NEYMAR A REALBAN! - kép

Trollfoci
2018.03.12.

Kedvenc Volt kedvenc csapatunk, a PSG Eindhoven játékosáról, Neymarról mindenki úgy tudja, hogy sérült. Nos, olvasónk, Kornél lent látható fotója ezt cáfolni látszik, és egyszerre azt is bizonyítja, hogy a brazil támadó már a Realban van!

A kép annyira egyértelmű, hogy itt már nincs lehetőség magyarázkodásra. Látható rajta, hogy Neymar a Realban van, és kifejezetten boldognak látszik. 


Nyilván megkapott mindent, amit venni akart. A kazincbarcikai Real üzletre tehát büszke lehet a tulajdonosa: Neymart is elégedett vásárlóik között tudhatják. Megkeresésünkre először nem reagált a játékos, mert szerinte nem állunk a személyéhez sokszor pozitívan, de végül sajtósával egy rövid közleményben tudatta portálunkkal, hogy a Reál élelmiszer üzletlánc boltjai a kedvencei, mert mindig friss pékárú kapható és csak itt lehet beszerezni akciós áron a szalontüdő konzervet, ami neki nagy kedvence...

Jön az év e-rangadója és tornája

Trollfoci
2018.03.08.

Vadonatúj őrület az e-sport, amelyből természetesen mi sem maradhatunk ki: március 9-én 18 órakor a Ziccer! TrollFoci Sport Pub-ban megmérkőzik egymással a magyar internet legnagyobbjai közé tartozó két oldal, vagyis Tibi atya–TrollFoci rangadó lesz!

Ennek apropója, hogy március 23-25. között Magyarország világszínvonalú, nemzetközi tornát rendez V4 Future Sport Festival címmel, amelynek felvezetéseként rendezzük meg ezt a meccset. Magát a tornát a budapesti BOK Csarnokban rendezik majd és 1 millió eurót osztanak szét a legjobbak között. A V4 országok, vagyis Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia részvételével életre hívott tornát az Egymillióan a magyar esportért Egyesület szervezi, a két konzol (mert hogy egyszerre PlayStation-ön és Xbox-on is megy a küzdelem) győztesei pedig egyből a világbajnokság selejtezőjének rájátszásában találják magukat – legalább ő, ha már Storck csapatának nem sikerült, kicsi öröm is öröm. Az eseményen a sportág világsztárjai is jelen lesznek, akik mondjuk a TrollFoci játékosát még soha sem győzték le és garantáljuk, hogy nem is fogják.

A pénteki meccsen sem lehet kérdéses a végeredmény, hiszen a Ziccerben sokkal jobban tolódunk majd, mint a részeges pap ministránsai, így csak kicsit lenne meglepő, ha 8–1-re nyernénk. A csoda az lenne, ha kapnánk gólt, de a klasszikus eredmény elérése megér egy kis lazítást.

Aki a mi rangadónk után kíváncsi lesz a V4-es tornára is, annak nem kell mást tennie, csak regisztrálni a https://v4futuresports.eu/registration oldalon. A V4 Future Sports Festival minden esport versenyéről lesz élő közvetítés, így online is lehet majd követni a legjobbak összecsapásait. Minden naprakész infó megtalálható a rendezvény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/v4futuresports/).

A rendezvényt csak 14 éven felüliek látogathatják. A 18 éven aluliaknak magukkal kell hozniuk szüleik írásbeli engedélyét, mert ennek hiányában nem látogatható a rendezvény.

Az mondjuk a pénteki meccsünkre is elkél majd, hiszen lényegében nyilvános kivégzés lesz.

6+1 INDOK, AMIÉRT KIESIK MA A JUVENTUS!!!

Trollfoci
2018.03.07.

Este Sampion Liga ismét, és mivel a PSG Eindhoven kiesett, új csapat után kellett néznünk, akinek már 25 éve szurkolhatunk. Így esett a választásunk Töttösháza testvércsapatára, a Tottenhamra.

Ezért szurkolunk nekik, és ezért fog továbbjutni csecsemő korunk óta szeretett csapatunk:

  •  Nem bömböl a kapusuk, ha a Tottenham nem jut ki a világbajnokságra.

  •  A tottenham szurkolói nem nyúznak meg egy zebrát se, hogy abban feszítsenek!

  •  A Tottenham-ben nincsen "jé" betű, így nem kell gondolkodni, hogy "j" vagy "ly", amikor a Facebook-on szurkolunk!

  •  A Tottenham szurkolói még nem árasztották el a TrollFocit a síró kapusuk miatt, hogy legendát nem szabad basztatni

  • A Blahánál azt mondta egy kedves fogatlan néni 500 ft-ért, hogy a Tottenham-re fogadjunk!
  • Juventus = Öreg hölgy. Mi a fiatal csajokat jobban szeretjük

+1: Tottenham sokkal szebb város, mint Juventus.

MINDENKI ÜTÖTT MINDENKIT A PÁLYÁN!!!

Trollfoci
2018.03.06.

Go Ahead Eagles - De Graafschap családbarát mérkőzést rendeztek Hollandiában, ahol ugye már ezer éve megoldottak mindent, bezárták az összes bajkeverő huligánt, na meg ugye teljesen nyilvánvaló, hogy NYUGATON az emberek szórakozni járnak a stadionokba, élvezik a futball minden percét, mustáros virslis szendvicseket majszolnak, popcornt szemezgetnek, a helyükön ülnek és végigtapsikolják a mérkőzést, aztán az egész család az autóba ül és szépen hazamennek...

Egyedül csak nálunk, Magyarországon folyik patakokban a vér a stadionokban, mindenhol máshol rend és fegyelem van. (SICC!!!)

Eddigi soraink természetesen bűzlenek az iróniától, hisz amíg a honi bajnokságban üresen tátonganak a stadionok, addig Európa nyugatabbi felén zajlik az élet rendesen, mind a pályákon, ahol FOCIT játszanak a csapatok, mind a lelátókon, ahová rengeteg ember kijár, mert közönségszórakoztató játékkal örvendeztetik meg őket a labdarúgók.

Go Ahead Eagles - De Graafschap meccs a holland bajnokság másodosztályában, ahol a vendégek 4:0-ra lépték le a hazaiakat. Természetesen a hazai publikum nem örült ennek és a tettek mezejére léptek.

Hatalmas káosz uralkodott el a pályán, játékos ütött szurkolót, szurkoló játékost, játékos játékost, rendező szurkolót, szurkoló rendezőt, szurkoló szurkolót. Külön felhívnánk a figyelmet arra, amikor a videó elején az egyik hazai spíler lerúgja a csapattársát.

Tessék, itt van egy kis EURÓPA!

ILYET MÉG TUTI NEM LÁTTÁL FOCIMECCSEN! (+18)

Trollfoci
2018.03.06.

A sokat megélt futballszurkoló is bizony dörzsölgetheti a szemét az alábbi videó megtekintése után, hogy valóban jól lát-e, vagy csak valami trükk lehet ez. Nem, nem, ez nem csalás és nem ámítás. Emberünk nehezen viselte, hogy kedvencei vereséget szenvedtek, fura módját választotta a feszültség levezetésére.

A "faszomat verjem bele a meccsbe" bizony új értelmet nyert Gelsenkirchenben. 

Fogalmunk nincs, hogy az úriemberrel mi történt, miután kivezették, de valószínűsítjük, hogy egy ideig nem teheti be a lábát egyik stadionba se, így kénytelen lesz otthon, a tévéközvetítés alatt hódolni igen csak meglepő, de mindenképpen formabontó hobbijának. Otthon talán még sikerül is "kivinnie a pályát".

A MAJMOK ÜRÜLÉKKEL DOBÁLÓZNAK

Trollfoci
2018.03.05.

A hétvégi Hamburg-Mainz német első osztályú meccsen a hazai szurkolók egy része igen frappáns módját választotta a vendégek zrikálásnak.

Erős a gyanúnk, hogy a mainziaknak fogalmuk nem volt arról, hogy milyen üzenet szerepel a szektoruk kerítésére kihelyezett két papírlapon.

"Kérjük ne etessék őket! A majmok ürülékkel dobálóznak."

A hamburgi akció után jött az ötlet, hogy szemezgessünk egy kicsit a hazai szurkolók hasonló, az ellenfél táborának szóló, vicces, frappáns üzeneteiből. A lelátói kultúrának mindig is szerves része volt az ilyen üzenetküldési forma, sokszor legalább ezekkel okoztak egy kis izgalmat, ha már a pályán többnyire unalomba fulladnak a jelenetek.

Vicces jelenetek szoktak születni akkor is, amikor az ellenfél tábora még meccs előtt megtudja, hogy mit fognak nekik üzenni:

A végén pedig bónusznak egy félresikerült üzenet. Amikor a szerbek magyarokat kérnek meg lefordítani a kívánt kiírást:

KISPESTI ULTRÁK TROLLKODTÁK MEG MARCO ROSSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁT

Trollfoci
2018.03.04.

Kispesten nem mostanában fog feledésbe merülni Marco Rossi neve, aki tavaly bajnoki aranyat nyert a Honvéddal.

A tegnapi DAC-Nagyszombat találkozót követően két kispesti ultra bejutott a sajtótájékoztatóra és hangos dalolászással fogadták az olasz mestert.

ANGLIÁBAN JÁRT AZ MTK-TÁBOR! - videó

Trollfoci
2018.03.01.

Óriási szurkolói együttműködésről kaptunk videó felvételt!

Úgy tudjuk - bár lehet, hogy rosszul tudjuk... -, hogy az angliai megyei egyik csapata a (ha minden igaz hetedosztályú) Witham Town szurkolói influenzásak lettek, és a csapatuk meccsén való szurkoláshoz segítséget kellett kérniük.

Ekkor pedig nem máshoz, mint egyenesen hazánk legrettegettebb táborához, az MTK Ultrashoz fordultak
A "fal őrzői" nem is voltak restek, mindannyian, tehát MINDANNYIAN el is indultak Angliába, hogy helyettesítsék bajban levő szurkolótársaikat. 

Íme a szenzációs végeredmény:

“FELB***OM AZ ÁRAD!”- Anamaria Prodan, játékosügynök

Trollfoci
2018.02.28.

A játékosügynökökről - tisztelet a kivételnek - általában nem él pozitív kép az emberekben. Pénzéhes piócák jutnak az eszünkbe, akik busás hasznot rántanak le a játékosok átigazolásaiból. És persze egy férfit képzelünk el.

Pedig női managerek is vannak, és bár lehet, hogy ők is ugyanolyanok, mint a fent leírt férfi társaik, de legalább akad köztük, aki jól néz ki!

Nem is kell messze mennünk, hogy találjunk ilyen hölgyet, csak ide a szomszédba. A román nemzetiségű Anamaria Prodan menedzseltjei között válogatott játékos is van, de amellett, hogy profi ügynök, a ruháihoz sem ragaszkodik a végtelenségig. Ezt a lenti képek is bizonyítják.

Nem tudtuk megállni, hogy el ne képzeljük, vajon mivel biztatja az ügyfeleit, mielőtt új csapatot keres nekik? "Nyugi, ismerem az klubelnököt, épp elutazott a felesége, majd felb*szom az árad..."
Áh, de nem, biztos nem.

1200 MASZKOS SZURKOLÓ ÁRASZTOTTA EL AZ OPERAHÁZAT

Trollfoci
2018.02.28.

"- Kisfiam, megint meccsre mentek? Nem unjátok még?

- Nem anya, ma operába megyünk a srácokkal...

- Jól van, persze! Tudod kit akarj átverni..."

Szokatlan módszert választottak a drezdai operaház reklámozására. 1200 Dynamo Drezda szurkolót kértek fel, hogy csináljanak meccshangulatot ebben a szokatlan környezetben, ami sikerült is.

Köszönjük a találatot Nyugaton már megoldották!

Ezeket a cikkeket olvastad már?