SZÁNALMAS: HENTY ÚGY VISÍTOTT, MINT, AKIT NYÚZNAK! - videó

Trollfoci
2018.05.09.

Tegnap rendezték a Debrecen - Gyakadémia magyar kupa elődöntő párharc második meccsét. Az odavágót 4-0-s hengerrel hozó felcsútiak csak 2-0-ra kaptak ki, így bejutottak a fináléba.

A Debrecennek tehát ez a mérkőzés volt a "halálsikolya" a kupában, ám azt, hogy ez a sikoly hallhatóvá is válik a meccsen, azt nem gondoltuk volna. Ezekiel Henty azonban jól hallhatóan előadta nekünk.

A fiatal magyar tehetség (SIC!) elesett az őt semmivel sem bántó védője mellett, majd akkorát vonyított, mint, akinek a farkára léptek. A szinte üres stadion még visszhangosította is az előadását, amely után, amikor meglátta, hogy a társaknál van a labda, már pattant is fel, hogy elkérje. Na ekkor kapta meg színészkedésért a jól megérdemelt sárgáját.

Azon gondolkodtunk, hogy hogyan üvöltött volna, ha úgy lépnek a lábára, ahogy ő taposott nemrégiben Lovrencsics Gergő bokájára, szándékosan... 

(eredeti videó: M4 Sport)


Cikkünk után figyelmedbe ajánljuk legújabb YouTube-videónkat, melyben Ágfalvára látogattunk egy Mennyei Megyei csatára:

KIJELENTHETŐ: A MAGYAR FUTBALL A BÉKA SEGGÉNÉL IS LEJJEBB VAN!

Trollfoci
2018.05.08.

Ahogy az az UEFA-klubrangsorán látszik, amennyiben az FTC nyeri az MB1-et, és ők lesznek a magyar Sampion Liga indulók, akkor GYENGÉBB CSAPATTAL INDULUNK A BL-BEN, MINT ANDORRA. Igen, nem tévedés: a Fradi UEFA-együtthatója jelenleg 2,50, míg az andorrai bajnok Santa Colomáé 2,75, sőt: a gibraltári aranyesélyes is 2,75 ponton áll!

Mivel még a döntetlenek is beleszámítanak a dologba, itt üt vissza az, hogy pl. a Željezničarnak nem tudott gólt lőni, de pl. a beugró albán másodiktól is kikapott a zöld-fehér alakulat a közelmúltban.

Mi is megállapítottuk a szombati csodálatos "bajnoki döntő" után, hogy bárki nyeri a magyar pontvadászatot, mi, magyar drukkerek, minden bizonnyal veszítünk, hiszen a két csapatot nézve nem sok jó néz ki az európai porondon idén sem. Ez az érzésünk csak erősödhetett a fentiek miatt, főleg akkor, ha azt is hozzávesszük, hogy ettől az évtől már nem 3, hanem 4 kört kell sikeresen átvészelnie a magyar elsőnek...

A VILÁG LEGBALF@SZABB BEDOBÁSA - videó

Trollfoci
2018.05.07.

Olyan bedobást láthattak azok a nézők, akik jelen voltak az angol másodosztály feljutásról döntő meccsén, amilyet valószínűleg soha többet nem fognak. Legalábbis úgy szinte biztos nem, hogy a bíró simán továbbengedi.

A második helyről döntő Cardiff - Readingen utóbbiak jöhettek bedobással. Játékosuk, ahogy kell, fogta a labdát, beállt a vonal mögé és szabályos mozdulattal játékba hozta... csak az nem az vonal volt. Pontosabban nem is volt ott semmilyen vonal, ugyanis a srácnak -ahogy a videón is látható - sikerült az oldalvonal helyett A STADIONTETŐ ÁRNYÉKÁNAK SZÉLÉRŐL ELVÉGEZNI A BEDOBÁST!

Oké, mindenki jót röhög, aztán szépen visszafújják és elvégzik újra - gondolnánk, DE NEM! Merthogy sem a sporinak, sem a partjelzőnek, sem a pályán lévőknek nem tűnt fel a dolog, minden ment tovább, mintha semmi se történt volna.

Azon filóztunk, hogy ezt azért valószínűleg egy borsodi megye hármas meccsen is észre vették volna, csak ott ugye nincs stadiontető-árnyék... MÉG!


HIHETETLEN! EZÉRT LETT DÖNTETLEN A BARCELONA-REAL MADRID!

Trollfoci
2018.05.07.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mert mindkét csapat kétszer talált egymás kapujába.

SZERETLEK ANYUKÁM, BA**MEG! - ünnepelt a magyar pókeres

Trollfoci
2018.05.04.

Magyar hőse is van egy Monte Carloban zajló rangos pókerbajnokságnak. A sikereit igen sajátos módon ünneplő Györgyi Krisztián már a legjobb 8 között jár, és mintegy 223 millió forintnyi eurót zsebelhet be, ha sikerül nyernie.

A sajátos ünneplés, pókerről lévén szó, enyhe kifejezés - ahogy az a lenti videókon is látszik. A közismerten csendes, higgadt játékot sikeresen kavarta fel ugyanis a magyar versenyző, amikor győzelmei alkalmával az asztaltól felugorva, kiabálva, öklét rázva, és az éppen lealázott ellenfeleknek pacsikat osztogatva ünnepelt. És persze a köszönet nyilvánítás sem maradt el: anyukájának is üzent, nem is akárhogyan.

Íme:

EZÉRT MONDTA LE A VÁLOGATOTTSÁGOT NIKÓ! + VÉLEMÉNYEK

Trollfoci
2018.05.03.

Sajnos bekövetkezett az, ami egyébként szinte borítékolható volt az elmúlt hónapok eseményei, nyilatkozatai után. Nikolics Nemanja lemondta a magyar válogatottságot, többet nem kíván szerepelni a nemzeti csapatban. Ilyenkor, amikor egy ereje teljében lévő sportoló lépi meg ezt a döntést, amikor valaki nem azért vonul vissza, mert már súrolja a 40-et, mindig is megoszlóak a vélemények. Nézzük, miként indokolta Nikó a döntését, illetve szemezgettünk a véleményekből is.

Minden olyan korszakot nehéz lezárni, ami különösen fontos az ember számára: a magyar labdarúgó-válogatottban töltött időszak egy meghatározó és emlékezetes periódusa pályafutásomnak, nagyon hálás vagyok azokért az évekért, amelyeket a válogatottnál tölthettem. Sosem bántam meg semmit, most is ugyanúgy tennék, mint amikor eldöntöttem, hogy magyar állampolgár leszek, mert reméltem, bemutatkozhatok a nemzeti csapatban. Rengeteget kaptam a magyar futballtól, és úgy hiszem, én is adtam a magyar labdarúgásnak. Minden mérkőzésre büszke vagyok, amelyen pályára léphettem, és hálás vagyok azoknak, akik bíztak bennem, köztük a magyar válogatott fantasztikus szurkolóinak, akik a nehezebb időszakokban is kitartottak a csapat mellett. Rengeteg erőt tudtam meríteni a drukkerek szeretetéből, éreztem, hogy jóban-rosszban támogattak engem és végig mellettem álltak.
Nehéz döntést hoztam meg, de azt gondolom, ez a helyes lépés, mostantól kizárólag a klubkarrieremre kívánok koncentrálni, és igyekszem továbbra is eredményesen és becsülettel képviselni a magyar futballt külföldön. Az elhatározásomat először Csányi Sándorral, az MLSZ elnökével közöltem, akinek köszönöm, hogy rendkívül korrekt módon tudomásul vette a döntésemet. Ezt követően a szövetségi kapitányt is tájékoztattam, aki szintén megértette és elfogadta, hogy így döntöttem. Maximalista vagyok, sosem dőltem hátra, így természetesen tudom, hogy sokkal több is lehetett volna a válogatott karrieremben. De semmiféle rossz emlék vagy keserűség nincs bennem, egyszerűen arról van szó, hogy a jövőben minden energiámat a klubfutballra szánom, emellett a lehető legtöbb időt szeretnék az Egyesült Államokban élő családommal tölteni. Profi játékos ritkán beszélhet erről őszintén, de ebben a pillanatban talán elmondhatom, szeretnék jó családapa is lenni, ehhez pedig idő is kell.

Pár vélemény tőletek:

  • Egy részről igaza van de másrészről NEM!!!A hazaszeretet mindennél fontosabb, aki megkapja a lehetőséget az éljen vele,hogy tehet valamit a hazájáért!!!Sajnos én a"Mennyei Megyeiben" ragadtam,de ha a válogatott mezt magamra húzhatnám én nem hogy leadnám ,még abban is aludnék mecs előtt!!

  • Szégyelje magát! Fals duma, hogy a családdal akar lenni, berágott hogy a Skótok ellen pár percet kapott és hogy nem tisztelik meg hogy több ezer km-t utazik. Sajnos nem tudja feldolgozni, hogy nem körülötte forog a válogatott! Ha leigazolja Torrest a Chicago és padon találja magát, mit csinál, reklamál, hogy több tisztelet jár neki? Megsértődik aztán durciból visszavonul a játéktól is? Vajon, ha végig játsza a Skót meccset, akkor is így döntött volna? Nagy csalódás ez a fajta mentalitás...

  • Más is sok-sok kilométert utazik a válogatott meccsekre mégsem rinyál. Másfelől akármennyire is jó csatár nincs elég jó középpályánk hogy kitudják szolgálni, önerőből meg elég halovány, szóval szerintem felesleges is volt behívni padozni, meg hogy utána rinyáljon.

  • Abszolút meg tudom érteni. Chicagóból nagyon hosszú az út ide, az utóbbi néhány év pedig arról szólt, hogy nála gyengébb képességű csatárok játékát nézte a padról. Ő személyesen úgy döntött, hogy nem szerb, hanem magyar válogatott akar lenni, várt éveket, és néha jutott neki 3 perc.

  • Érthető. Nem számolnak vele, akkor minek utazgasson. De félek, ezt még meg fogjuk bánni.

  • Eszembe jut, ahogy Albert vagy Grosics klubfeladatokra hivatkozva, aktív focistaként szomorúan lemondja a válogatottságot. Ja, nem. Ilyen nem volt.

  • Remélem, hogy ha egy új kapitány újra meghívja, majd meggondolja magát...

  • És Király Gabi? Évekig a válogatott cserepadon ült 2.-3. számú kapusként 38-39 évesen. Emlékszem azt nyilatkozta, ha a labdákat hozhatja ki a szertárból, akkor is jönni fog. Aztán visszaküzdötte magát, és az EB-n klasszisként védett. 

KIRÁNTOTTA A SZÖGLETZÁSZLÓT, MÉGIS LEÜTÖTTÉK A SPORIT - videó

Trollfoci
2018.05.03.

Felfüggesztette az első osztályú bajnokságot az etióp fociszövetség, miután kergettek, majd leütöttek egy játékvezetőt az egyik meccsen.

A totális megyei fíling azután alakult ki, hogy a Defence (ami a hadsereg csapata) és a Welwalo Adigrat University közötti meccsen, 1-1-es állásnál, a spori gólnak ítélt egy lövést, amit a Welwalo kapusa a gólvonal környékéről ütött ki.

Habár a lenti videó alapján valóban inkább bent volt a labda, mint a vonalon, a vendég játékosok a bíró után eredtek, üldözni kezdték. A spori még a szögletzászlót is kikapta a helyéről és próbálta kardként bevetni a támadók ellen, de ez sem segített: beleszaladt az egyik edző irtózatos nagy lángosába. 

A szélesre tárt pofonládából egyébként a nem túl okosan, éppen ott gólörömködő ellenfélnek is jutott, majd aztán nagy nehezen megnyugodtak a kedélyek. Az ütést bevivő edzőt később kirúgták, a bajnokság egyelőre szünetel.

Itt látható az egész történet videón:

 

MAGYAR ZÁSZLÓT LOPOTT A ROMÁN SZURKOLÓ!!! ( VIDEÓ )

Trollfoci
2018.05.02.

Ahogy már a napokban írtunk róla, a Sepsi OSK csapata begyűjtötte a legnagyobb skalpját a román pontvadászatban, méghozzá a bukaresti Dinamo-ét, akik két gólos vereséggel kulloghattak haza Sepsiszentgyörgyről.

Itt most olyan szép dolgokról kellene írni, hogy a székely csapat megindult felfele a kiesőzónából, hiába fogott össze ellenük szövetség, bírók, szurkolók, kvázi mindenki a román első osztályban, mindezek ellenére nagyon is úgy néz ki, hogy a csapat jövőre is a legjobbak között maradhat. Itt jön sajnos a DE!

Üdvözlendő, hogy nagyon sok anyaországi döntött úgy, hogy élőben nézi végig a rangadót. Közülük nagyon sokan csatlakoztak a Székely Légió köreiben buzdítani a helyi piros-fehér gárdát. Ilyenkor a településnévvel ellátott nemzeti zászlót szokták kihelyezni a kerítésre a szurkolók, azt is szemléltetve ezzel, hogy messziről érkeztek szurkolni.

Azonban a kifeszített zászlókra, transzparensekre vigyázni kell! A helyiek elmondása szerint, a szurkolói csoporttól jóval távolabb lett kirakva egy magyar nemzeti lobogó, melyet a gólörömöt kihasználva egy Dinamo szurkoló letépett a kerítésről és a pályán átrohanva próbált meg a sajátjai közé vinni. Ez nem sikerült, mert a biztonságiak leteperték, azonban a zászlót ledobták a földre.

A balhét kihasználva a fővárosiak betörtek egy kerítést és többen a pályára rohantak az elhagyott lobogóért, melyet sajnos magukkal is vittek...

Ha valaki zászlót, drapériát, sálat visz magával mérkőzésre, érezze át, hogy teljes felelőssége van érte, kiváltképp, ha az egy MAGYAR NEMZETI LOBOGÓ!

AZ INTERNET ÚJ SZTÁRJA: kitiltották a stadionból, daruról nézte a meccset!

Trollfoci
2018.05.02.

A hosszú hétvége sztárja Ali Demirkaya lett, ez vitathatatlan. A török Denizlispor elhivatott szurkolója ugyanis egy daruról nézte (volna) végig kedvencei meccsét.

Hogy erre miért volt szüksége? Nos azért, mert korábbi helytelen viselkedése miatt kitiltották a csapat szentélyéből, de nem akart lemaradni a következő meccsről. Bérelt tehát egy kosaras darut kb. 22ezer forintért, felemeltette magát a pálya mellett és a 75. percig élvezhette is a mérkőzést. Ekkor aztán a zsaruk leparancsolták a "VIP-szektorból".


Ami pedig a kreatív megoldásokat illeti, azokért a megyeiben sem mennek a szomszédba. Hogy a képen látható baktalórántházi szurkolót is kitiltották-e a csapat pályájáról, abban azért kételkedünk, de egy biztos, ő is a magasból való meccsnézés mellett döntött, mint török "kollégája". Megoldásként azonban nem pazarolta a pénzét darubérlésre, inkább feltelepedett sörikéjével egy jó szögben álló ház tetejére:
(Márk képe)

DURVA MOGYORÓZÁS A LELÁTÓN - videó

Trollfoci
2018.04.30.

Pár hete mutattunk be nektek egy fiatal párt egy olasz lelátóról, ahol a srác "igazgatott" valamit a lány gatyájában. Hát most itt a folytatás, csak pár országgal arrébbról!

Most a szerepek felcserélődtek, hiszen a hölgyike vette kezébe "az irányítást", bár az idézőjel nem is olyan indokolt, ha egy joystick-ra gondolunk...

Nem értjük, hogy miért gondolták, hogy senki sem veszi észre - vagy épp videóra a dolgot, mindenesetre nem zavartatták magukat, az biztos.

Íme:

Ezeket a cikkeket olvastad már?