmazújváros kapuját. Kétségkívül bombagól volt:

A férfi MB1 legjobbja: Davide Lanzafame (Kispest)

A női MB1 legjobbja: Fenyvesi Evelin (Ferencváros)

A férfi MB1 felfedezettje: Varga Kevin (Debrecen)

A férfi MB1 gólkirálya: Divide Lanzafame (18 gól)

A férfi MB1 legjobb edzője: Horváth Feri... helyett Csertői AurélA legszebb gól után nézd meg a legszebb YouTube-epizódunkat is! 

 

MEGINT KLUBOT BÜNTETETT MAGA HELYETT AZ MLSZ

Trollfoci
2018.06.01.

Nem lehet felhőtlen az Újpest öröme a múltheti Magyar Kupa győzelem után. Az MLSZ ugyanis fegyelmi ülésén 4 millió forintos bírságot szabott ki a lila-fehér csapatra a döntőt történtek miatt.

A szankció legfontosabb oka a szurkolók által használt, jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz volt. Az, hogy ezért az klub kap pénzbüntetést, már lassan megszokott "furcsaság" a szövetségtől, hiszen a döntő rendezője nem az Újpest, hanem maga az MLSZ volt.

Bajnoki meccseken a hasonló dolgok miatt mindig is a rendezőt büntetik a beengedési szabályok be nem tartásáért, ám amikor ezt ők nem tartják/tartatják be, akkor mindig, már előre kijelentik, hogy az adott klub lesz a felelős.

Hogy ebben mi a logika, és, hogy miért nem sikerül a saját szabályaikat betartatni, arról egyelőre az illetékesek nem nyilatkoztak.(eredeti kép: MTI)

Cikkünk után nézd meg legújabb YouTube epizódunkat is, melyben szintén sok pénzről van szó!

71 ÉVES PAPA LŐTT GÓLT A MEGYEIBEN - videó

Trollfoci
2018.05.31.

Bogdan Glabick egy hős. Egy olyan sportembert, akiről bárki példát vehetne. A lengyel öregúr ugyanis 71 évesen aktív megyei focista lengyel barátainknál. Annyira aktív, hogy az elmúlt hétvégén gólt is szerzett csapatában.

A Hutnik Huta Czechy csapata, Bogdan barátunk góljának is köszönhetően fölényesen nyert, és versenyben van a megye 1-nek megfelelő osztályba való feljutásért.

A pályára lépés és a gól azonban csak az egyik fele a csodás teljesítménynek. Külön említést érdemel az azt követő gólöröm is: Glabick úr ugyanis, ahogy a videón is látszik, olyan repülőzést vágott le, hogy jó pár 71 éves már attól szívszélütést kapna, ha csak nézné. RESPEKT!

 

PORNÓSZTÁR SEGÍTENE A BAJBA JUTOTT CSAPATON!

Trollfoci
2018.05.30.

A Vicenza Olaszország patinás futballklubjai közé tartozik, még 1902-ben alapították a csapatot. Nagy múltú együttes tehát, ám a jelen kevésbé fényes: csupán az alsóbb osztályokban vitézkednek a gárda játékosai.

A piros-fehérek egészen a 90-es évekig a Serie A-ban küzdhettek, aztán kezdődött a hanyatlás. Most pedig már a pénzügyi nehézségek is utolérték a Vicenzát: öt hónapja nem kapnak fizetést a játékosok. A csapat kapcsán már a csődeljárás is szóba került,  ám ekkor érkezett egy váratlan pénzügyi ajánlat.

Amandha Fox, számos felnőtteknek szóló természetfilm hősnője is értesült a klub nehéz helyzetéről és úgy döntött, hogy besegít abba, hogy kedvenc csapata megmaradhasson. S, hogy hogyan? Készült róla egy 2018-as naptár, melynek bevételéből 10%-ot ajánlott fel a klub számára.

A Vicenza eddig nem reagált a 32 éves művésznő segítőkészségére, de ahogy most állnak, nem hisszük, hogy megengedhetnék maguknak, hogy nemet mondjanak. Úgy vannak ők is, mint ahogy valószínűleg Amandha lehetett annak idején: "kellett a pénz"...

Cikkünk után lesd meg legújabb YouTube-epizódunkat is. Ja és IRATKOZZZZZZ FEL!

LIVERPOOL SZURKOLÓK ROHANTÁK LE FELLAINIT, A TÜRHŐ PARASZTOT! - videó

Trollfoci
2018.05.29.

Nem mondhatni, hogy barátságosan fogadták a liverpooli szurkolók Fellainit, a türhő parasztot, a kijevi BL-döntő előtt. Nyitásként közölték vele, hogy "Manchester egy nagy szar".

A - többek között - Szalaival is aljadék módon viselkedő belga frizurakirály több okból is a vörös drukkerek bögyében lehet, hiszen az általuk egyik legjobban utált Everton után, a másik gyűlölt, és a videóban is emlegetett Manchester Unitedben játszott.

A bongyori játékos, a videón látottak szerint, eléggé zokon vette a Manchester emlegetése után felhangzó "Te fattyú! Te fattyú!" skandálást, pedig jól tudjuk, tőle se áll távol a tapló viselkedés.

Fellaini kalandjai után vess egy hosszabb pillantást YouTube csatornánkra és legújabb videónkra is:

BÍRÓKERGETÉSBE FULLADT A PMFC-DABAS MÉRKŐZÉS - videó

Trollfoci
2018.05.28.

Vasárnap a Pécsi MFC az MB3 Közép-csoportjában az Dabas együttesét fogadta. Győzelmük esetén a hazaiak biztosították volna első helyüket a bajnokságban, ezzel együtt pedig az MB2-es tagságukat is.

A Dabas kapusának köszönhetően (aki nem Karius volt) a 0-0-ás állás egészen a végjátékig megmaradt. Az utolsó percekben aztán egy távoli lövésből gólt szerzett a Pécs. A bíró meg is adta a gólt, indult az öröm a pályán és a lelátón. Ekkor azonban, a partjelzővel való beszélgetés után, lesre hivatkozva, a spori visszavonta a találatot, pedig a labda érintés nélkül jutott a hálóba egy távoli lövésből.

A B-közép természetesen zokon vette a sorsfordító ítéletet és kb. 30-an a pályára mentek, hogy kérdőre vonják az időközben menekülni kezdő játékvezetőt. A mérkőzés így lefújás nélkül ért véget.

Tény, hogy a játékvezető, valószínűleg hibásan, a feljutástól fosztotta meg a pécsieket, a történetnek azonban nyilván lesznek következményei. Mindenesetre érdekes, hogy egy nagy múltú és szurkolói bázissal rendelkező csapatot, miért fosztanak meg a magasabb osztályba lépéstől.

(videó forrása: Pannon Televízió)

 

Cikkünk elolvasása után nézz rá YouTube-csatornánkra, elsősorban legújabb videónkra! Ha tetszett, és még nem tetted meg, iratkozz fel ránk!

LEISZTINGER: “BÓDOG A FELELŐS A DVTK LEÉPÜLÉSÉÉRT!”

Trollfoci
2018.05.24.

Leisztinger Tamás Diósgyőr-tulaj és hat törzsszurkoló a lillafüredi Palotaszállóban tartott megbeszélésének leirata tegnap került nyilvánosságra.

A Fekete Zsuzsa újságíró által közölt beszélgetésen a tulajdonos elmondta: Bódog Tamást tartja felelősnek, a csapat mind fizikai, mind lelki leépüléséért, és úgy érzi, már előbb el kell volna bocsátania a szakvezetőt. A klubvezér arról is beszélt, hogy a menedzserek és edzők visszaosztatnak maguknak a játékosokkal azok fizetéséből, amiért "egyengetik az útjukat", azaz ezzel magát Leisztingert is lenyúlják. Ez azonban, Bódog edzői munkájával szemben, nem zavarja őt, már megszokta...

Bódog Tamás az NSO-nak reagált a dologra. Elmondta, hogy nem érzi igaznak Leisztinger vádjait a lezüllesztésről, és azt is tagadta pl., hogy tőle származna a szolgálati kocsik elvételének ötlete. Szavai szerint ő nem tapasztalta az állítólagos pénzhiányt sem, amiről hallani lehetett. Utóbbi azért is érdekes, mert, ha valóban anyagi gondok vannak, akkor furcsa, hogy a lenyúlás mégsem aggasztja a tulajdonost...
___________________________________
Cikkünk után figyelmetekbe ajánljuk legújabb YouTube videónkat is. 
Nézzétek meg, iratkozzatok fel:

Ezeket a cikkeket olvastad már?