Blogolj!

A VILÁG LEGHÜLYÉBB SÉRÜLÉSE! - videó

Trollfoci
2019.05.01.

Sok bizarr és furcsa sérülést láthattunk már focipályákon, de ennél hülyébbet talán még soha!

Mattias Özgun készült beállni a svéd másodosztály egyik meccsén. A Degerfors játékosa várt a vonal mellett, aztán társa közeledtével pacsira emelte a kezét.

Na és itt romlott el minden: a csapattársa ugyanis nem a tenyerébe csapott, hanem a szemében! Sőt, kiserült, hogy olyan erősen, hogy végül le is kellett cserélni nyomorult hősünket...

KIDERÜLT, LESZ-E ÚJPESTI SORFAL A FRADINAK

Trollfoci
2019.04.30.

Egyre több országban szokás - feltehetőleg angol mintára -, hogy a bajnokság vége előtt már matematikailag is bajnok csapatnak sorfalat állva gratulál az aktuális ellenfél. Nos, a Fradi hétvégén bajnok lett, a következő ellenfele pedig éppen az örök rivális Újpest...

Ennek apropóján kereste meg a Nemzeti Sport a lilák vezetőségét, hogy várható-e a részükről is ez a divatossá váló gesztus. Berta Csaba ügyvezető azonban lehűtötte a kedélyeket: elmondta, hogy ő személyesen gratulál majd az FTC vezetőinek, de azért sorfal nem lesz.

Az FTC - Újpest meccs szombaton 19:30-kor kezdődik a Groupama Arénában.

TÖMEGBUNYÓ A MEGYEI MECCSEN! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.29.

Sokat emlegetett mennyei megyei "hangulat" alakult ki Tolna megyében a Tolna - Tamási mérkőzésen: összeverekedtek a nézők.

A tettlegességhez vezető ok nem igazán tiszta, de hát egy ilyen presztízs meccsen nem szokott sok kelleni az ilyesmihez. Pár hangos szó után már alacsonyan repkedtek a pofonok, sőt még a ruhát is letépték egymásról a résztvevők.

Végül sikerült szétválasztani a feleket, komolyabb sérülés - úgy tudni - nem történt, bár a mentők azért kiérkeztek a helyszínre. Ahogy egyébként a rendőrség is, nyilván lesz folytatása az ügynek.

A meccset végül a Tolna csapata 3:0-ra megnyerte.

Íme a csetepaté a Tolnatáj TV felvételén: 

SZALAI EZT ELÉG SZÉPEN RAKTA BE! - videó

Trollfoci
2019.04.29.

Igen jó formába lendült Szalai Ádám a Hoffenheim színeiben. Egy héttel ezelőtti ötvenedik gólja után, tegnap már az ötvenegyediket szerezte válogatott támadónk.

Nem is akárhogyan! Egy amolyan gyors, "Eb-s" támadást vezettek ugyanis a kékek a meccs elején, aminek a végén Szalai gólja is némileg az osztrákoknak lőtt találatára hasonlít. Annyi különbséggel, hogy itt egy igen szép bokamozdulattal és külsős lövéssel juttatta közelről a kapuba a lasztit. 

A dolog szépséghibája, hogy sajnos a megszerzett előnyt - egy kihagyott tizenegyesnek is köszönhetően - nem sikerült megtartani, sőt végül ki is kapott Szalai csapata. Persze az ő érdemeiből ez nem von le semmit, íme a gól:

SZOBOSZLAI MEGINT GÓLPASSZT ADOTT! - videó

Trollfoci
2019.04.25.

Szoboszlai Dominik egyszerűen nem tud leállni! És ennek mi, mint a júniusi Eb-selejtezőket váró szurkolók nagyon örülünk. 

Bajnokin eddig még nem kapott ki a fiatal magyarral a csapatban a Red Bull Salzburg, és ez most is csak kb. 20 percig tűnt esélyesnek a beállásától számítva. Válogatott támadónknak ugyanis ennyi idő kellett, hogy kiossza a lenti videóban 4:05-től látható újabb gólpasszát.

Végül pedig még a győzelem is meglett, mivel a hosszabbításban további 2 gólt lőttek a salzburgiak.

ÓRIÁSI RESPEKT, ZLATAN! - videó

Trollfoci
2019.04.24.

Tudjuk, biszi-b*szi, ráadásul egyszer a bal heréjével szerzett ellenünk győztes gólt, de Zlatan Ibrahimovics minden arcoskodása ellenére kiérdemli a fociszeretők tiszteletét. Ennek pedig újabb bizonyítékát adta a minap.

Jelenlegi csapatával, az Los Angeles Galaxyval éppen a pályára való kivonulásra készültek. A manapság megszokott gyerek kísérők fogták a játékosok kezét. Ibra rámosolygott a mellé beosztott lurkóra, aztán észre vette, hogy valami nem okés.

A kis srác el is mondta neki, hogy ideges, mivel vele vonulhat be. Ibra pedig nagyon jó fej módon megnyugtatta, és egyben életvezetési tanácsot is adott. Íme:

JÓ ÉG, MEKKORA CUMI! - videó

Trollfoci
2019.04.23.

Az argentin ligakupa nem éppen az a sorozat, ami a magyar fociszeretők figyelmének középpontjában lenne, de most olyan történt benne, amit látni kell! 

Gimnasia La Plata nevű együttes búcsúztatta a lent látható meccsen a Newell's Old Boys csapatát, de nem az 1-3-as eredmény, vagy a gólok tették emlékezetessé az összecsapást. Arról a győztes csapat fiatal játékosa, a venezuelai Hurtado gondoskodott.

A srác olyan sarokkal felpörgetős esernyőcselt nyomott, hogy szegény ellenfél a labda HELYÉT próbálta elvenni tőle! Óriási cselló. Szerencsétlen hazai játékost egy darabig még húzni fogják vele az öltözőben, az biztos.

MÉG EGY NAGY KLUB AKARJA SZOBOSZLAIT

Trollfoci
2019.04.22.

A Szoboszlai Dominiket övező figyelem nem csökken. És ez igaz a nyugat-európai nagy klubok vezetőire is, ugyanis újabb edző listáján szerepel a neve a hírek szerint.

A már korábban többször felmerült Juventus és Inter mellett, úgy néz ki, hogy a Napoli és Carlo Ancelotti is figyelemmel kíséri a fiatal futballista játékát. Legalábbis az olasz sajtó szerint.

A Salzburggal nem rég szerződést hosszabbító és azóta is remeklő Szoboszlai értékét kb. 15 millióra tette a Tuttosport egy hónappal ezelőtt. Ez az összeg pedig nyilván nem csökkent azóta...

Képtalálat a következőre: „carlo ancelotti”

KEMÉNY "MOTIVÁLÓ" SKANDÁLÁS A DIÓSGYŐR-SZURKOLÓKTÓL - VIDEÓ

Trollfoci
2019.04.22.

A DVTK nincs éppen kecsegtető helyzetben az MB1 végéhez közeledve. Bár még simán bent maradhatnak, a szurkolók nyilván nem ilyen izgalmakra vágytak a szezon előtt.

Ennek az érzésüknek pedig hangot is adtak és nem is nagyon kódolták az üzenetet. Könnyen érthető:

JÓ LÖVÉS... BEDOBÁS! - videó

Trollfoci
2019.04.18.

Ragozhatnánk, hogy mennyi elképesztő dolgot láttunk már a fociban, de amit a Mennyei Bajnokság adhat, azt nem adja meg semmilyen Sampion Liga meccs! A lenti videón látható mozdulathoz talán felesleges is ennél több felvezetést írni, hiszen, amit Uzoma tett a tegnapi Kispest - Soroksár MK-meccsen, az önmagáért beszél.

Zseniális: 

 

Ezeket a cikkeket olvastad már?