MEG IS VAN AZ ÉV LEGBALF*SZABB TIZENEGYESE! - videó

Trollfoci
2018.02.01.

Bár még csak február van, így a címben lévő kijelentés erősnek tűnhet, de ha megnézitek a lenti videót, ti sem kételkedtek majd: ennél nevetségesebb balfaszságot nem nagyon lehet csinálni tizenegyes címén.

A török kupából következik a Giresunspor–Fenerbahce egyik jelenete, és a hazaiak játékosának, Dodonak orbitális hibája.

Vajon hogy akarhatta ezt?
Vagy csak tett egy takaros összeget a "lesz kimaradt büntető a meccsen" opcióra?

 

JÓ ÉG, MIT CSINÁLT EZ A CSAJ AZ ÚJ ÚJPEST CÍMERREL! - videó

Trollfoci
2018.02.01.

Pro és kontra bírói ítéletek után még mindig nem tudni, hogy mikor cserélik vissza a régire az Újpest címerét, ha egyáltalán hajlandó lesz erre a belga tulajdonos.

Addig is, előkerült egy felvétel, amin csuda dolgot művel egy dekoratív hölgy a jelenleg érvényben lévő emblémával:

10 DOLOG, AMIT MEGTENNÉNK, HA ANNYIT KERESNÉNK, MINT A FOCISTÁINK

Trollfoci
2018.01.31.

A napokban nagy port kavart, hogy kiderültek az újpesti Windecker József
szerződéstervezetének részletei, melyeket a játékos visszautasított. 

A többek közt 2 millió forintos nettó bérről (ami egyébként a kanyarban sincs a legtöbbet kereső magyarországi spílerek fizujához képest) szóló hírek elindították a bogarat az agyunkban. Azon filóztunk, mit tennénk 2 edzés és meccs között, ha ennyi zseton folyna be a számlánkra.

Rájöttünk, hogy mindenen csak egy kicsit változtatnánk:

Minden reggel tejbegrízt ennénk... aranykanállal.

Néhanap télen is ennénk epret... pezsgő nélkül, de a többi napon csak azzal.

Nem kellene a legújabb Audi... -ból még egy, mert már lenne három.

Nem törölnénk pénzzel segget a wc-n... mert nagyon dörzsöl.

Nem használnánk a pénzünket csajozásra... csak az aranyóránkat, a telefonunkat, az ékszereinket és a kocsinkat.

Sohasem rendeznénk orgiákat a hálószobánkban... a nappaliban több csaj elférne.

Nem használnánk áfacsalásra külföldi rendszámot... szerintünk Szlovákia igenis Magyarország!

Ezután is a boltból vennénk a kaját... a bejárónőnknek simán jutna ideje elmenni bevásárolni.

Tudjuk, hogy válogatott meghívót nem lehet készpénzért venni... de azért utalással megpróbálnánk.

Nektek, TrollFoci-követőknek is adnánk belőle... kölcsön, uzsorakamatra.

2 MILLIÓ MÁR KEVÉS EGY MAGYAR FOCISTÁNAK

Trollfoci
2018.01.30.

Nem kis népharagot keltve jártba be a netet, hogy a fiatal újpesti játékos, Windecker József havi 2 millió, azaz nettó kettő millió forint bérre, kocsira és lakásra mondott nemet csapatának. Legalábbis az Újpest alábbi közleményéből ez derül ki:

...havi nettó 2 millió forint feletti alapfizetést, lakást, kocsihasználatot és étkezést ajánlva szerettük volna meghosszabbítani a június végén lejáró kontraktusát, ezt Windecker József nem fogadta el. Sőt, az úgynevezett magyar szabállyal érvelt, miszerint nélküle csapatunk nem tudja az MLSZ által ajánlott törekvési elvet tartani.

Újabb égbekiáltó tünet mutatkozott meg tehát a magyar fodball testén. Amikor azt kérdezzük sokan, sokszor, hogy egy fiatal, tehetséges játékossal mi történik pár év után, mi veszi el az eszét, nos sokadszorra is úgy tűnik, hogy a válasz a pénz.

De hát, végül is igaza van. Ennyiből csak nyomorogni lehet. Csak heti kétszer jutna epres pezsgőre, meg kaviárra, ami tiszta szégyen. Aztán meg 2 éves Audira sem buknak már úgy a csajok, kellene az új modell...

Na, de most komolyan! József, tudod milyen embereknél keresel te többet? Csak pár példa: orvosoknál, mentősöknél, ápolóknál, akik életet mentenek. Nem kéne inkább csendben örülni és eltenni az ekkora lóvét? És ilyenkor ne érezzük úgy, hogy itt már minden mindegy...

AZ IGAZSÁG: EZÉRT TŰNT EL NÉMETH ANDRÁS - TITKOS FELVÉTEL!!!

Trollfoci
2018.01.29.

Németh Andrást, a hivatalos közlemény szerint a Facebook tiltotta le 30 napra, azonban a tudomásunkra jutott a valódi ok, ami miatt eltűnt szeretett fánkzabálónk.

A Fánk Világháttér Hatalom (a továbbiakban csak: FVHH) féltette az évek során felhalmozott készletét, és egy hosszú ideje kitervelt akció keretében tüntették el Andrást. Egy szigorúan őrzött, titkos bázison kifejlesztettek egy UFO-ra hasonlító, a gravitációs téren kívül is mozgásra alkalmas szerkezetet, amivel elrabolták a gyanútlanul vacsorához készülődő Andrást, akit egy, az emberiség számára ismeretlen börtönbolygóra szerettek volna száműzni, ahol terveik szerint hosszú heteken át éheztették volna.

Egy éles szemű szomszédnak azonban sikerült felvételt készítenie az akcióról.

Bandi egy kódolt üzenet keretén belül üzent nekünk, hogy bár nagyon félelmetes volt a szituáció elsőre, de a túlélési, illetve leginkább az éhezési reflexei hatására ki tudta magát rágni az űrhajóra hasonlító titkos járműből, amivel nem csak pillanatnyi szabadságát sikerült elérnie, de a szabadulás közben elfogyasztott mesterséges páncél hatására 1 hétig nem kell táplálékot magához vennie.

Állítólag az FVHH ősi ellenségeinek, a Véres Hurka Szabadság Mozgalom titkos bolygóján bújkál és várja a Földről érkező felszabadító hadsereget. Kitartás András, visszavárunk!

ÓRIÁSI KÖZHELYCUNAMI AZ ÚJ MAGYAR KAPITÁNYTÓL

Trollfoci
2018.01.25.

Georges Leekens ma sajtótájékoztatót tartott a tegnapi Nemzetek Ligája sorsolás kapcsán.

A megismert ellenfelek alapján vázolta az idei évet, és még több más témáról is szót ejtett. Anélkül, hogy hosszasan ecsetelnénk az elhangzottakat, álljon itt néhány orbitális közhely, amiből megtudhatjátok, miről is volt szó:

Ez nagyon kiegyenlített csoport.

Mire a finnekkel találkozunk, tudnunk kell, hol állunk.

Fel kell mérnünk a csapatunkat, hol áll most a válogatott.

Megpróbálunk minél többet elemezni.

A szurkolót nem lehet becsapni.

Nagyon keményen kell dolgoznunk.

Kiérdemeltük a tiszteletet. (MIVAN???!!! – a szerk.)

Nekem nem az a feladatom, hogy jósoljak.

A játékosoknak bizonyítaniuk kell.

+1 kedvenc:
Már tegnap elkezdtük a felkészülést: Belgiumból megkaptam a belga–görög meccs felvételét.


JÖHET AZ ÚJABB DRÁMA, A GÖRÖGÖK MEG MEHETNEK A PITÁBA!

Trollfoci
2018.01.24.

Adminjaink értékelik a Nemzetek Ligája-sorsolást:

Cs. admin


A finnek elleni meccsekre már be is adhatnánk a kérvényt, hogy csak az utolsó 10 perceket játsszuk le, úgyis mindig akkor basszuk meg őket.
Az észtekkel vívott csatáknak simának kellene lenniük, de a 2017-es év után nekünk már a Cook-szigetek ellen is félni kell... Reméljük meccs előtt most nem kell majd rendőrök gyűrűjében edzeniük Dzsudzsiéknak, mint legutóbb.
Végül itt vannak a görögök. Szeptemberig csődbe mennek, 6 pont ide.

L. admin

„Ez már nem a fodbalról szól”- szellemében néztem végig a sorsolást, mert őszintén bevallom, hogy nem igazán hozott lázba, hogy kikkel meccselhetünk a Nemzetek Ligája történelmi első kiírásában. Pulzusszámom csak akkor növekedett meg picit, amikor megláttam a jó öreg Jari Litmanent és örömmel konstatáltam, hogy jó egészségnek és kiváló formának örvend a finn legenda.
De, hogy egy kicsit szakmázzunk is: Észtország tűnik a legverhetőbb ellenfélnek, de ugye nekünk 2018-ra megadatott az, hogy egy ország válogatottjáról sem szabad kijelentenünk, hogy a verhető kategóriába tartoznak. Álljunk teljesen pesszimistán a mérkőzéshez, és ha kikapunk, akkor elmondhatjuk magunkról, hogy voltunk Tallinba, ahová ugye nem mindenki jut el…


Finnországban amikor meglátták, hogy megint velünk játszanak nemzeti gyásznapot hirdettek és Stieber Zoltánra hajazó woodoo babákat kezdtek el vadul tűkkel szurkálni. Komolyan mondom, hogy már sajnálom szerencsétleneket és, ahogy kollégám fogalmazott elég lenne a mérkőzésből maximum 10 percet lejátszani, jöhetne a dráma, aztán mi jöhetnénk haza, hogy a finnek feldolgozzák az újabb vereségüket azon az elbaszott nyelvükön és visszatérjenek a hoki és az alkoholizmus világába, amihez valójában értenek.


A görögök… A görögökről nem voltam soha túl jó véleménnyel, főleg azóta, hogy a Blaha Lujza téri gyros-ukkal okoztak jó pár kellemetlen órát a mellékhelyiségekben. 2004-ben voltam olyan idióta, hogy még szurkoltam is nekik, ahhoz az undorító, mocskos anti futballhoz asszisztáltam, de hát fiatal voltam és kellett a pénz… Egyszerűen nem tudok egy olyan országot komolyan venni, ahol nem lehet megkülönböztetni a férfiakat a nőktől. Sok esélyünk nem lesz ellenük, de majd viszünk Vindexet, az mindenre jó…
Összegezve tehát, ha a magyar labdarúgó válogatott kicsit összekapja magát és komolyan veszik ezt a sorozatot, akkor akár még be is húzható az első hely. Ha meg nem, akkor legalább lesz 3 újabb hűtőmágnesem.


S. admin

Nemzetek Ligája, megint egy kupa, amit valószínűleg inkább emlegetni, mint emelgetni fogunk. Egy ideig legalábbis biztosan, hiszen a C divízió, papíron legerősebb csapataként indulunk neki a hoki-vb szerű új sorozatnak, tehát még 2 szintet kell feljebb lépni a trófeáig.


A sorsolás előtt is tiszta volt, hogy a mögöttünk lévők közül is jó páran vernének most minket, de azért bíztunk benne, hogy olyan csoportot kapunk, amiből lesz esély az Eb-re jutásra (ugyanis azt is lehet ebből szériából).
Aztán ma megkaptuk a görögöket, finneket és észteket. Mondhatnánk, hogy előbbieket megverjük, aztán mehetnek a pitába, de tudjuk, hogy már nem olyan szarok, mint 2 éve, ráadásul Storckék akkor is kikaptak tőlük 4-3-ra...
A finnek ellen lassan már kötelező a dráma, bár az utóbbi kettőnél volt egy Drámai Dárdai Pálunk. Az észtekről, Cs.-hez hasonlóan, nekem is annyi jut eszembe, hogy az ellenük játszott meccsen mondta sírva Dzsudzsi, hogy rendőrök mellett kellett edzeniük.
Azóta minden a visszájára, majd újra a színére fordult, reméljük most megint jön egy pozitív fordulat!

EZEKKEL A FOCIS DUMÁKKAL SZEDJ FEL CSAJOKAT!!!

Trollfoci
2018.01.23.

A TrollFoci ahol tud, segít.

Így van ez a párkeresésben is, bár tudjuk, hogy a magyar fodballistáknak nem igazán van szüksége segítségre, hisz mindannyian jóképűek, sportosak és sikeresek. De azért talán mégis akad, akinek jól jön néhány új duma a repertoárba:


Meghúználak, mint Dombi Tibi a jobb szélt!

Beteszem, mint Stieber az osztrák kapuba!

Ígérem, nem töröm össze a szíved, mint Dzsudzsi a Lambót!

Hiányzol, mint magyar szurkolóknak a vb-szereplés!

Mindig szeretni foglak! Nem pótolhat senki! Még szerb, horvát és uruguay-i légiósok sem.


Ígérem, nem csak 550 naponként piszkálom, pöckölöm, tuszkolom be neked.


Ha én lennék a dzsungel királya, te lennél a királynőm!


Szép vagy, mint hamis igazolással mesterhármast rúgni!


Ígérem, nem fogom mindenkinek beverni, mint Nikolics.


Nélküled annyit ér az életem, mint egy gól 8-0-ás hátrányban.


Itt maradok veled, nem foglak úgy cserélgetni, mint Bajzát Péter a csapatait.


Szerelmem olyan erős irántad, mint Budovinszky bombalövései.

BELEHUGYOZOTT A KAPUS KULACSÁBA, MAJD VISSZADOBTA NEKI

Trollfoci
2018.01.22.

Igen, igen és örökké igen! Gera Zoli Angliájában más a futballkultúra, mint nálunk. Az emberek teljesen máshogy állnak a labdarúgáshoz, mint a lesajnált Magyarországon.

Na, de lehet, hogy csak mi ragozzuk túl a dolgot és csak annyi történhetett, hogy a szegény Middlesbrough szurkolóra rájött a vizelhetnék és másképpen nem tudta megoldani a dolgát...

Történt ugyanis, hogy egy ködös albioni mérkőzésen a QPR kapusának a kulacsát egy a pályára berohanó szurkoló felkapta és kihajította társai közé. Emberünk nem volt rest és azonnal elvégezte "kisebb" dolgát, amit azonnal vissza is hajított Alex Smithies háta mögé, hogy a derék portás azzal oltsa a szomját. 

Arról nem érkezett jelentés, hogy a hálóőr beleivott-e a finom nedűbe, arról viszont igen, hogy a renitens pisilőt azonosították, majd később le is tartóztatták. Ez a gyerekes tréfa egy örökös eltiltást hozhat neki és soha többé nem teheti be a lábát Britannia fodbal létesítményeibe.

Gera Zolinak ismételten köszönjük, hogy egy újabb leckét kaphattunk az angol futballkultúrából.

FUCSOVICS NAGYSZERŰEN JÁTSZOTT FEDERER ELLEN!

Trollfoci
2018.01.22.

A magyar szurkolók biztatása mellett lépett pályára Fucsovics Márton a Australian Openen. Telt ház, azaz csaknem 15000 érdeklődő volt a világklasszis Roger Federer elleni meccsén.

A második kiemelt svájci nyilvánvaló esélyesként lépett pályára, mégsem volt olyan egyértelmű a meccs alakulása. Az első szettet ugyan 4-6-ra nyerte, ám a másodikban rövidítésre tudta kényszeríteni Fucsovics (6-7).

A magyar srác aztán kissé elfáradt a meccs harmadik szakaszára, amit már simábban tudott behúzni az egykori világelső (2-6).

A legjobb 16-ba kerülés így is történelmi a férfiak között, hiszen a jelen lebonyolítási rendben még nem sikerült ezt elérnünk. Fucsovics Márton tudatos, fegyelmezett versenyző, aki egyre nagyobb sikerekre képes.

Ilyenkor persze a futballkedvelő ember felsóhajt: bárcsak lenne 3 ilyen felfogású fiatalunk a válogatottba, akik köré fel lehet építeni egy csapatot! Na, de ott most előbb Kazahsztántól kéne nem kikapni márciusban...


Ezeket a cikkeket olvastad már?