Blogolj!

NE SZÍVASS! NEM KÖZVETÍTIK AZ U17 MECCSÉT!

Trollfoci
2019.05.15.

Nagyon szépen megy az U17-es csapat az Eb-n és csütörtökön a vb-részvételért játszhat. Épp ezért szinte hihetetlen, de megint sikerült olyan stadionba tennie az UEFA-nak a meccset, ahonnan nem lehet közvetíteni!

A “Na elmentek ti a p!€$@ba” érzés nagyon erős most nyilván mindenkiben, hiszen óriási a tét, és reális az esély. Az UEFA-nál úgy néz ki, ez nem nagyon érdekel senkit.

Van még egy nap, reméljük elér valamit az M4Sport, akik nyilván nem azért fizettek a jogokért, hogy pont a lényegről maradjanak le...

Mindenesetre kamerák ide vagy oda, mi lélekben ott leszünk, MERT GYŐZNI KELL!

(forrás: NSO, origo)

20 MÉTERES GÓLT VERTÜNK A SPANYOLOKNAK! - videó

Trollfoci
2019.05.14.

Sajnos nem jött össze U17-eseinknek az Eb-elődöntő és az egyenesági vb-részvétel. A tegnap esti negyeddöntőben 1-1-es rendes játékidő után büntetőkkel ütötték ki őket a spanyolok.

A tizenegyespárbajban 4-szer betaláltunk, ám az utolsó párban Németh Andrásnak - akinek az eddigi háromból két győzelmet is köszönhettünk - nem volt szerencséje. Ez pedig azt jelenti, hogy a belgákkal játszunk az 5. helyért és egyben a brazíliai vb-részvételért.

A vége szomorú volt, de a 90 percet nézve büszke lehet magára a gárda. Szilárdan védekeztünk és még egy gyönyörű egyenlítő gólra is futotta az erőből. Ominger Gergő öregkorában is mesélheti majd ezt a találatot:

IDEGÖLŐ VÉGJÁTÉK - ÍGY NYERT BL-T AZ ETO! - videó

Trollfoci
2019.05.13.

Sorozatban harmadszor, összességében pedig ötödször lett Bajnokok Ligája-győztes a Győri ETO női kézilabda csapata. Görbiczék a korábbi edzőjük, Ambros Martin által irányított Rostov Don-t győzték le a döntőben.

A zöld-fehérek sznte végig kézben tartották a meccset, ám a végére elolvadt a néha már 5-6 gólos előny, és az utolsó fél percre ugyanott tartottunk, ahol tavaly ilyenkor: az egyenlítésért támadhatott egy hiba után az ellenfél.

Oftedal úgy tűnik szereti a drámát, mert tavaly ő adta el a labdát, most pedig rosszul lőtt kapura (az edzői utasítás ellenére) és jöhetett az ellenfél. Ám, ahogy akkor Kis Éva, most Grimsbø védett a dudaszó pillanatában, és indulhatott a fieszta!

Íme a szívszélütést okozó utolsó másodpercek:

EZ A GÓL HOZTA A DRÁMÁT AZ U17 MECCSÉN!

Trollfoci
2019.05.11.

Újabb utolsó pillanatos gól hozta meg a győzelmet az U17-es csapatnak, ezzel pedig 100%-os mérleggel lett meg a csoportelsőség!

A győzelmet érő találat ezúttal is Németh András lábában volt, ám most még jobban elhúzta a dolgot: a 94. percben talált be. És nem is ez volt az egyedüli gólja, hiszen a csapat első találatát is ő jegyezte egy szép szóló után.

A dráma 2:29-től:

DOMBI TIBI IS MOST ÉRETTSÉGIZIK!

Trollfoci
2019.05.08.

Most tesz érettségi vizsgát a Loki-legenda, volt válogatottunk, a Bombázó: Dombi Tibor. A Blikk írta meg, hogy a kortalan 7-es iskolapadba ült, és most számot ad a tanultakról.

Tibinek hentes szakmája van, amit szakmunkásképzőben szerzett, aminek a végén nem volt érettségi, ám most az UEFA A licences edzői papírjainak megszerzéséhez ez alapfeltétel. 


"Mindenki azt mondta, hogy az idei feladatok keményebbek voltak a korábbiaknál. Teszteltem a tudásomat a tavalyi és a tavalyelőtti példákkal, azok könnyebben mentek. Bent voltam három órát, majd meglátjuk, hogyan sikerült."

Mesélte Dombi, aki amúgy az edzőképzés - és a tanulás - mellett a Debrecen U19-es csapatának másodedzője is. 

Egy kalappal!
_____________
https://www.begambleaware.org/

EZZEL A GÓLLAL LETT EB-NEGYEDDÖNTŐS AZ U17-ES CSAPAT! - videó

Trollfoci
2019.05.07.

A szombat esti, portugálok felett aratott bravúros győzelem után, ma kora délután Izland ellen játszotta második Eb-csoportmeccsét az U17-es magyar válogatott. A továbbjutás, sőt a csoportelsőség is elérhető volt egy esetleges győzelemmel.

És, ha már az volt, meg is szerezték a fiúk! Nem volt ugyanakkor könnyű meccs, hiszen első félideji vezető gólunkat (Molnár, 31.) egyből a szünet után kiegyenlítették az szigetországiak.

Ahogy azonban az egy rendes magyar meccsen lenni szokott egy északi válogatott ellen, jött a dráma! Ezúttal egy 90. perces tizenegyesből. Németh András (nem a miénk, a másik) váltotta gólra a megítélt büntetőt.

És mivel a csoport másik meccsen Portugália verte az oroszokat, még egy esetleges utolsó körös vereséggel is csak beérni tud pontban az egymással játszó Izland vagy a luzitánok, akiket ugyebár egyaránt vertünk, szóval csoportelsőként léptünk a legjobb nyolc közé!

Szép volt fiúk! Íme a döntő gól, melynek videójáért köszönet Fekete Bélának:

NEM ÁLL LE A FRADI-VIDI CICAHARC PETRJAK KÖRÜL - cikk és szavazás

Trollfoci
2019.05.07.

Szombaton robbant a hír, hogy hiába tárgyalt Ivan Petrjakkal az FTC, a Sahtartól kölcsönben szereplő játékos a Vidivel is megbeszéléseket folytatott és valószínűleg oda tart. Aztán ez a valószínűség bizonyosságba fordult az aznap esti derbi előtt, amikor kiderült, hogy Petrjakot kitették a Fradi keretéből.

Azóta eltelt 3 nap, és folyamatosan jönnek az egymást rágalmazó és hibáztató nyilatkozatok, nagyjából ebben a sorrendben:

-FTC: Petrjak átverte őket, és horribilis fizetést akart.
-Petrjak ügynöke: nem volt átverés, a Fradi nem tett komoly ajánlatot.
-FTC: ez hazugság, még Ukrajnában is kimentek miatta.
-Petrjak ügynöke: az FTC nem tisztelte eléggé a játékost.
-FTC: ő nem tiszteli az FTC-t, csak keresni akart rajtuk.

Aztán keményebbre fordult a duma: az ukrán ügynöke azt mondta az M4 Sportnak, hogy Orosz Pál Fradi-vezérigazgató a szurkolókat Petrjak ellen akarja fordítani, fenyegeti őt és a nejét is.

Ezt persze Hajnal Tamás az FTC részéről tagadta és az ügynök felelősségét emlegette az ügyben, újra megjegyezve, hogy a legjobban fizetett játékos "címe" lett volna Petrjaké, de ez se volt neki(k) elég.

Szerintetek tényleg ilyen nagy dolgokról van szó, vagy egyszerűen pénz beszél és az egész csupán vihar a biliben?

Mit gondoltok a Petrjak-ügyről?

Szavazok

EZZEL A KÖTÉNYES GÓLLAL VERTÜK A PORTUGÁLOKAT! - videó

Trollfoci
2019.05.06.

Megkezdte szereplését U17-es válogatottunk a korosztályos Eb-n. De még hogyan! Óriásit küzdött, és nagyon jól védekezett a jóval feljebb rangsorolt portugálok ellen és végül nyerni is sikerült!

Bravúrgyőzelemhez méltó volt a találat is: a csereként beállt Kosznovszky Márk a kapust bebőrözve passzolt a kapuba egy kitűnő kiugratást, 1-0 ide. Álomkezdés!

Folytatás holnap 13:00-kor az oroszokat verő Izland ellen. Ha az első ötben végzünk, indulhatunk a brazíliai U17-es vb-n.

VALÓSZÍNŰLEG EZZEL A GÓLLAL ESETT KI A HALADÁS

Trollfoci
2019.05.05.

Hatalmasat megy a Haladás tavaszi szezonban, igazából már mi sem emlékszünk hány pontos hátránnyal fordultak rá a 2019-es esztendőre, de a bentmaradásra annyi esélyt adtunk, mint, hogy Magdi anyus egy nagy filmes csavarral újra feltűnjön a Barátok köztben.

Talán egy egész kecskefarmot feláldoztak Szombathelyen, aminek köszönhetően pár fordulóval az MB1 vége előtt még reális esélyük is nyílt kiharcolni a jövő évi első osztályú tagságot. Na valószínűleg a Paks ellen a 93. percben benyelt gól ezeket az álmokat szertefoszlatta. Büdös nagy góllal döntötte letargiába Mohamed Remili a szombathelyi szurkolókat.

JÓ ÉG, MEKKORA BÍRÓI HIBA! - videó

Trollfoci
2019.05.02.

Ahogy a lenti, Paraguayban készült videót néztük, azon járt az eszünk, hogy egy ilyenért 1 hétig, ha nem tovább szívná 450ezer TrollFoci-követő Kassai vérét, ha ő követte volna el ezt a csodát. De nem ő volt, hanem Cristian Aquino sporttárs.

Aki egyébként csak beugró volt a felvételen látható meccsen, mivel az eredetileg kijelölt kollégája megsérült. Hát utólag már biztos bánja, hogy így alakult, ugyanis akkorát hibázott, mint ide Dél-Korea.

Na jó igazából csak kb. 1 métereset: egy távoli lövés csattant a felső lécen, majd lepattant nagyjából ennyivel a gólvonal elé. A partjelző és a spori pedig középre mutattak... Persze jött a reklamáció-cunami, de nem volt visszaút, a hazaiak pedig ezzel a "góllal" bukták a győzelmet.

Sokszor szidják a VAR-t, de az ilyen dilettánsok mellé biztos jól jönne. Azt meg, hogy egy ilyen hiba után mit kapott volna hősünk egy megyei szomszédvárak meccsen, inkább el se akarjuk képzelni...

Ezeket a cikkeket olvastad már?