Blogolj!

TESZT! - FELISMERED A RÉGI MAGYAR STADIONOKAT?

Trollfoci
2019.07.09.

Összegyűjtöttünk 7+1 fotót a régi (vagy nem is olyan régi) idők magyar futballstadionjairól. Kíváncsiak vagyunk, hogy felismeritek-e őket. Vigyázat, vegyesen könnyebbek és nehezebbek! Kvízre fel!

MAGYAR GÓL LEHET A SZLOVÁK BAJNOKSÁG LEGSZEBBJE - SZAVAZZ!

Trollfoci
2019.07.08.

Július 16-án eldől, kié lesz a szlovák liga legszebb találatáért járó díj. Vida Krisztofer személyében magyar pályázó is van.

A döntésbe pedig ti is beleszólhattok, itt tudtok szavazni: http://www.fortunaliga.sk/gol-sezony?id=2&id_vote=8

Vidáé mellett több DAC-gól is szerepel, ám olyan csodás összjáték utáni, mint a magyar játékosé, egy sincs. Íme:

(a borítókép eredetije: fcdac.sk)

NŐ A BAJ? - EZÉRT NEM JÖN VISSZA TRAORÉ ÚJPESTRE?

Trollfoci
2019.07.05.

Mint ismeretes, már két hete várja hiába az Újpest csapata csatáruk, Lacina Traoré visszatérését a nyári felkészülésre. Az elefántcsontparti csatár gyakorlatilag semmilyen életjelet nem ad magáról, de most talán kiderült, hogy mi miatt van még mindig Afrikában.

Bár az elefántcsontparti sajtóban nem vagyunk otthon, így nem tudjuk, melyik portál számít hitelesnek, de ezt az alábbi hírt vagy 5-6 francia nyelvű ottani híroldal is megírta. 

Szóval állítólag családi gebasz van Traoré-éknál. Az történt ugyanis, hogy a csaja, Awa Doukouré, gyermeknek adott életet, ami alapból örömteli hír lenne, csak kiderült, hogy nem az újpesti légiósé a csemete...

A lyuksógorságot állítólag kollégája, Yves Bissouma mali labdarúgó "vállalta" és most, hogy ez kiderült, áll a bál. Még egyszer mondjuk: nem tudjuk, hogy ebből mennyi igaz, és mennyi a bulvár, de azért ez is egy igazi "magyarfocis" történet.

(forrás: abidjanpeople.net)

K****NAK NÉZTÉK A POÉNKODÓ NŐI SPORIT

Trollfoci
2019.07.04.

Tegnap mi is blogoltunk róla, hogy egy ecuadori barátságos gálameccsen, milyen vicces kedvében volt Fernanda Colombo játékvezető. Nos a vicces hangulata hamar eloszlott a szépséges sporinak, amikor a meccs után olvasgatni kezdte az Insta-üzeneteit...

A képosztogatós felületen ugyanis egy olyan levelet kapott, amiben teljesen nyíltan ajánlanak neki eszkortmunkát, kiváló testi adottságaira való tekintettel. Még azt is odaírta az illető, hogy 1500 dollárt sem sajnálna fizetni a sporinak alkalmanként, ha "pályát módosítana". A profi játékvezetőként és emellett újságíróként dolgozó Colombo nyilván eléggé felháborodott a dolgon, és meg is osztotta haragját a követőivel.

Azt egyébként hozzátennénk, hogy lapozgatva a hölgy Insta-fiókját, eléggé visszafogott képeket talál róla az ember, úgyhogy, ha ő ilyen üziket kap, akkor a khm... kevésbé szolid női felhasználók vajon milyeneket?

MEKKORA TROLL A SPORI, ÉS MÉG GYÖNYÖRŰ IS! - VIDEÓ

Trollfoci
2019.07.03.

Fernanda Colomboval mi is több ízben foglalkoztunk már. A szépséges brazil sípmester már korábban is felhívta magára a figyelmet szépségével, most pedig megmutatta, hogy humora is van.

Két ecuadori csapat, a Barcelona SC és az LDU Quito barátságos meccsét vezette, amikor gondolta, kicsit feldobja a hangulatot. Áldozata a BSC egyik középpályása, Kitu Díaz lett.

Egy szabálytalanság után ugyanis Fernanda spori úgy tett, mintha a piros lapért nyúlna a farzsebébe (igen, mi is lennénk szívesen a farzsebében...), aztán a beijedő játékosnak mégsem mutatott fel semmit, mivel csak a zsebkendőjét húzta elő, amivel megtörölgette a homlokát. És a végén az a mosoly... <3

RONALDO SEM RÚG EKKORA GÓLOKAT!!! - videó

Trollfoci
2019.07.02.

Sok megyei meccsen jártunk, láttunk mi magunk is szép vagy nagy, sőt egyszerre szép és nagy gólokat is, de amiket beküldtetek az ország minden tájáról, azok között tényleg igazi gyöngyszemek is vannak.

Aláhulló labdából eleresztett rakéta, kint álló kapust szomorító távoli hulló, szabadrúgásbomba, meg, amit csak akartok. És ne feledjük, ez még mindig megyei, azaz amatőr labdarúgás. Innen is respekt a hétvégék hőseinek!

És, ha már tisztelet, szeretnénk ezt látható formába önteni! Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk díjazni is a legszebbet, ha már ilyen nívós lista jött össze. Ehhez viszont a ti segítségeteket kértük: a YouTube-on, a videó alatt kommentben szavazhattok és, amely gól a legtöbb voksot gyűjti, annak szerzője ajándékcsomagot kap.

Ezek pedig a versenyzők:

MÉG EGY NAGY IGAZOL OLASZORSZÁGBA?

Trollfoci
2019.07.01.

Az utóbbi hetekben arról lehetett hallani, hogy Nagy Ádám elhagyja az olasz bajnokságot, ám úgy tűnik, így sem maradunk Nagy-Serie A párosítás nélkül.

Itáliai lapértesülések szerint a jelenleg a Legia Warszavában futballozó Nagy Dominik lehet a következő magyar az ottani élvonalban. A magyar válogatott támadóért ugyanis a friss feljutó Brescia érdeklődik.

Az ügyet bonyolíthatja, hogy az olaszok úgy szeretnék megszerezni Nagyot, hogy előbb leigazolja őt a Fehérvár és a magyar együttestől vennék aztán kölcsön. 

Az eddigi magyar próbálkozóknak nem igazán jött be a Serie A. Reméljük Nagy Dominik jól meggondolja a döntését, aztán ha mégis olasz földre igazol, akkor talán fordíthat a tendencián.

VÉGE A KASSAI-LIPTÁK PERNEK!

Trollfoci
2019.06.28.

A tegnapi másodfokú ítélethirdetéssel lezárult egy több, mint 2 éves bohózatba illő ügy a magyar fociban. Kassai Viktor és Lipták Zoltán pere azután indult, hogy 2017 tavaszán előbbi piros lapot adott utóbbinak (amiről mi is rengeteg mémmel emlékeztünk meg), mire a haragos védő azt állította róla, hogy rasszista kifejezéseket használt csapattársára.

A győri ítélőtábla - megerősítve az elsőfokú eredményt - a becsületsértési pert indító Kassainak adott igazat. Ennek folyományaként, a rasszista vádat megfogalmazó Lipták Zoltán 400.000 forintos sérelemdíjat lesz kénytelen fizetni, immár jogerősen.

A bizonyítás elvileg egyszerű lett volna, hiszen a rasszista szöveg elhangzását Liptákon és az elvi célszemélyen, Mevoungoun kívül más nem nagyon hallotta és a bírók hangrögzítője sem vette fel, mégis 2 év telt el. 

Kassai Viktor a megítélt összeget a diósgyőri Rakaczki Bence Alapítványnak ajánlotta fel.

SZOBOSZLAI 1 FELTÉTELLEL MEHET AZ ARSENALBA!

Trollfoci
2019.06.25.

A Spox Austria nevű osztrák portál arról ír, hogy valóban komolyak az Arsenal szándékai Szoboszlai Dominik leigazolásával kapcsolatban, annyira, hogy már az Red Bull Salzburg is reagált rájuk.

Szoboszlai klubja alapvetően pozitívan állt a megkereséshez, ám a szigetországiak által kínált pénznél jóval többet: 10 helyett 17 millió eurót látna szívesen a magyar válogatott 10-eséért.

Emellett még egy feltételt is szabtak, hogy elengedjék játékosukat, méghozzá azt, hogy csak a BL-csoportkör után távozhatna, azaz a téli átigazolási ablak ideje alatt.

Úgy néz ki, hogy eggyel élesebbre fordult a dolog az Arsenal-Szoboszlai vonalon, már persze, ha hinni lehet a lap értesüléseinek.


SZÁJBA RÚGTÁK A ROMÁN FOCISTA BARÁTNŐJÉT!

Trollfoci
2019.06.25.

Jelenleg is zajlik az olasz-san marinoi rendezésű U21-es Eb, melynek meglepetéscsapata egyértelműen a román válogatott. Két győzelemmel (Horvátország ellen 4-1, Anglia ellen 4-2) és a tegnapi, franciák elleni 0-0-val, csoportelsőként jutottak az elődöntőbe, és ezzel együtt a jövő évi olimpiára is.

A tegnapi meccsüket is rengeteg, vendégmunkásként Olaszországban dolgozó román szurkoló nézte meg a helyszínen. Közülük került ki végül a meccs negatív hőse is.

A mérkőzés végén ugyanis a Kolozsvári CFR-rel bajnok Cristian Manea ünnepelni indult a barátnőjéhez, amikor egy hölgydrukker közös fotót szeretett volna vele. Manea elég durván eltolta magától a lányt, akinek a védelmére sietett a barátja.

Dulakodás kezdődött, melynek során, Manea barátnőjének száját megrúgta a szurkoló, vérző sérülést okozva. Gheorghe Hagi aztán szétválasztotta a feleket, a rugdosódó román szurkolót pedig őrizetbe vette a rendőrség.  (forrás: maszol.ro)

Ezeket a cikkeket olvastad már?