Blogolj!

"FÁK JU MÁDÖR!" - TRÁGÁR SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ SUMUDICÁTÓL

Trollfoci
2019.12.10.

Óriási performanszot nyomot az egykori DVSC játékos, Marius Sumudica egy sajtótájékoztatón. A 48 éves, azóta már edzőként dolgozó ex-lokista, Törökországban hívta fel magára nem mindennapi formában a figyelmet.

Nyilván valami kínos kérdést kaphatott, és az erre adott "válaszát" láthatjuk a videóban. A Feczesint idéző, felsőfokú angoltudással elmondott gondolatok után már más nyelven (törökül?) folytatja, és szemlélteti is véleményét a sajtó képviselőinek. Hatalmas!

EZT A KLEINHEISLER-GÓLT NÉZZÉTEK! - videó

Trollfoci
2019.12.09.

Kleinheisler László hónapok után újra betalált a horvát bajnokságban. Az Eszék magyar középpályásának gólját azonban nem láthatta mindenki!

Egészen pontosan kb. senki, ugyanis akkora köd volt a Lokomotiva Zagreb ellenin 4-0-ra megnyert meccsen, hogy nagyjából a pöcsük az orruk hegyéig sem láthattak a nézők. Igazából azt se értjük, hogy a spori miként volt képes vezetni a meccsen.

Most a helyébe képzelhetitek magatokat, íme a gól:

LEVÉL FÜLÖP MÁRTONNAK

Trollfoci
2019.12.05.

Szinte hihetetlen, hogy már több, mint 4 éve nincs velünk Fülöp Márton. Egyszerre volt szép, és borzalmas nap 2015. november 12., hiszen legyőztük a norvégokat a pótselejtezőn, Oslóban, de addigra már tudtuk a rettentő hírt: Marci nincs többé.

Az Újságmúzeum írása minden magyar futballkedvelő érzéseit összefoglalja, így most őket idézzük:

ELKÉPESZTŐ VÉDÉSEK A BÉKÉSCSABAI KAPUSTÓL - videó

Trollfoci
2019.12.05.

Van olyan, hogy egy kapusnak jó napja van, és van az, amit Uram János, a Békéscsaba Előre gyakorlatilag ifikorú hálóőre művelt az FTC ellen. Ahogy mondani szokás "transzba esve" őrizte kapuját az Európában menetelő zöldekkel szemben, és sikerült is lehoznia a tegnapi kupameccset kapott gól nélkül.

Volt kb. 7-8 tiszta ziccer, amit hárított, íme kettő ezek közül:

HA CSAK EGY FOCIS VIDEÓT NÉZEL MEG MA, EZ LEGYEN AZ!

Trollfoci
2019.12.04.

Elkezdhetnénk részletezni, hogy mennyire lebilincselő a lenti felvétel a futball és a tetszetős női idomok kedvelőinek, de minden betű felesleges, mert ezt látni kell.
Legyen szép napotok:

SZALAI GYŐZTES GÓLT LŐTT! - videó

Trollfoci
2019.12.03.

Szalai Ádámnak a tavaszi jó formája után az ősz folyamán nem igazán ment a játék, csupán a Puskás Aréna avatóján talált be. Ám mivel a naptár szerint már pont tél van, így ő is váltott és megszerezte első mainzi gólját.

A találat egyrészt szépre sikerült, hiszen fordulatból vette be a kaput, másrészt győzelmet is ért a csapatának. Azt csak mellékesen jegyezzük meg, hogy ilyen gyorsan nem is tudjuk, hogy mikor láttuk megperdülni Ádámot. 

A gól:

A SZEZON GÓLÖRÖME! - videó

Trollfoci
2019.12.02.

Akár a forduló góljának is nevezhetnénk azt a bombát, amit Pauljevic vert a Paks kapujába. Ám az újpesti játékos góljánál sokkal egyedülállóbb volt az, amit utána csinált gólöröm közben: kegyetlenül felrúgta az alapvonali bírót!

Íme:

A HALÁLCSOPORT LEHET A CSOPORTUNK AZ EB-N ÉS EKKOR JÁTSZANÁNK

Trollfoci
2019.11.30.

Megtartották a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolását. Ugyan a magyar válogatott szereplése még kérdéses, azt már tudjuk, kivel és mikor játszhatunk, ha kijutunk.

Annyit már jó előre biztosan tudtunk, hogy ha sikerül a kijutás, akkor rendezőpárunkkal, a németekkel leszünk egy csoportban, és mivel ők egyenes ágon jutottak ki, így - sikeres pótselejtezés után - velük idegenben játsszunk majd. A két ismeretlen csapat pedig a most kihúzott Franciaország és Portugália!

A kijutási folyamat sem lesz (és eddig sem volt) gyerekjáték, ám a csoportban még durvább meccsek várnak Dzsudzsákékra, hiszen a 2014-es és a 2018-as világbajnok és a 2016-os Eb-győztes is csoporttársunk.

A három mérkőzésünket egyébként június 16-án, 20-án és 24-én játszanánk, az egyiket tehát Münchenben, a másik kettőt az új Puskásban.

GULÁCSIT FEJBE RÚGTÁK, MEGSÉRÜLT - videó

Trollfoci
2019.11.28.

Nem járnak jó idők a Lipcsében futballozó magyarokra. Egy hónapja Willi Orbán sérült meg, és hiányzott nagyon a Wales elleni meccsen, most pedig a válogatott másik alapembere, Gulácsi Péter került a maródiak listájára.

Kapusunknak egy döntetlent is elég volt kiharcolnia csapatával a tegnap esti BL-meccsen a továbbjutáshoz, ám a hajráig úgy tűnt, ez nem fog összejönni a Benfica ellen. Mire viszont Forsberg előbb büntetőből szépített, majd a 96. percben a dráma is megérkezett az addigra 2-0-ra vezető portugálok számára, Gulácsi már nem volt a pályán.

A 64. percben ugyanis a Benfica gólszerzőjével ütközött és le kellett cserélni. Gulácsi feje az ellenfél térdével találkozott, és a kapus mozdulatlanul maradt a földön. Szerencsére visszanyerte az eszméletét és magánál volt (bár kissé zavartnak tűnt), mire elhagyta a pályát.

Mielőbbi felépülést kívánunk neki!

IGY JUTUNK KI AZ EB-re! ITT A TUTI RECEPT:

Trollfoci
2019.11.26.

Mindannyian tudjuk, azzal ,hogy Wales legyőzött minket, elszálltak az egyenes kijutásról szőtt álmaink, és persze azt is, hogy ezeknek az ábrándoknak nem egyedül a múlt keddi 0 pont, sokkal inkább a szlovákoktól itthon elszenvedett fájó vereség vetett véget.

Jött már sok kért és kéretlen tanácsadó és prédikátor a magyar foci házatájára: szakértők, külföldi nagyságok, elemzőcégek, akik sokszáz millióért adtak tanácsokat, de ennek most vége! Itt van az a nagyszerű, ám mégis végtelenül egyszerű recept, ami garantálja majd válogatottunk számára a kijutást a 2020-as Eb-re, a szurkolóknak pedig az önfeledt ünneplést.

A TrollFoci adminjai ugyanis ráleltek a sikerhez vezető végtelenül egyszerű, ám eddig senki által sem megtalált ösvényre, az útra, melyhez nem kellenek milliós tanácsok, a módra, amit mi most INGYEN, AZAZ GRÁTISZ közkinccsé teszünk:

Meg kell verni a bolgárokat, aztán meg Izlandot vagy a románokat. Ugye milyen briliáns?! Szívesen!

(borítókép: SMB Photography)

Ezeket a cikkeket olvastad már?